מין דיווח

ניניה

New member
מין דיווח

כולן מדווחות כאן כל כך יפה שהחלטתי לנסות גם. בעיה : היום לא אכלתי כלום עדיין וזה דבר שיש להתבייש בו, אני יודעת. פשוט יצא שתיזזתי רוב היום וגם הצטלמתי לתמונות פספורט והם יצאו כל כך דוחות (או שאולי אני באמת בת 60)שאני פשוט רותחת מעצבים ולא בא לי לאכול. בנוסף לכל הצרות אין לי כלום במקרר חוץ מגבינה לבנה ובירה שחורה דיאט (מעולה! תנסו!). כמה נורא זה לא לאכול יום אחד? לא היה אכפת לי כל כך אלמלא העובדה שמחר אני בטח אהיה שפוכה ולא יהיה לי כוח לספורט... טוב זהו עד כאן. :)

אביטל +

New member
זה לא בריא

זה פשוט לא בריא וזה גם לא בריא לך לדיאטה. כאשר הגוף לא מקבל מזון, הוא נכנס למצב של סטרס ומתנהג כאילו הוא צריך להגן על עצמו. חומת ההגנה הראשונה של הגוף זו שכבת השומן. וכל פעם שאת נכנסת למצב של רעב, הגוף שלך שומר עוד יותר טוב על השומנים שלו. הוא יעדיף לפרק רקמות שריר ולא שומן. ורקמות שריר זה שרירים מאוד חשובים כמו שריר הלב. תחשבי על זה. לא חסרות דרכים לדאוג שיהיה אוכל טוב ובריא בהשג יד. את לא תורמת לעצמך כלום בהרעבה עצמית.

tuti f

New member
קשה לי להבין ../images/Emo10.gif

לא לאכול זה דבר שיש מאוד להתבייש בו
, אני בהחלט מצטרפת לדבריה של אביטל
אני אישית חושבת שזה נורא לא לאכול יום אחד,ואני לא מבינה למה את עושה זאת לעצמך
הרעבה עצמית היא הדרך בטוחה להשמנה מהירה...תחשבי על זה ותשמרי על עצמך

ניניה

New member
אוי באמת

אני דווקא חשבתי שהדגשתי שזה לא יצא ככה בכוונה ושאני לא נהנית להרעיב את עצמי! לא קרה לכן אף פעם איזה יום לחוץ היסטרית שפשוט מרוב עיסוקים לא הספקתן לאכול??? ועוד נתקעתן בלי כלום במקרר??! זה קיבוץ פה - אי אפשר לקנות כלום אחרי 19:30 כי הכל סגור.... זו היתה הודעת גינוי עצמי ולא שוויץ או משהו כזה. תאמינו לי שהיה ממש מתאים לי עכשיו איזה סלט טוב אבל אין כלום ונמאס לי מגבינה לבנה בלי כלום! בא לי דווקא ירקות. אביטל וטוטי אל תכעסו עלי בבקשה וזה לא יקרה שוב אני מבטיחה!

vodka2

New member
טוב בסדר תרגעי, אני לא חושבת שמישהו

כועס עלייך אבל כפי שבעצמך אמרת זה לא נכון ולא בריא לעשות, וכפי שאנשים כבר יודעים כאן אני חוטאת בזה גם לא פעם בגלל לוח זמנים מטורף. אסור שזה יקרה אבל זה קורה, מה שאני משתדלת לעשות זה פשוט באמצע הריצות כשאני נתקלת במכולת או סתם ירקניה נכנסים קונים מלפפון פלפל אדום אם יש גם קופסת גבינה, וזהו, כשהמטרה היא לא שזה יהיה טעים במיוחד, אלה פשוט לא להיות רעבה, בסופו של דבר אם הארוחה טעימה מדי אוכלים יותר מדי לא? :) הגעת מאוחר הביתה? המקרר ריק? לא טוב, כדאי לנסות לצייד את המקרר כמה ימים מראש ולא לחכות לרגע האחרון שהוא מתרוקן ואז גם אז יש פיתרון, מוצאים קצת קורנפלקס או פופקורן (כמובן שלא עם שמן), אני יודעת שיהיו כאלה שיקפצו ויאמרו שזה לא מאוזן אבל לא מדובר במעשה של יום יום נכון? מה שחשוב זה פשוט לא ללכת לישון על בטן ריקה ומקרקרת, מכסימום קמים בבוקר ואוכלים סלט טוב פרוסת לחם וחזרנו למעגל הקבוע.

תודה שהערתם אותי.

בדיוק היום היה לי גם כזה, חצי יום מבחן הסטרי והחצי השני ראיון עבודה. ואני עוד ערה עכשו מ7.00 בבוקר. מרב התרגשות אכלתי רק ביסקוויטים לצהרים. אלוהים כמה שאני הזקתי לעצמי היום. אני לא אתן לעוד יום אחד כזה לקרות , הרי ברור שהיום הזה יאלץ להיות "מפוצה" מתי שהוא. תודה

אלי ו.

New member
בלי פיצויים וקיזוזים!!

היה יום לא טוב? עברי הלאה, עבר! חבל להכנס לחשבונות של קיזוזים ולהתחיל לחפור בנפילות. כולנו נופלים בדרך זו או אחרת, החוכמה היא לקום ולהמשיך ולא לחשוב ולהתיסר בגלל הנפילה שהיתה. מה שקורה בקיזוזים זה שאנשים מנסים לעשות כמה ימי קסאח כדי "לפצות" על נפילה, לא מצליחים להחזיק מעמד בקסאח, ואז יש עוד נפילה וחוזר חלילה. הנפילה היתה חריגה מהדיאטה ההגיונית. קיזוז זה לחזור לדיאטה ההגיונית, לא לעשות דיאטה לא הגיונית לצד השני.

אביטל +

New member
טוב, אז זה לא היה בכוונה../images/Emo140.gif

אבל נסי להכין את עצמך קצת יותר טוב מראש אפשר לקנות דברים בריאים גם לשים במקפיא - ירקות לבשל, סויה, טופו לא חסרים דברים אחד הדברים החשובים להרזיה זה להין מראש אפשרויות למגוון מזונות. כדי שלא תגיעי למצב שבו אפשרויות הבחירה הן גבינה לבנה או ביסלי. מצטערת הודעתי הקודמת הייתה קצת בגדר נזיפה אבל זה באמת באמת לא בריא בלי קשר האם בכוונה או לא. התוצאה זהה

tuti f

New member
לא הבנת אותי

ניניה ! אני ממש מצטערת אם הרגשת שאני זועפת או כועסת בהודעה הראשונה
אבל הכוונה היתה בעצם לגרום לך להבין שזה אחד הדברים הגרועים שאדם יכול לעשות לעצמו (אני מתכוונת על הרעבה) וחובה עלייך (בתור אחת שאיכפת לה מהגוף שלה) להגן על הגוף שלך ולטפח אותו,גם עכשיו אני מסכימה עם מילותיה של אביטל...אין ספק הדרך היחידה לא להגיע לכאלה מצבים היא להתכונן היטב...לקנות המון ירקות טריים וקפואים וגבינות...את זה תמיד אפשר למצוא אצלי בבית כי יש המון דברים שאפשר לעשות עם החומרים הללו. אני מקווה לטובתך שזה לא יקרה שוב כי את פש/וט מזיקה ךבריאות שלך. אם את זקוקה למתכונים דיאטטים יש לי בשפע ואשמח להעביר לך אותם אני לא כועסת רק דואגת יום טוב

kiticat

New member
תיכנון מראש

מביא לידי הצלחה. אצלנו בבית (למרות שאני בקושי 17) אני עושה קניות. פעם בשבוע באופן קבוע אבא נגרר איתי לקניות, ואני עושה הכל והוא משלם. ככה זה כבר שנים. גם לפני הדיאטה, דבר שתמיד הצטיידתי בו זה ירקות ופירות טריים ומזינים. עוד לפני ההכרה בתזונה נכונה- תמיד היו ירקות. חוץ מזה, שאני פותחת את המקרר בבוקר ורואה שאין קוטג´ לערב לדוגמא? אני קופצת למכולת בצהריים אחרי בית הספר. יש לי מכולם 2 דקות הליכה מהבית אני מודה....

ניניה, "אם אין אני לי מי לי?"

וחכמים ממני אמרו זאת. דברים לא קורים מעצמם, צריך לגרום להם לקרות. יש לך שתי בחירות ניניה, להישאר במקום ולהמשיך לכעוס אבל לדעת שעוד יום ועוד אחרי גם לא ישתנה כלום! (ואז העצבים רק יקבלו עוד חומר דלק) או לשנות את המצב. זה בידייך. זה הכל ענין של בחירות. ואם תניחי לרוח הרעה לשלוט בך, רק את תצאי מופסדת!! וניניה, חבל"ז, חבל על הכעס שגובר - חבל על כל יום שעובר שאפשר למצות ממנו יותר. לפעמים כשאני קוראת הודעות כאן ושם, אני חושבת על הקלות הבלתי נסבלת שאנחנו מוותרים/ות ו"עוזרים" לעצמנו לשקוע יותר עמוק בתחתית. לא יאומן מה אנחנו גורמים לעצמנו!! ניניה, האם יש איזה שהוא משהו שהיו "עושים לך את זה" ואת לא קמה ועושה? אם את לא תעשי משהו חיובי זהו דבר שאיש לא יוכל לעשות זאת בשבילך וגם לא יהיה מה שירים אותך למעלה...ושיביא לך לשינוי לטובה שאת מחפשת. קחי את ההגה בחזרה לידייך. אל תוותרי ניניה!! והזמן יקר (מדי). שלך, דליה.

למעלה