מיניות וזוגיות

חרגולה

New member
מיניות וזוגיות

שאלה: אני כבת 35 ללא ניסיון מיני מעוניינת להתחיל בקשר, אולם לא יודעת כיצד לפתח קשר הן מבחינה מינית והן מבחינה זוגית, אודה לכם על תושבתכם הכנה והמהירה.

חרגולה יקרה.....

מה שלא הצלחת ללמוד ב 35 שנה - שום תשובה מהירה לא תפתור. ביקשת כנות - הנה היא באה - לעניות דעתי, אם לא השכלת לפתח קשר זוגי ו/או מיני עד כה, את בבעיה. את צריכה עזרה מקצועית. דחוף. שיהיה בהצלחה.

שירלי6

New member
יש לך בן זוג?

או שאת מתכוונת לחפש קשר? כי אם יש בן זוג, הרי שההתחלה אמורה להיות טבעית ואת זקוקה לעזרתו ולתמיכתו. כשאת אומרת ללא נסיון..לגמרי? כאילו, בתולה? חסרים פרטים..

אורמור

New member
כיצד לפתח?...

אולי כדאי קודם לפתוח קשר לפני שמפתחים...? אז מה בעצם...? לפתוח או לפתח... אור

לחרגולה היקרה ../images/Emo141.gif

קודם כל, רציתי להגיד לך שבפורום הזה יש הרבה אנשים שמופיעים בכמה ניקים ובאים ושואלים שאלות פרובוקטיביות שהן לא אמיתיות, אז כשאני קורא אותך אני תוהה אם את אמיתית או לא. מה שכתבת מאוד כואב לי, ללכת בתוך החיים, וזה מאוד כואב כשאני פוגש אנשים שמפספסים את החיים. אני מאוד מאחל לך שיעלה בידך לתקן את המצב הזה כי אין יותר יפה מזה שגבר יושב לידך ומקשיב, גבר שאת יכולה לספר לו הכל, אין יותר יפה מזה שגבר יורד לך מתוך איכפתיות, מתוך זה שאת חשובה מאוד בשבילו. אם זה נכון מה שכתבת, אז אני ממליץ לך להפגש עם פסיכולוגית ולדבר איתה, עם פסיכולוגית יהיה לך יותר קל לפרט דברים ולהתייעץ איתה. ליבי איתך, ומאחל לך הרבה הצלחה.

הזוייה

New member
לא היית בצופים?

כי שם מלמדים לפתוח קשר דייגים. את לא אמורה לצאת בחוצות העיר ולשים שלט- בואו תגאלו אותי מייסורי. קודם כל צריך תוכנית פעולה למציאת זה שתתאמני עליו. תנסי בפקולטה למשפטים, בחדר הכושר, בפיצוציה השכונתית, ובכל מקום שיש בו אינטראקציה בין אנשים. אחרי שתנהלו שיחות על אה ודה ותחליטו שזה הזמן לתשמישי מיטה. תשתמשי בחושים, ברגש, תתחברי לפתיחות תחושי את האדם מאחורי המילים, הקול, החיוך וכו'..תרגישי שזה האדם שאת רוצה להיחשף אליו אינטימית, אחרת תרגישי מפח נפש ולא בטוח שגם תיהני מהחוויה הרגעית הזו אם מישהו זר. יש בנו בני האנוש אוצרות, כשרוצים-מצליחים להוציא מהם הרבה. מעבר לכך, מי אמר שלניסיון מיני יש תוכנית נהלים שפועלים על פיה. זה שתפגשי עשרות גברים שרמנטיים המתפארים בביצועים ועשו קילומטרז' בכך ששכבו עם עשרות בנות, הם לרוב גרועים במיטה וחצי מהסיפורים שלהם זה שקר. כמו מדונה שנהגה לגהור על גברים לטיניים וזרקה אותן כמו קונדום משומש. כל אחד והדרך שלו. ניסיון מיני זה משהו שרוכשים עם הזמן, ומתאמנים עליו, כמו שמחפשים את נקודת הג'י שנים ובלי מפה טופוגרפית. די ברור שחוסר ניסיון מיני מביא לחוסר ביטחון וחרדת ביצוע. בתקווה שזה שיהיה איתך יתייחס אלייך ברגישות ונחישות ולא כיעד מבוצר לכיבוש. אם לא מנסים לא יודעים: )

אטיוד5

Active member
שוב ה- no win situation.

אם הוא חסר נסיון מיני - אז הוא "חסר בטחון ובעל חרדת ביצוע" - לא טוב. אם הוא עשה קילומטראז' - אז הוא "לרוב גרועים במיטה" - לא טוב. אז מה כן טוב?

הזוייה

New member
למה ישר להיות שלילי?

מי אמר שרע? מה הבושה בלהיות חסר ניסיון? חוסר ניסיון נובע מדימוי וביטחון עצמי נמוך, מחוסר מיומנויות חברתיות, אחרת הוא היה גוהר על כל מה שזז. ומה לעשות, אלו המתפארים בקילומטראז' שלהם מגרדים את הקרקע עד שאין מה לגרד יותר. כדי להכניס אותך למועדון הכרית והשמיכה, מפשיטים אותך במילים יפות, במדליות, מדדים, גרפים והמלצות מאלו ששכב איתן בעבר ולבסוף הם נשארים בגדר אורבע פרח. כל דבר אינטימי הוא סובייקטיבי. אני לא חרצתי כאן גורלות של אף אחד.

אטיוד5

Active member
מי אמר שרע?

את אמרת שרע. לא ראיתי בהודעה שלך המלצה על מי טוב. [אורבע פרח זה ארבעה פרחים?]

להזויה ../images/Emo141.gif

נהנתי לקרוא אותך ונהנתי לעקוב אחרי המורעלות שלך.........כייף לך, קטונתי. אבל אני בהחלט לא מסכים איתך, את רואה את החיים דרך העיניים שלך, שהם עיניים שאוהבות להתפרץ קדימה וזה לא כל כך מתאים לאנשים אחרים, הסוג החנוני הזה, האיטיים, שאני נמנה עליהם, שלוקח להם זמן להשיל מעליהם את הבגדים הישנים. שלא יהיה אי הבנות אני נהנה לקרוא אותך, ולהתבונן עלייך, אבל אין לי את ההתפרצות שלך ומן הסתם גם מי שלא קיימה יחסי מין עד גיל 35 , אין לה את ההתפרצות והדינמיות שלך........... נהנתי לקרוא אותך.

הזוייה

New member
אני ממש לא

"בעלת ניסיון" ואני לא משילה כל כך מהר את הבגדים שלי. רק אם קוראים לי לעיסוי: ) אני ביישנית בעצמי, שאולי למדה עם הזמן להתגבר על המחסומים. מאד נכנסתי לנעליה של כותבת המודעה עם המון אמפתיה וניסיתי להראות לה שהחיים לא כל כך מסובכים גם לביישנים כמוני, שצריכים המון אומץ להיחשף אינטימית ונפשית למול מישהו שלמעשה בוחן אותך, כאילו צריך לכתוב לו מכתב התנצלות יפה עם תירוץ משכנע מדוע האומץ עדיין חבוי. זה כמו לפגוש גבר משוטט כאילו היה מרגל ולבדוק שאין לו פצצה להטמין בתוכך. לוקח זמן וסבלנות כמו בכל דבר בחיים. בוקר משובח.

למעלה