מינה צמח קובעת: וויש תגרגר כמו שועל הלילה!!!
W wish2 New member 23/1/13 #5 פסיכופט הפיצה פיצה קוט'ג צדק אנחנו מדינה של מטומטמים. רק מטומטמים מצביעים למתאגרף מתיימר ולמפלגה שאף אחד לא יזכור בעוד 4 שנים. פסיכים. עלוב.
פסיכופט הפיצה פיצה קוט'ג צדק אנחנו מדינה של מטומטמים. רק מטומטמים מצביעים למתאגרף מתיימר ולמפלגה שאף אחד לא יזכור בעוד 4 שנים. פסיכים. עלוב.
פ פיתה פיצה ובירה New member 23/1/13 #12 וויש, אם עדיין לא הבנת, רוב הפורום בז לך, על הצבעתך לביבי הקפיטליסט המרושע
W wish2 New member 23/1/13 #18 פחחחחחח וזה כי יאיר שלך יביא לנו שינוי. הנה אני כבר מרגישה אותו. מחכה לי מרצדס בחניה! תגיד,רק הצבעת לו? או שאתה כמו ג'ני ולילוש מתגרה מהשרירים שלו?
פחחחחחח וזה כי יאיר שלך יביא לנו שינוי. הנה אני כבר מרגישה אותו. מחכה לי מרצדס בחניה! תגיד,רק הצבעת לו? או שאתה כמו ג'ני ולילוש מתגרה מהשרירים שלו?
W wish2 New member 23/1/13 #27 אני לא נותנת את הקול שלי לפיקציה. שנים נשים חיכו להיות אזרחיות מן המניין ולהצביע. אני לא אבזבז את הקול שלי על אופנה של פוקס. מי יזכור מה לבשתי בעוד 4 שנים? ולפי מה שהולך פה כנראה שגם בעוד 4 שנים שנינו נהיה פה! רוצה התערבות שהוא יתאדה לאוויר המסריח של של שינקין?
אני לא נותנת את הקול שלי לפיקציה. שנים נשים חיכו להיות אזרחיות מן המניין ולהצביע. אני לא אבזבז את הקול שלי על אופנה של פוקס. מי יזכור מה לבשתי בעוד 4 שנים? ולפי מה שהולך פה כנראה שגם בעוד 4 שנים שנינו נהיה פה! רוצה התערבות שהוא יתאדה לאוויר המסריח של של שינקין?
פ פיתה פיצה ובירה New member 23/1/13 #31 בזמנו גם הצבעתי מפלגת הגמלאים כאקט מחאתי כזה אני ראקציונר מהפכן רדיקל בועט במוסכמות ושמישהו יעיז להתעסק איתי !
בזמנו גם הצבעתי מפלגת הגמלאים כאקט מחאתי כזה אני ראקציונר מהפכן רדיקל בועט במוסכמות ושמישהו יעיז להתעסק איתי !
W wish2 New member 23/1/13 #36 זה מקסים אני לא מבינה איך ג'ייק לא הצביע ז'. במיוחד אחרי שהוא מקבל אחד כל 10 לחודש.