חוצפה שלא תתואר....חובה לקרוא
בשיא החוצפה משהו מכם החליט לכרות עץ אקליפטוס שאני אישית יודע שהוא בן 15 שנים. כשהתחלתי להטיס בשנת 1992 העץ הזה היה מכשול למטיסים אשר היו ממראים לכיוונו ומידי פעם היו פוגעים בו. כולם היו מדברים על הצורך לכרות אותו כי הוא היה מפריע אבל אף אחד לא העז לכרות עץ שאז לדעתי היה אז בן 10 שנים. יום אחד משהו הציע שבמקום שהעץ יהווה מכשול אנו נהפוך אותו למקום בו נוכל להסתתר מהשמש הקופחת וכך היה. אני לא רוצה לקלל פה אבל הבן.... שהוריד את העץ אבל הוא לא מבין מה הוא הביא על עצמו.. אתם חשבתם שכריתת העץ תסלק אותנו משם אבל אני מבטיח לך שרק עוד אנשים יבואו לשם..... אני מבטיח לך שיש פה אנשים (לא אני) שיארגנו לך תחרויות שם מתחת לאיפה שהיה העץ הזה פעם. אנחנו הסתדרנו במשך שנים ,אני אישית לא הייתי נותן לאנשים להכנס לשדות שלכם ומסביר להם שהם פוגעים בפרנסה שלכם אם הם הורסים את היבול... וכך היה במשך שנים..... ידעתי שאנחנו צריכים להיות ביחד ולא ללכת ראש בראש. בזמן מסיק הזייתים האחרון ביקשתם שלא נטיס וכולנו הלכו היתה באותה שבת ..... ואיפה כל המסטולים שהיו עושים לכם שמה מסיבות ומלכלכים את השטח ושורפים....???? שכחתם כבר את הקש או החיטה שהיו שורפים לכם בקיץ? שאנחנו באים לשם כל אותם טיפוסים מסתלקים משם או מורידים פרופיל....אל זה לא חשבתם כשרציתם "לדפוק אותנו" אני ממש לא יכול לתאר משהו שמוריד עץ ועוד משהו שהוא חקלאי בפרט.!!!!! עוד היום כשהטסתי שם משהו ניגש אל אבא של חניך שלי ואמר לו שהוא יעשה הכל שלא נהיה פה ( הכוונה למטיסים) אבל משהו אחד לא חשבת עליו חכם גדול שכמותך!!!! הנזק שנעשה לך/לכם בשדה לא נעשה על ידי הטיסנאים משום שאני היתי שם בשבת עד מאוחר בצהריים ואך אחד לא עשה את זה משהו השתולל לך בשדה עם גיפ או טרקטור ואני מבטיח לך שזה לא היה אחד משלנו ואתם החלתטם כביכול להתנקם בנו.... אני ממש לא מבין אותך....הרי אתה לא רואה שהנזק נעשה בכוונה...אף אחד מהמטיסים לא היה עושה זאת בכוונה ,,אין שום מניע במקום לדבר ולשאול פשוט משהו מכם לקח את החוק לידיים וכרת עץ אקליפטוס בן 25 שנים,,,אל נא לשכוח שלפי חוקי מדינת ישראל כריתת עץ הינה עבירה פלילית,,,אבל רבאק איך אפשר לעשות דבר כזה חסר אחריות.. בנוסף בשדה לא השאירו את הגזע אלא לקחו אותו (בטח ימכרו אותו להסקה תמורת מספר שקלים)... אבל מה ?...יצאתם גברים סילקתם אותנו....שכחתם שיש שימשיות וגזיבו בשביל להתגונן מהשמש. ועכשיו המסלול יותר אטרקטיבי כי אין מכשול של עץ, ןלכן יבואו עוד להטיס.. אל תשכחו שרוב המטיסים באים מוקדם בבוקר או אחר הצהריים ועכשיו יבואו רק יותר ותאמין לי אני אישית לא אומר להם מילה אם הם יכנסו לשדה (הרי מה איכפת לי ממי שרוצה ברעתי)