מין שאלה סיקרית...

מה את עושה פה? ../images/Emo12.gif

אני לא חושבת שיש פה עניין של מי

צודק. ואם אכן החבר שלך אוהב אך מרגיש ככה אני מקווה שהוא מתכוון לעשות עם זה משהו, לטובתו ולטובת הבחורה שאיתו...

חופ שיה

New member
אפשר להתפלס על זה

אבל בסופו של דבר , אפשר לקבל את זה שכך החבר שלך יודע לאהוב. אני בטוחה שבחייו הוא יאכזב כמה בחורות שחושבות אחרת ממנו אבל בסופו של דבר הוא ימצא את זאת שמתאימה לו בקטע הזה ושזה מתאים לה ככה.

טוב,אז פתחת הודעה כדי...

לברר מה זה אומר עליך...שיש לך חברים דמיוניים. וכמובן לנסות לכבוש את לב הבחורות היפות פה במילים מלוקקות"אני אישית...בלה,בלה,בלה.." לא הלך...נסה שנית.

היו כ"כ הרבה אנשים בת"א שכמעט..

דרסתי כמה... ואז פגשתי מישהו מהעבר,שלא בטוח אם זה היה במקום לראות אותו היום וזה היה ממש הזוי!!!! בקיצור,השיחה התגלגלה לנושאים מעצבנים ו...זהו..לא יודעת,היה כבד עלי. מה איתך? יש חדש?

ממממ...לא ממש..

ידיד טוב שלי זין את חברה שלי ועשה איתי ברוגז מיד אחרי... סתם משהו בקטנה :)

אין לי מושג.

כנראה עכשיו אחרי שהצליח, אותי הוא לא רואה ממטר. מסתבר שזו הייתה המטרה שלו. חפיף. :) סתם זה הכי חדש כרגע..

גלי 1970

New member
ואתה מאמין לו?

אין דבר כזה שהוא אוהב אותה וממהר להתלבש ולברוח הבחור סטוציונר שהולך כניראה עם כל אחת שמסכימה להיכנס איתו למיטה,גם אם היא לא מוצאת חן בעיניו,אבל אחר כך כבר אין לו עניין ואז הוא ממהר לברוח.

../images/Emo122.gif תרגום:

יש לו חבר שסיפר לו שאחרי זיון הוא לא מסוגל להשאר עם הבחורה, הוא פשוט מתלבש והולך הביתה. הכותב, בתגובה, אמר לו שפה האהבה שלו לבחורה נמדדת- וחוצמזה, לא רק שזה ניצול של הבחורה, זו גם הוצאת שם רע לבנים. החבר ענה שזה לא נכון, ושהוא אוהב את הבחורה מה אתם אומרים, הכותב צודק?

למעלה