מינהרת הזמן

והשיר שלי....../images/Emo99.gif

מחזיר אותי כמעט ארבע שנים אחורה, כאשר פגישה מקרית סתם כך באמצע החיים שינתה את מסלול חיי לעד... הו... כמה דמעות היו שם...
, על אהבה גדולה והחמצה גדולה עוד יותר... (רמי קליינשטין שר) השארי עוד קצת, כמה דברים נאמרים מגלים כל כך מעט עברת פה במקרה רגש נשכח שב ונפתח איזה שער לא נראה אולי חיכיתי לך על הגשרים האסורים מתקדם לאט ולא מעז יותר כל השומרים מתעוררים ואומרים לי לוותר אל תלכי רוצה להיות איתך עוד קצת כמו הפוגה בעיר זרה או עיר מקלט יכאב פחות אם לא נקשור את קצה החוט שלא נפריע לחלום ולא למציאות אל תלכי רוצה להיות איתך עוד קצת את הדברים שלא יקרו נשכח לאט ועכשיו אני מובס ומאוהב נשען לרגע על כוכב אל תלכי... כך או כך, אף פעם לא אקח אותך ועם הזמן אשכח אותך ואמשיך לי הלאה... פרפרים (
)

michaly44

New member
ארץ ישראל היפה..מינהרת הזמן

מתקשר אלי לתקופה שלאנשים היה איכפת אחד מהשני. שהיה סובלנות וסבלנות כניראה ככה ראיתי את הדברים בתמימות נעורים.. בריקודי העם, בקיבוץ, בילדות בטבעון, אפילו בצבא. עוד לא נחשפתי לגועל נפש.. ואפילו בזמן שהייתי נשואה טרייה..והיו לי חברים מהשכונה ברמת השרון. החברים האלו..עד היום חברים. גידלנו את הילדים יחד. הלכנו לגן שעשועים כל יום ב חמש אחה"צ. אותן אימהות, אותם ילדים. ועד היום החברים האלו...הם חברים אמיתיים. אמנם אפשר לספור על כל כף היד.. ומאז..שנתיים בארץ , מינהרת הזמן היתה רק בראשי. היא לא היתה באמת קיימת יותר..ארץ ישראל היפה. רק השירים של אז..השירים שאמרו וסיפרו את מה שעובר עלינו כעם. נכון..אני בניכר..כי ככה קל לזכור מקום שהיה ואיננו יותר. מקום שאליו לא אוכל לחזור למרות הנסיון הכושל לחזור..להיות תושבת המקום.שייחלתי להיות שייכת אליו שוב. כי הכל נמצא..במינהרת הזמן..ולא קיים יותר.

עוף כנף

New member
ילדה - אישה

קוראת אותך ונזכרת בשיר (לפי דעתי היחיד של אפי בן ישראל) ילדה - אשה. לא זוכרת את מרבית המלים, גם לא את שם המחבר, ולא הצלחתי לאתר אותו באינטרנט... וחלק מהמלים...: בסך הכל ילדה קטנה זו ודאי, כל דעתך עלי. לאהוב, עם הבטחה בעיני, וחמות, רכות הן שפתותי אני כאן תמיד לצדך.. אז, משהו מכיר?

angel151

New member
מצחיקים אתם

ואני אין לי מנהרת זמן כי אני תקועה השנה בשנה שלי מחפשת את עצמי עדין בתור אישה ילדה ילדה אישה עדין רוצה להשאר ילדה אבל חייבת חייבת לקחת אחריות על החיים שלנו כי נגמרה הקיטנה מזמן. הזמן שלי הוא היום כאן ועכשיו והלוואי לא יגמר לעולם.. עוד לא הספקתי כלום בעצם כן הספקתי אבל אני שואפת לשלמות של דברים. החיים קשים קשים.. אחרי יום מתיש "וחרא" שהיה לי היום. יאלה מחר יהיה יום יותר טוב יש קוראסון + קפה טוב .

למעלה