מין "מתקדם"

shuzti

New member
מין "מתקדם"

מה אתם אומרים על סקס עם משהו/י מבוגר/ת מכם? אני לא מתכוון בסביבות גיל ה 90 כמובן, אבל אני כרגע בן 21 (כמעט) ויש לי מין פנטזיה על מישהי מבוגרת ממני... נגיד 28/9... מוזר??

shuzti

New member
אני מדבר על פער של שמונה שנים...

אני גם לא מתכוון למשהי ספציפית שיש לי בראש... זו מין פנטזיה כזאת..

פלא68

New member
אני מניח שהוא התכווון לומר.

אתה דביל.

חוויה שונה

חוויתי יחסי מין וסקס ללא מגבלות עם צעירה בת 46 . למרות היותה אם לשניים בני 16 ו - 14 גופה היה כשל צעירה לפני לידה. פתח התקוה ( נרתיק ) היה צר וחושני ובעל דגדגן בגודל נפלא ליניקה. זוג שדיה התאימו בדיוק לגודל כף ידי. נסיונה ויכולתה לענג היו חלומיים,בכלל זה גם אורלי ואנאלי מטריף. מפעם לפעם אנו חוטאים ונהנים כל פעם מחדש.

shuzti

New member
אבל אותי זה די מפדח

אין לי פקפוק בכישוריי כ"זיין" אבל אם אני לא אצליח לספק אותה? אני יעשה מעצמי צחוק...

november76

New member
לא מוזר בכלל

כל אחד והפנטזיות שלו. ד"א, ממש לא מזמן יצא לי להיות עם מישהו צעיר ממני לראשונה (בן 24, אני בת 29) וחייבת , פשוט חייבת
לשבח אתכם הצעירים. היה -10- והוא הפתיע אותי לטובה. לכן, אם אתה יודע את העבודה הגיל לא משנה בכלל (יכול רק להוסיף). לך על זה....

dmt4me

New member
אחי..

אני בן 25 פלוס והייתה לי פרטנרית קבועה בת 37 סקסית בטירוף..זאת הייתה חוויה עד שעזבתי את האזור שגרתי בו והקשר הלך ודעך. מומלץ מאוד,זה מאתגר ומיוחד.

shuzti

New member
אתם עושים לי חשק.

עד עכשיו לא הייתה תגובה שלילית אחת אפילו...

צעירות ונפלאות

אין ספק כי לצעירות יש יתרונות ונתונים מצוינים. צעירות שטרם הגיעו לגיל עשרים היוצאות לאוטוסטרדת הסקס , חסרות ביטחון משהו אבל הנתונים הפיזיולוגיים נפלאים. לאחר מספר שנים עם צבירת הנסיון המיני החוויה היא נפלאה וצעירה כזו יכולה להסב עונג עצום. צעירה מנוסה המכווצת את שרירי הנרתיק בזמן חדירה וסוגרת על בן זוגה עודנו בתוכה, זו הרגשת פורקן בל יתואר.

shuzti

New member
אמרת יפה יא קרוקודיל

מסכים עם כל מילה.. וזה לא שיש משהו ממש מיוחד או סקסי הרבה יותר מבנות גילי. גם הן סקסיות בטירוף... אבל נראה לי שסקס עם משהי עם ניסיון זו חוויה אחרת לגמרי. כי סקס, לא מספיק לרצות. צריך גם לדעת. ומי מאיתנו לא נתקל באיזה משהו הזה שפשוט לא עשה שום דבר כל התהליך ופשוט שכב שם?!... זה לא הכי נעים.. לדעתי בחורה מבוגרת יותר יש לה יותר ניסיון... זה גם סוג של פנטזיה מסויימת.

tryme 2 m

New member
שוזטי...מין מתקדם...

הייתי בן 22...היא היתה בת 42. אשה מדהימה. נפרדנו אחרי חודשיים...ושיחה אחת עם ביתה בת ה-21. היא כעסה על אימה שיוצאת עם מי שיכול להיות בנה. לקחתי אותי לשיחה...אמרתי לה שלא תכעס..ושלאמה זו מחמאה שצעיר חושק בה. ושלא תדאג...זה יעבור. בסוף השיחה עם הבת קמתי...נסעתי לבית האשה...ונפרדתי ממנה. בשורה התחתונה...אם יש אחת שרוצה אותך...לא תקבל יותר אשה, מאשה בוגרת. היא נטולת משחקים ביחס ל"בלתי מושגות" וה"שחקניות" בנות גילך היא תעריך ותוקיר ותהנה מכל רגע איתך...מכל מחמאה אל תזלזל...תהיי גבר...גבר אמיתי...ותקבל ממנה חזרה ובשפע.

b0redavid

New member
לי דווקא יש ידידה בת 38...

ששווה בטירוף, אבל לא מימשנו בינתיים. ואני בן 25.

למעלה