מין סוג של מחמאה?

queen helen

New member
מין סוג של מחמאה?

חזרתי כרגע מהופעה של להקה כלשהי. בשורה הראשונה עמד אדם כלשהו, שבהחלט לא עונה על ההגדרה המקובלת של "שווה ציור" רקד כמו איליין מסיינפלד (והמבין יבין), בין שיר לשיר זרק הערות ביניים, ובין השאר ביקש שישירו שיר מסויים, בגלל שבהופעה קודמת השיר הזה עשה לו זקפה כל הלילה. מעבר לעובדה המבדרת שהבסיסט אמר בשקט שבגילו זה די מפתיע (האיש טרח לציין כמה פעמים שהוא בן 46), תהיתי אם הלהקה אמורה להרגיש מוחמאת מכך ששיר לא מיני בעליל שלהם גורם לאנשים מבוגרים שמנים ומקריחים ריגוש מעין זה.
חוצמזה - היתה אחלה הופעה!

Berethor

New member
סתם משחק אותה(בטח כדי למשוך בחורות)

אין מצב שהיה לו זקפה כל הלילה, בחלומות..

snoopytush

New member
פאק

עלתה לי בדיחה כחולה
טוב אז נסתפק בבדיחה מעודנת יותר: זיקפה כל הלילה? בטח הוא נרדם תוך כדי שמיעת השיר ובגלל אמנזיה שכח מזה

Berethor

New member

טוב עכשיו זה כבר נשמע יותר הגיוני
, אוליי השיר הזה יהיה תחליף לוויאגרה לגברים בגיל המעבר שצריכים..

זיקן

New member
מנהל
שלום חברים. מה אתם מדברים על רמיזות מיניים

פעם שאלו אותי לגבי איזה זוג שהיה איתנו במסיבה ופתאום החליטו ללכת "לאן הן הולכים"? עניתי שלשיעור מוסיקה יענו ללמוד לנגן. היא על חצוצרה והוא על פסנתר.. מאז כשאיזה זוג פרש אז אמרנו שטויות הם הולכים ללמוד מוסיקה...

זיקן

New member
מנהל
אני רק שאלה. מה זה XDD ?

עד היום לא הבנתי למה אתם מתכוונים.

Berethor

New member
כן לא היה בתקופה שלך

XD זה כמו lol זאת אומרת שמשהו נורא מצחיק.

זיקן

New member
מנהל
ממה שהיה לפני 30 שנה לא שונה מהיום.

אז רק לא היינו חשופים למדיה כמו היום ואנשים לא הסתתרו מאחורי ניק. כיום בגלל אמצאי התקשורת והטמבלויזיה אם מישהו תוקע נאד בקצה העולם מיד הוא שומע אותו מהצד השני (של האוזן) אחרי שהנאד הקיף את כל העולם..
.

זיקן

New member
מנהל
בסדר. תודה מתקדמים..

סבלתי ועדיין סובל מכאבי גב שהתפשטו לרגל מזה כחודשיים . אחרי בדיקות וצילומים התברר שיש לי דלקת בעצב. דחפו לי אתופן..

למעלה