מין שאלה שכזו

יופי טופי ואני קורא את מה שאת כותבת

ומה שאני שומע זה אויי אוי אוי... אני שחורדינית עם פנים של איגואנה שמדברת על חברים דימיוניים אבל אין לי חברים אמיתיים בכלל... אוי אוי אוי, אני כל כך מגעילה ומסכנה שאני צריכה לפרסם תמונות של בעירום כדי שכל עם ישראל ידע שכל השכונה כבר חרשה עליי... אויי אויי אוייייי למה יצאתי כל כך מכוערת שאני צריכה לפרסם תמונות כשהיד שלי על הפנים.
. בעעע חוץ מזה, אני די רחוק מלהיות שמן, חבל שאני לא מספיק שפל כדי להעלות את התמונות שלי לאינטרנט. ואני עוד יותר רחוק מלפחד ממישהו בכלל, וחברה שלי זה הדבר הכי כוסי בעולם אז לפחות תכתבתי לעניין, ואחרי זה תרימי קצת תשדיים למעלה, עוד חצי שנה הם נופלים לך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו כשאני חושב על זה

אפילו החזה של הפלסטינאית שרצה לפני שעה על הדשא בבלומפילד נראה יותר עסיסי משלך.

בעעע אם זה באמת מעניין אותך

אז אין לי אחות, ואם הייתה, אז בטוח שהייתי מחנך אותה ככה שתצא בן אדם ולא בהמה כמוך... ואם להיות קצת יותר ישיר, כנראה שמישהו אצלכם פישל - או שאבא שלך ישן כל היום ולא ראה איזה ייצור גדל לו בבית, או שיש לך אחים אבל הם בטח יצאו יותר גרועים ממך.

אז למה שאלת...

עכשיו את מבינה למה את טיפשה כמו נעל בית? תעשי טובה ותזדייני לי כבר מהפלנטה

חחחחחח דבר ראשון

לפי ההתכתבויות שלך פה אני רואה שמשעמם לך כבר הרבה מלפני ממוקדם,וזה די ברור שאת יושבת מול המסך כבר 8 שעות לפחות, מה שאומר שאת גם טיפשה וגם משועממת. חוץ מזה, את עשית ממני צחוק חחחח, תקראי תשרשור עוד פעם כי ממש לא נראה לי... האמת שאני בכלל לא הייתי צריך לעשות ממך צחוק, כי את עשית צחוק מעצמך.. אז מי דפוק עכשיו .. בטח שלא אני.

למעלה