מין שאלה אתית....

מכשפופה

New member
מין שאלה אתית....

יש לי שאלה לאלו מביננו שאינם יהודים, בין אם אתם וויקנים או פאגנים או דברים ששחכתי, בתעודת זהות שלכם , כתוב יהודי/ה? רק בקשה אחת קטנה- כל מי שרואה את ההודעה ועולים לו כמה פיוזים עצבנים למוח והוא רוצה לצעוק עליי בבקשה לא ..... תודה מכשפופה:)

faith2

New member
טוב ככה!

ואל תדמייני שאני צועקת! היום אולי לא שמעת אבל כבר לא מציינים לאום בתעודת הזהות! דבר שני ההורים שלך יהודים נכון? מאמי מה לעשות כך גם את! אולי מבחינתך לא אבל מבחינת המדינה כן (מה לעשות) לא מתאים לך להחשב כיהודייה לכי תהיה נוצרית..

מכשפופה

New member
בדיוק בגלל זה

השבוע הוצאתי תעודת זהות ולא מצויין לאום. אז רציתי לשאול אותכם, אבל למה אתם כאלה שלילים? טוב לא משנה ביי

WhiteWolf

New member
מממאאאאאגניב!

לא ידעתי שאפשר להוציא תעודה בלי לאום! אם כי למרות שבדתי אני לא יהודיה, הלאום שלי הוא בהחלט העם היהודי. (אצלי תמצאו רק הרבה רעל וציונות כיאה למסיימת קורס קצינות.)

faith2

New member
לא...לא...לא...

מצטערת!! באמת! פשוט....אממ.....למה להתכחש לעובדה שאת יהודייה? תהיי גאה! גם אם את רוצה לעסוק במאגיה תוך כדיי

מכשפופה

New member
אני לא,

אני סתם שאלתי כי רציתי לדעת מה אתם עוברים, אני לא אמרתי שאני לא יהודיה, אני מאמינה באל של היהודים (אחרי הכול נקשרתי אליו ב16 שנה האחרונים והיחידים שלי על גבי הכדור הזה...) פשוט לא בדרך של היהודים. כשגיליתי את הוויקה התחברתי בצורה חזקה לזה אבל לא יכולתי להגיד שאני לא יהודיה לא בגלל הדת, אלא בגלל האל. (או אלה אני עדיין בבירורים פנימיים) פשוט כשרשמתי מביננו התכוונתי מבין האנשים בפורום, לא מביננו "הלא יהודים". אני אשתדל להסביר את עצמי יותר בפעם הבאה. תודה

Remirat

New member
תעודות זהות...

אכן, כתוב אצלי תחת לאום "יהודיה"... ממה שהבנתי יש הגדרה בחוק הישראלי ל"אחר"... אבל זה יוצר בעיות היסטריות מבחינת חיים במדינה... למי אכפת מה כתוב בת"ז? אני יודעת מה אני...

מה, אסור לצעוק?../images/Emo4.gif

הוצאת לי את כל הכיף...
אני עוד לא הוצאתי תעודת זהות בעקבות מקרה פטל אכזרי, אבל אני שמחה שלא יהיה כתוב לי שאני יהודיה בתעודת זהות.

למעלה