מין מטוח

קטניפ

New member
זו תשובה שטובה למי שבטוח

למי הוא נדחף לתחת, לא בטוח? לא מכיר? שים קונדום!!

חופ שיה

New member
מסכימה שלא צריך קונדום ובתנאי שהדילדו

הנדחף הוא אישי או שהוא נשטף היטב בסמוך לשימוש.
המחמירים "ילבישו" קונדום על הדילדו, אם זה לא דילדו אישי שלהם.

המורה

תלוי בחומר שממנו עשוי הדילדו

אם זה סיליקון איכותי- אין בעיה עם מים וסבון
אם זה גומי או כל מיני חומרים רכים/ספוגיים- צריך קונדום

raanan66

New member
מין אורלי

שלום ותודה מה לגבי מין אורלי? החדרת איבר מין של מישהו אחר לפה שלי?

קטניפ

New member
סקס זה לא דבר סטרילי

אם לפני כל אקט תנהל דיון על בטוח / לא בטוח - תוותר מעכשיו.
תמיד עדיף להיזהר, לא לקפוץ למיטה בלי אמצעי מניעה, לא להזדיין עם מי שאתה לא בטוח לגביו
אם זה בן זוג קבוע כדאי לעשות בדיקות ולוודא ששניכם נקיים לפני שמוותרים על קונדום.
ועדיין - סקס זה כיף, ונשמע לי שאתה כל כך חרד לבריאות שלך שהכיף נעלם...

shoko50

New member
סקס אנאלי

ערב טוב .לפני הכל מזל טוב ואם היא רוצה תחזיק אותה טוב בשתי הידיים אם יש אישה שמסכימה הכי חשוב שתעשו זאת לאט ועם הרבה סבלנות ברגע שתכאיב תשכח מסקס אנאלי וזה אחד הדברים המדהימים בסקס בכלל . הכי טוב לקנותבחנות כלי גינון או כל חנות אחרת חיבור של ״1/2 ל16 הברגה חיצונית לפרק במקלחת את ברז הטוש להרכיב את החלק על הצינור לפתוח מים פושרים ונעימים למגע על לחץ חלש ולהכניס לפי הטבעתעד שמרגישים תחושה של התמלאות ואחרי כמה שניות להתרוקן בשירותים אחרי כמה פעמים התחת שלה נקי היא רואה שיוצאים מים נקיים ואתה יכול ללקק אותו בלי חשש תחושה מענגת ביותר. שאתה מגיע לשלב החדירה תנסה קודם עם האצבע ואחרי כן שתיים היא צריכה להיות רגועה ביותר שלא יכאב אתה צריך להרגיש אותה ולראות שעושה לה נעים כרית מתחת לגב תחתון על מנת להגביהאת התחת לשמן ב ky לקנות בסופר פארם ולא לחסוך ולהכנס בעדינות תחושה מענגת ביותר גם לך וגם לה . ולמרות הניקיוןעדיף להשתמש בקונדום ואלי בשלבים שתהיו מנוסים יותר אפשר בלי תחושה מענגת ביותר להרגיש את החום של השפיכה עמוק בתחת . הכי חשוב לא לשכוח שעושים אהבה והכוונה להנות כולם.אשמח לדעת עד כמה עזר המידע ואם נהנתם שמח בשמחתכם ואם תרצו לשוחח אני כאן אשמח לשוחח ולשתף במידע ובניסיון בכל הקשור בסקס אנאלי . שיהיה לילה טוב והרבה סקס טוב חזק ומהנה.לילה טוב

raanan66

New member
תודה

תודה על העזרה אני יעדכן בהתאם לגברי מה שכתבתה לקנות בסופרפארם איך הוא נקרא בשם המלא שלו שאדע איך למצוא אותו?

shoko50

New member
נוזל חדירה

יש כל מיני חברות. ky לפחות עוד אחד שאני לא זוכר כרגע את שמו הכל נמצא בסמוך לקונדומים.תהנו ותעשו הרבה סקס

shoko50

New member
נוזל חדירה

יש כל מיני חברות. ky לפחות עוד אחד שאני לא זוכר כרגע את שמו הכל נמצא בסמוך לקונדומים.תהנו ותעשו הרבה סקס

shoko50

New member
נוזל חדירה

ודרך אגב אני הכי אוהב לתפוס סדרנית צעירה ומבקש ממנה שתראה לי היכן המדף יש אחת בסניף לידי שעד היום עושה לי עיניים שאני נכנס ולא משנה למה.תחשוב על זה

למעלה