חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הודיוש המאמוש New member 18/8/05 #86 יוווווו מיכל איך שחכתי זוכרת שנסעת לאילת אז עשיתי בביסיטק על ה את חייבת לי כסף זה יוצא בערך30.000$
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 18/8/05 #87 ../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif כ"כ הרבה?! טוב אז יש לי רעיון נכון אמרת שאת וקרן צריכות עוזרת?! אני מתנדבת וכמה כסף שיצא תקחי.. סבבה?!
../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif כ"כ הרבה?! טוב אז יש לי רעיון נכון אמרת שאת וקרן צריכות עוזרת?! אני מתנדבת וכמה כסף שיצא תקחי.. סבבה?!
ה הודיוש המאמוש New member 18/8/05 #88 לע לע לע מסכימה את רוצה תיהיה עוזרת ניתן לך 30% לע יותר!! אבל את צריכה לשלם לי יודעת מה אני ירד במחיר 10,000$
לע לע לע מסכימה את רוצה תיהיה עוזרת ניתן לך 30% לע יותר!! אבל את צריכה לשלם לי יודעת מה אני ירד במחיר 10,000$
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 18/8/05 #89 תודע רבה באמת../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif לא מספיק נתתי לך תתענוג להיות עם המושלם שלי?
כ כוסית על הגג New member 18/8/05 #90 דיייייייייייייייייייייייי איזה כוסוניםםםםםםםםםםם אחד אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחח מיכל מאיפה יש לך ת'תמונות האלה תני לי ת'אתר חחחחחחח
דיייייייייייייייייייייייי איזה כוסוניםםםםםםםםםםם אחד אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחח מיכל מאיפה יש לך ת'תמונות האלה תני לי ת'אתר חחחחחחח
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 18/8/05 #91 חחחחחחחחחח נככוון?!../images/Emo110.gif אנייגלה לך סוד?! הם הולכים להופיע בתוכנית הדוגמנים!!!!!!!!!! והאתר זה חיפוש בגוגל ("קוף","מכוער","שמן".. וכאלה )
חחחחחחחחחח נככוון?!../images/Emo110.gif אנייגלה לך סוד?! הם הולכים להופיע בתוכנית הדוגמנים!!!!!!!!!! והאתר זה חיפוש בגוגל ("קוף","מכוער","שמן".. וכאלה )