מין ונישואין

gutte99

New member
מין ונישואין

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. שמי רז , אני בן 26, רווק (מושבע),ואני כותב עבודה סמינריונית בנושא מין/מיניות/זוגיות וחיי הנישואין. בגדול, אני משער שהנישואין קצת פוגמים ביחסי המין ואני צריך לאושש או להפריך טענה זו. אשמח לדעת את דעתכם, וגם אולי לקבל מכם הכוונה לחומר כתוב בנושא. אולי אתם יודעים אם כבר נערכו מחקרים בנושא (לאו דווקא בישראל), וכיצד אוכל למצוא אותם? תודה רבה. רז. [email protected]

חופ שיה

New member
אז עכשיו זה מוסד הנשואין אשם ?

נשמע לי תירוץ עלוב לסיבה שבגללה מערכת נשואין כושלת, סוג של גישה עצלנית ולא יעילה. לדעתי זה מתחיל ונגמר בבני האדם ובדינמיקה בניהם, בדינמיקה ארוכת טווח יש כל הזמן צורך בריענון , תיחזוק ושימור המערכת הזוגית.

חפש בגוגל מאמרים

כבר חשבו על זה לפנייך :) למשל פה אולי... לפי דייוויד פופנו, (פרופסור לסוציולוגיה) זוגות נשואים לא מנהלים חיי מין פחות מספקים או עושים פחות סקס, לעמת אנשים פנויים... "על פי מחקר גדול שנערך בארה"ב, אנשים נשואים לא רק עושים סקס בתדירות גבוהה יותר מחבריהם הלא נשואים, אלא גם נהנים יותר מחיי המין שלהם, הן מבחינה גופנית והן מבחינה רגשית." - חפש ת'מאמר
בהצלחה.

ההשערה שלך היא טעות מיסודה

וזו טעות להתחיל עבודה סימינריונית עם גישה כזו . הנישואין הם במה לסקס ,והמיטה היא מראה למערכת יחסיים

daniella1980

New member
לדעתי זה לא הפורום הכי מתאים, אני

מציעה לפנות לפורום "נשואים נשואות", "גרושים גרושות" ו-"בגידות ואהבה אסורה", שם אני משוכנעת שקהל היעד מתאים הרבה יותר. יחד עם זאת, לאו דווקא מייצג את כל האוכלוסיה. למשל בפורום בגידות או סטוצים, תמצא לרוב אנשים מתוסכלים מהמין בנישואיהם (סתם ניחוש פרוע), ואני משוכנעת שיש גם אוכלוסיה שכן מרוצה (ואין פורום כזה "מין מצוין בחיי נישואין").

למעלה