מינוי מנהל לפורום

מינוי מנהל לפורום

אנו מברכים את עודד לרגל מינויו לניהול פורום גאווה בחו"ל. כפי שבוודאי ידוע לכם, הפורום היה חסר מנהל בחודשים האחרונים ואנו שמחים למנות סוף סוף איש לתפקיד. אנו מאחלים לעודד הצלחה בתפקידו החדש ובטוחים כי הוא יעשה עבודה טובה. המשך גלישה מהנה

ronnl

New member
כמה נקודות לעניין

כשלא היה מנהל הצעתי את עצמי (ואחרים גם כן) לתפקיד במקום יניב המנהל הקודם חזרתם אליי בתגובה ומסר שבכוונתכם לסגור את הפורום ! מאז לא שמעתי מילה אחת בעניין עד עכשיו ופתאום באה ההודעה על המנהל החדש אז שאבין את זה טוב טוב לא התכוונתם בכלל לסגור את הפורום אלא רק לנפנף את מי שהציע את עצמו (בהתנדבות תודה רבה) לתפקיד הניהול??

ronnl

New member
וכדי שלא ישאר כאן שום סיכוי לספק

אני בכל זאת מאחל לעודדי הצלחה בתפקידו החדש

ro99

New member
מזל טוב עודדי! ../images/Emo65.gif

בדיוק מוקדם יותר תהיתי מדוע השם שלך הפך לכחול ורציתי לשאול אותך למה ואז משהו אחר הסיח את דעתי (שתי מכונות כביסה, מייבש וכמות רצינית של כביסת יד - girls just wanna have fun...
). שמחה מאוד שאנחנו סוף סוף לא יתומים.

rupio007

New member
למרות ש...

אין למרות אני ממש מחוץ לעיניינים. המון מזל טוב עודדי ובהצלחה

odedee

New member
אז קדימה, תכנס לעניינים ../images/Emo13.gif

אתה יכול להתחיל בזה שתספר לנו מנין אתה... ותודה!

odedee

New member
גם אני שמח

ותודה. וקחי עצה - לפני שאת או בן זוגך קונים בגד, תסתכלו על הטיקט. אם כתוב שם - "כביסה ביד" תגידו יפה שלום ותעברו הלאה. כאילו מה, לא מספיק שבגדים דורשים גיהוץ, גם כביסה ביד? מה נהיה?!

tommer28

New member
מזל טוב

איזה יופי, אבן נגולה מעל הפורום... כמה כיף שהפסיקה הרגשת האיום המסתורית שעמדה לסגור את הפורום. אז כבר אפשר לשים תמונות? אז כבר אפשר להיות פורום נורמלי?! מזל ששמרנו על הגחלת והראנו את נחיצותנו בנוף התפוזי
המון בהצלחה עודדי!

ronnl

New member
רק אחד?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/Emo3.gif יש פה עוד כמה כמונו בארון מקווה שהצלחתי דרך הפיירפוקס לשים את האייקון

ronnl

New member
אווף

מישהו יודע איך שמים אייקונים בפיירפוקס.?

odedee

New member
גם אני משתמש ב-firefox.

מה שאני עושה הוא ללחוץ על "סמיילים וסימנים לנושא" כשאני כותב הודעה, ואז נפתח חלון הסמיילים. צריך פשוט לראות מה כתוב ליד הסימן שרוצים להוסיף, ולכתוב את אותו טקסט בהודעה (באקספלורר לחיצה על האייקון מכניסה את הטקסט אוטומטית). למשל, ליד האייקון של הצפרדע כתוב | צפרדע | (בלי הרווחים בין הקוים האנכיים והמלה צפרדע). אם כותבים את זה בהודעה מתקבל אח"כ
. אפשר לוודא שזה יוצא ע"י לחיצה על "תצוגה מקדימה" לפני שלוחצים "שלח", וככה רואים אם זה עבד או לא. עם הזמן כבר זוכרים את כל הקודים היותר שימושיים, כגון
,
,
,
,
,
,
וכו'. לצערי תפוז כרגע תומכים רק באקספלורר, אני מקווה שלאור הבקשות החוזרות בפורום משוב הם יחליטו לתקן את הקוד כך שיעבוד עם כל דפדפן - firefox או אחר.

דפנה KC

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב עודדי ../images/Emo65.gif

אדום שם, כחול פה ושחור בשלישי...ממש דגל הגאווה
בהצלחה בניהול הפורום! אל תשכח אותנו שם.

forglemmigej

New member
../images/Emo49.gif למנהל החדש

ועלי לציין שזה אחד הפורומים הכי אינטיליגנטים ב

TrigATUSA

New member
מזל טוב!

בהצלחה ותודה על רוח ההתנדבות! אני ארוץ להעלות תמונות!

למעלה