מינהרת הזמן

*יערית

New member
מינהרת הזמן../images/Emo73.gif

לא רק תוכנית ברדיוס FM אלא גם לכל אחד מאיתנו יש את מינהרת הזמן משלו עם שירים שהשאירו בו חותם מכל תקופה שהיא, חוויות וכו'.... בא לכם להעלות שירים שדחקתם עמוק בפנים שפשוט שימחו אתכם,העציבו,גרמו לשק הדמעות להתפוצץ, לזכור התאהבות ישנה,לחוש ריח של פעם בנחיריים, חוויות לא נעימות. זה השיר שלי ...תמיד ריגש אותי..גרם לי לדמעות ועד היום הזה מתקשה לשיר אותו..ועם כבר שרה הילדים שלי פורצים איתי בבכי יחד. אמא יקרה לי יקרה אמא יקרה לי יקרה שיר קטן אשירה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך אוהב אותך... אחייך אלייך אחייך אחייך אלייך אחייך שיר קטן אשיר לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך.... אוהב אותך..... {את האמת....השיר הזה הורג אותי} יאללה בואו נהייה ספורטיביים למען מינהרת הזמן הפרטית שלנו

ophra

New member
ביקשת ../images/Emo35.gif - קיבלת ../images/Emo70.gif

לא הולכת כל כך אחורה בזמן כמוך אבל בכל זאת.... הנה אחד שפעם עשה לי
המון... אהוב יקר / רונית שחר אהוב יקר לא עצרתי אפילו לרגע לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר זה לא אתה שמשתנה לי אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עול הלי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר אתה רואה את השלכת וזה הזמן ללכת כבר 7 שנים עברו.... היום אני כבר לא בוכה ממנו
עפ
(תכף מגיע עוד אחד)

ophra

New member
ועוד אחד - הפעם עם ../images/Emo13.gif

עם הזיר הזה הולכת 13 (
) שנה אחורה... זה היה "שיר החתונה" שלי ועדיין, עד היום, עושה לי חיוך וטוב בלב מלווה בהרבה מחשבות (טובות) על אז - ועכשיו. שיר נבואי קוסמי עליז/ י. רכטר וע. מוהר כמו עמוד ענן כך תלך לפני העדר תבין הכל, תדע, לא תאמר מילה אחת כמו עמוד עשן תעלם בתוך החדר משהו בך יאמר לך המשך בדרכך. כמו שביל החלב שחוצה את השמיים אתה הולך ישר, לא שם לב לכוכבים שזוהרים כדי לסנוור את העיניים משהו בך יאמר לך המשך בדרכך. הו, לך ישר, לך לבד, אל תפחד. אל תכעס, לך תמיד, לך אחד כמו אווז הבר שחולף בשמי הערב הוא טס בראש החץ, לא נרתע מן המרחק והאינסטינקט מראה ובורא לו את הדרך משהו בך יאמר לך המשך בדרכך. כמו בריז´יט ברדו שתפסה כבר את העסק השאירה מאחור את הטוב ואת הרע ועל העניינים היא צופה מן המרפסת משהו בך יאמר לך הפסק. בלי להתכוון תן לעצמך ללכת כל החישובים ייגמרו מעליהם כמו העץ שקם לתחייה מן השלכת משהו בך יאמר לך המשך לך ישר... ותגידו שהוא לא משרה אווירה של חיוכים ואופטימיות...
עפ

*יערית

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif עפרה גדולה../images/Emo24.gif

כ"כ אהבתי את השיר הזה......
וגם השיר של דנה ברגר..מזכיר לי נישכחות... אחחחחחחח חוץ מהשיר שאני הבאתי יש עוד הרבה שמזכירים לי תקופות בחיים ..מעיף אותי אחרונית בשנים, ואני ממש מרגישה כמו במינהרת הזמן

*יערית

New member
סליחה..טעיתי...

כתבתי דנה ברגר בתגובה למטה...אכן רונית שחר טעות גדולה! אז אהוב יקר.......לא עצרתי רגע לראות כמה זה עולה לי..

שיר אהבה

השיר הזה היה השיר של האהבה האחרונה שלי, ואני כבר יכולה לשיר אותו בלי לבכות: אח מילת מפתח מילים: אהוד מנור לחן: יהודה פוליקר בצוע: אריק האחד והיחיד כשנתתי לך שעה, לי נתת את חייך כשנתתי לך דמעה, את נתת לי חיוך ושכחתי את ימי לפנייך, לפני אח, איך קולי נאנח אח איזה קסם בינינו מונח אך כמה טוב לי ורך חדר סגור שוב נפתח. כשנגעתי בכתפך את קרבת את שפתי והרעד בגופך התגבר בתוכי ועצמתי את עיני בידייך, בידי אח, איך קולי נאנח אח איזה קסם בינינו מונח אך כמה טוב לי ורך חדר סגור שוב נפתח. לתאר מה שבי צומח אין מילה בתנ"ך אח היא מילה, כן מילת מפתח כשאני איתך. את יודעת שאני זה גם את זה גם שנינו זה בינך וזה ביני כל השאר לא חשוב והלב היה נרגש ונולדנו מחדש אח איזה קסם בנינו מונח אך כמה טוב לי ורך חדר סגור שוב נפתח. לתאר מה שבי צומח... מישהו יכול להסביר לי למה יש אנשים נחמדים ומתאימים שלא נוצר אתם שום קסם, ואחרים אולי פחות מתאימים שפותחים את חדרי לבנו? פייה (מחכה לקסם ששוב יבוא....)

joehefer

New member
מזדהה איתך עם כל מילה ......

ולכן בחרתי בשיר שאותו אני תמיד מפזם אחרי כל פרידה וזה רק מעודד אותי למצוא את האחת והיחידה ... השיר נקרא " דואט פרידה" ומבוצע ע"י גלי עטרי ומני בגר... "בגלל העצב בשעת פרידה תדע, על מה שנתת אני מודה. בגלל עיניך, צלצול של שמך מפני שכבר דבק בי דבר ממך. ניסיתי להיאחז בכנפך ולא שיניתי ולא שונה מעופך. לא לי, לא לי, שלווה נואפת מעולמך אהוב שלי, אני נפרדת סלח לי. עד מה בך הייתי שמח כל מה שאחזתי פורח וכל מה שהייתי טורח בחייך הייתי אורח. נפרדת ממך והולכת (מפני שבך פגשתי) אינני, אינני שייכת (וכבר דבק דבר ממך) את פני לא תראני הולכת (כך התרוששתי) ברחתי זו דרכי המושכת (אם את אינך...) נפשי עייפה, שלך היא כל זה ישן רק הצער עודו צעיר. ניסיתי להיאחז בכנפך ולא שיניתי ולא שונה מעופך זו רק פרידה אחת מאלף זו לא חידה, אני אדע חיי האלה סלח לי נפרדת ממך והולכת (מפני שבך פגשתי) אינני, אינני שייכת (וכבר דבק דבר ממך) את פני לא תראני הולכת (כך התרוששתי) את חלקי זו דרכי המושכת עד מה בך הייתי שמח (אתה רשאי לשכוח) כל מה שאחזתי בורח (את זאת אומר במקום שמך) וכל מה שהייתי טורח בחייך הייתי אורח. הזמן ימציא לך שלווה.

את השיר הזה

לא מזמן שלחתי למישהו. דווקא למישהו שאני בחרתי לא להמשיך איתו את הקשר במתכונות רומנטית/זוגית. ועכשיו אכן גם בעיניי עולה דוק של דמעות, כבר יודעת מי האיש הבא שיקבל את השיר הזה, והפעם לא מבחירה אלא מחוסר ברירה.

joehefer

New member
גם אם אני אשלח את השיר

היא לא תבין את המסר... ולחשוב שחשבתי שהיא האחת והיחידה.... שלחתי לה זר פרחים מקסים והיא נבהלה ( או נלחצה , מה זה משנה ???) למדתי לקח , לא לשלוח יותר פרחים ( אולי רק אחרי חצי שנה של קשר ) אז מה אם אני רומנטי יותר מידי , מישהו אמר שאסור להיות??? אחד שמנסה להבין אותכן

r e d head

New member
ילדתי שלי.......

קיץ 1984 הייתי חיילת, בטיול של הבסיס לאילת שם זה התחיל, הוא היה שר לי את השיר הזה, וזה נהיה השיר שלנו תמיד כששמעתי את השיר נזכרתי בו, גם היום (מעניין איפה הוא היום...) זה השיר הראשון שחשבתי עליו ילדתי שלי / מאיר אריאל ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי אל תלכי לבדך הוא ימכור לך מרחב השדה המוזהב הוא יקסום לך אלף גוון בחידת מרחקיו אך בכל מקום לבו אוון הוא לעינייך זב כזב זב אכזב ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי אל תלכי לבדך הוא ימכור אם ואב בשדה המוזהב ייתן לך רעננההו הוא יביא לך מטר רץ פרדס חנה כרכור צל עלי בננה רק ליבך הנמרץ נמרט נשרט ונמחץ ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב בחיים עובר שבוע עוד מעט נרדם לב נודד אל מבוע אל שלחייך פרדס רימונים כפרים עם נרדים ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי

ואוו איך החזרת אותי

ישר לחבר הראשון האהבה הראשונה הנשיקה הראשונה ו... כן גם הגיל בדיוק מתאים... שש עשרה מלאו לנער /עלי מוהר,קובי אשרת ונוי צביקה שש עשרה מלאו לנער ולבו המה היא הייתה יפה כלבנה במלואה שושנים בלחייה שמש בשערה תלתלים רכים כמה לבן הוא צווארה והוא אהב אותה והוא חלם דמותה והוא רצה בה וכך התחיל העסק המתוק והבדידות חונקת את הצחוק שש עשרה מלאו לנער ולבו המה הוא כתב שירים עם שחר ולחש את שמה ברחוב שבו היא גרה הסתובב שעות כדי לראות אותה עוברת עם החברות. והוא אהב אותה והוא חלם דמותה והוא רצה בה וכך התחיל העסק המתוק והבדידות חונקת את הצחוק היא למדה בעצם בכיתה המקבילה הוא ראה אותה רק מדי פעם בהפסקה וכך התחיל העסק המתוק והבדידות חונקת את הצחוק נערה יפה ונער ככה זה היה נערה יפה מוקפת חום ואהבה שושנים בלחייה שמש בשערה תלתלים רכים כמה לבן הוא צווארה. והוא אהב אותה והוא חלם דמותה והוא רצה בה וכך התחיל העסק המתוק והבדידות חונקת את הצחוק אחחחחח איזה זכרונות

maof

New member
סליחה יערית../images/Emo13.gif

מינהרת הזמן שלי ........ היא רק לכיוון העתיד
מעוף

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif יעריתתתתתתתתתתתת

ראית מה זה ? איך בא זה ...עם האבוקדו ומִיחרב לנו ת'מסיבמבה ראית
אותו.... ? מצוטטת סחוטה מעייפות מאחלת לכל תושבי ה-
לילה/בוקר טוף

*יערית

New member
../images/Emo124.gifמצ'ווווווווו

האיש הניפלא הזה יודע מה אומר
ואצלינו המסיבה לעולם לא ניגמרת.....היא רק משתבחת
שיר.....יאללה שיר שריגש אותי במסיבת הסיום של הבן גן חובה...{טוב קראת אותו בבית השכן} אל תדאג/ מילים ולחן ישי גזית אל תדאג אחרי הרעש יש שקט אחרי הגשם באה קשת בענן אל תדאג אל תדאג אם יש כאב יש אהבה אחרי הבכי יש תמיד סיבה לצחוק אל תדאג כולנו לפעמים קצת בודדים כולנו לפעמים קצת פוחדים בוא ניתן יד ולא נפחד לכולנו יש תקווה אחת לכולנו אהבה אחת אמונה אחת שתשמור עלינו. אל תדאג אחרי המלחמה יבוא שלום סופו של כל חלום להתגשם אל תדאג לא,אל תדאג גם אתה תהיה גדול אף פעם לא תבין הכל רק תאמר ילד אל תדאג כולנו לפעמים קצת בודדים....... מרג שנכון?

maof

New member
יש אדם........./images/Emo24.gif

שחי את העבר.......... יש אדם שחי את ההווה....כאילו שמחר אין עוד יום ויש אדם שחי עם הרבה תיקוות בלב.. ומחכה ליום שהם היתגשמו
מעוף

מצוטטת

New member
או הא.......................

קצר הדף מלהכיל ואת יודעת הרי כמה ים של
יש באמתחתי
ובכלל לכל אחד יש איזה
ולי...יש יםםםםםם כאלה שבעצם מקוטלגים.... לכל תקופה היה אחד כזה (אחד לפחות
) אבל הפם (ולא בלי סיבה) בא לי לרשום (גם) כאן את ה-
שריגש אותי כל כך שתהיה תמיד שמח שלעולם תפסיק לשיר שתמיד תמשיך לגדול ושתמיד תישאר צעיר שתמיד תלך קדימה ושלא תאבד תקווה שתדע שלום וטוב ושתמצא את האהבה. (בוא הנה... בוא הנה... בוא הנה...) שתשכיל לחיות ביחד ולהישאר חופשי ושתוכל למצוא תועלת גם במצבים קשים שתמיד תישאר צנוע ושתמיד תהיה בריא ושתצליח שחייך לא יהיו לריק. שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה הגילגול הזה. כי זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. שתהיה אל אחרים כמו שאתה אל עצמך שתתברך במה שיש ושתשמח בחלקך שתמצא את דרכך בכל דרך שתלך ושתדע להישרד מול הגורל המתעטף. שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה בגילגול הזה. זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. (לא סופי...) שיהיה לך טוב ושתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה בגילגול הזה. (שלום חנוך)

maof

New member
איך אמר ההוא עם הזקן../images/Emo3.gif

אם תירצו........ אין זאת אגדה !!
מעוף

מצוטטת

New member
וכמובן....איך לא

אחד שמלווה אותי המון.....
להרגיש/ארכדי דוכין
להרגיש לבד להרגיש אתך לא לקחת כדור משקה אקדח להרגיש עכשיו להרגיש נושם להרגיש עצוב מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב. להרגיש עייף להרגיש סחוט להרגיש נושך צוחק בוכה מכל שטות להרגיש את הראש להרגיש את הגוף מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש כאב להרגיש מגע להרגיש את הלב עטוף באהבה להרגיש תמימות להרגיש פשוט מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש בשקט להרגיש צלילים להרגיש כשגשם להרגיש פנים להרגיש את הקרקע להרגיש לעוף מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש כאב להרגיש מגע להרגיש את הלב עטוף באהבה להרגיש צבעים להרגיש חשוב מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב

s h o o s h a

New member
לא "נוסעת" רחוק מידי

במנהרה הפרטית שלי ... האהבה מאלתרת מילים : חווה אלברשטיין האהבה מאלתרת האהבה לא קוראת תווים יש מנגינה שחוזרת אך היא נסתרת בין הצלילים האהבה מאלתרת האהבה מפתיעה תמיד איש לא נותן אות מתי להתחיל איש לא כותב בשבילך תפקיד יש להקשיב ללא הרף להצטרף בדקה הנכונה האהבה מאלתרת לך בעקבות המנגינה המנגינה היא פשוטה מאוד אך יש לה אלף צורות וגוונים רגע אחד היא מוכרת ופתאום היא לגמרי אחרת המנגינה היא פשוטה מאוד אך יש לה אלף צורות וגוונים היא חרישית היא סוערת מתחמקת ממני בלי הרף .

למעלה