מינויים פוליטיים ???

המינויים הפוליטיים הם חצי צרה

רוב אלו שנבחרו, עשו את תפקידם בנאמנות. ואגב, בארה"ב זה מאד מקובל. הבעיה במשרד החוץ היא כשממנים איש מנהלה לתפקיד דיפלומטי. זה קורה יותר מדי, ורובם כישלונות.

כאשר דובר כאן על נסיעותיהם של

חברי כנסת ערבים אל מדינות אוייב.... הקפדת להיצמד אל חוקי המדינה ואף דיקדקת בהם באדיקות. ואילו כאשר מדובר במינויים פוליטיים שנעשו ללא מכרז וזאת [לכאורה] בניגוד לחוק, אתה מתייצב לסנגר עליהם. לפתע פתאום התנדף החוק ונותרנו עם: "בארה"ב זה מאד מקובל" ועם "רוב אלה שנבחרו, עשו את תפקידם בנאמנות" - כאילו שאלו הן הסוגיות שמבקר המדינה מתמקד בהן..... מבקר המדינה מתריע על פגיעה בחוק, וזאת ללא כל קשר לאשר מקובל בארה"ב או לתיפקודם של "אנשי שלומנו"....

יש "מכסת" מינויים פוליטיים

מאז קום המדינה יש מכסה של מינויים פוליטיים בשרות החוץ. גם אבא אבן וגם ביבי נתניהו היו מינויים פוליטיים בשרות החוץ

האמנם ? ואני מניח שהמבקר לא

מכיר את הנתונים מאירי העיניים שאתה מציג כאן ולכן הוא סתם נטפל וטוען שמשהו מסריח לו. כאזרח אכפתי, לו אני במקומך... היתי מסב את תשומת ליבו...

שהרי סוף-סוף מיהו מבקר המדינה

אם לא איזה טירון משפטי ינוקא לעומת מאגרי הידע והניסיון העומדים לרשותך. אני יותר ממשוכנע כי לאחר שתאיר את עיניו במושכלותיך, הוא ייבוש וייכלם על שלא התייעץ איתך קודם לכן.

למעלה