מין בוקר שכזה

מין בוקר שכזה

אנחנו נפגשים על בסיס עסקי, בדרך כלל בביתי. אנחנו מכירים כבר לא מעט זמן, מכירים את קולותיו האחד של השנייה, את חולשותיו, את חיוכיו..... אני כבר מזמן מביטה בך אחרת לגמרי... אבל אתה, אתה נשארת כפי שהכרתיך: ביישן, צנוע, רגוע, אנמי משהו. יש בך עוצמתיות כל כך גדולה.... בצורה בה אתה מתהלך, מדבר, מדגים.... הגוף שלך תחת הבגדים המסודרים בקפידה משווה בעיניי כמי שרוצה לפרוץ החוצה, ורק אתה בהגיון בריא מונע ממנו את החייתיות..... אני לא יודעת מה מתחולל בתוכך, אתה חידה ותעלומה לי.... אבל בטוחה כי מבטיי המרמזים לא אחת לא הצליחו לשבור את קיפאונך... וניסיתי, אלוהים, ניסיתי.... אולי אני לא הטיפוס שלך... אולי אתה לא מעז.... הייתכן ואתה ביישן עד כדיי כך? הייתכן שגבר מדהים כמוך לא חש את שפת גופי שכמעט מתערטלת מולך, את לשוני היוצאת לפינת פי המלא ריר.... את עיניי המפשיטות אותך וליבי הדופק בחוזקה....? לעיתים מרוב ערגה הייתי פורשת לאחד החדרים או לחדר האמבט כדיי לעצום עיניים, ללטף את שדיי, לחוש בזרימה בין רגליי. לוגמת אותך טיפה אחר טיפה בדמיוני. מפנטזת ולו רק לקבל ממך סימן..... בוקר יום שישי. היום הוא יום פגישתנו הקבועה. עדיין שוכבת לי עירומה תחת הסדינים המלטפים. אני נוגעת בעצמי וחושבת עליך. מעבירה יד על שערותיי , על שפתיי, מחליקה מטה אל גופי החלק , מפשקת את רגליי ומתגרה ממיציי החמים.... מדמיינת אותך מלקק אותי בערגה.... סוחף אותי אל מערבולת של תשוקה. אני קמה בתחושת שובבות קלה, מתקלחת במים קרים ויוצאת עירומה אל החדר.... כולי צמרמורת... אמנם התנגבתי....אך הרטיבות בין רגליי לא עוזבת אותי. מנסה לבחור את שמן הגוף שהכי מתאים לי היום. מתמרחת בתנועות רכות ומפזרת עוד בושם אוורירי בין שדיי ומאחורי אוזניי. לובשת את הסט השחור החדש שלי.... רק תחרה. החזייה יושבת עליי יפה כל כך .שדיי בולטים החוצה ואוספים לחיכם את שאריות הבושם הנוזל עליי. שיערי הרטוב נופל על כתפיי, משאיר שובל של ריח רענן .... אני מורחת וזלין על שפתיי, שמה עליי את חלוק הבית והולכת יחפה אל המטבח.... חייבת לשתות משהו חם לפני שהוא מגיע, אחרת גרוני מתייבש במהירות. פתאום- דפיקה בדלת. האומנם? הייתכן כי הקדים היום? קבענו רק לעוד חצי שעה! אני ניגשת לדלת (למרות שמתוך אישיותי לעולם לא הייתי נותנת לאדם זר לראות אותי בחלוקי). הגבר שלי הקדים. "בוקר טוב" אמר. "בוקר מצוין" השבתי. הוא הביט בי במבט סורק וזריז ונכנס לסלון. "תשתה משהו?" שאלתי.... "קפה. אני אשמח לקפה". אני עומדת במטבח וליבי רץ. שוקלת לפרוש לחדר להחליף בגדים אבל השובבות שבי משאירה אותי על מקומי. מביאה את המשקאות אל הסלון ומתיישבת לידו. רגל ארוכה נכספת מבעד לחלוק הלבן והוא מתכופף אל תיקו להוציא מסמכים כאלו עושה עצמו כי לא ראה. אני מנצלת את הרגע להסניף אותו בריחו ובמראהו. שתיקה מעיקה לפתע. הבנתי שביזנס זה ביזנס. חייכתי אליו, אספתי את רגלי הגלויה את תוך החלוק והסתובבתי עם הגב אליו כדיי לסדר את כרית הספה בנוחות. לפתע... עוד לפני שהספקתי להסתובב חזרה אני שומעת ומרגישה את נשימותיו הקצובות בתוך אוזני הימנית. קפאתי על מקומי. ידו החלה מסיטה את שערותיי הרטובות כדיי לראות את עורפי... ואז .... לשון חמה ורטובה מועברת על צווארי, עוברת אל תוך אוזני.... נשיקות קטנות, רכות. אני עדיין קפואה במקומי אך לא אומרת דבר. לפתע ידיו עברו לפניי כחיבוק אחורי מגששות את דרכן אל שדיי הזקורים, החזייה לא מהווה מכשול והוא חופן אותן מתחת לחזייה. ליבי דופק בחוזקה עילאית ואני מרגישה כי אני לא יכולה יותר.... אני מסתובבת מולו ומביטה ישירות לתוך עיניו. פי נפתח לרווחה ואני נושמת את נשימותיו. מעולם לא ראיית את עיניו רעבות כל כך. אני תופסת את ראשו בשתי ידיי ומתנפלת עליו בנשיקה חזקה, ללא רחמים וללא שליטה ,לשוני מתגלגלת עם שלו ..... אני מרגישה את ליבו הפועם ואת התשוקה באוויר. שנינו לא אומרים דבר, רק נסחפים ברגע.... הוא מוריד ממני את החלוק ומשכיב אותי על השטיח. הוא מגיע מעליי ומכפתר מעליו את חולצתו מגלה בפניי את גופו השרירי והמדהים. כל פנטוז היה אמת. הוא מפשיט אותי לגמרי, ומתבונן בי ארוכות.... ואז בנשיקות רכות מלאות רוך הוא חופן את שדיי, מוצץ את פטמותיי... מלקק סביבן, עובר אל בטני בליקוק אחד ארוך ומתעכב שם עם נשיקותיו.... ואני... ידיי מתמתחות מעלה ואני כולי משתנקת מתשוקה..... עוצמת את עיניי..... או אלוהים...... "לקק אותי, לקק אותי חזק וטוב..." אני פולטת..... והוא יורד אל בין רגליי, נושם אותי, מתענג סביבי... מוצץ ומלקק כאלו אין מחר.... אצבעותיו נדחפות אל תוכי והוא ממשיך לענג אותי עד אימה..... אוי.... אתה מזיין כמו בחלומות.... אני תופסת את ראשו ומכוונת לעוצמה שאני רוצה שימצוץ אותי בה..... אני מרגישה את גלי החום העוברים בי ואת הנוזל הנשפך ממני אל תוך פיו.... ואז.... אני מתכווצת כולי וגומרת בפיו שממשיך לענג ללא הפסק..... אני נרגעת לרגע ומתרוממת לעברו, מלקקת את שפתיו המרוחים במיציי... מנשקת אותו..... אני מתקדמת לכיוון מכנסיו שעוד עליו ומפשיטה אותו.... איברו היפה והזקור עומד מולי ומהפנט אותי....שואלת "איך אתה רוצה אותי...?" "מאחורה" הוא משיב. עדיין מתנשפת מסתובבת על ברכיי..... ואומרת "קח אותי. זיין אותי. תגמור חזק בתוכי". הוא מתמקם מאחוריי.... מחדיר את אברו אל הכוס התפוח, המטפטף.... הוא נע בתוכי ונאנח.... אני שולחת יד אלי בין רגליי ונוגעת בביצים שלו.... מכניסה אותו חזק יותר אל תוכי..... בידו השנייה הוא מלטף את גבי הקמור.... מקרב אותי אליו כגוף אחד. הוא נאנח....נאנק ... גונח..... משתולל בתוכי..... וצועק..... "כמה רציתי לזיין אותך. כמה!!!!!" ואז.... בעוצמה גדולה הוא מצמיד את עצמו אלי וגומר.... חזק חזק...... אני חשה את זרעו מטייל בי..... החום הזה בין רגליי משכר ממש.... אנחנו נשכבים על השטיח זה ליד זו...... נשימותינו עוד קצובות.... "אז מה עם הקפה שלי?" הוא שואל.....

bugbuster

New member
כן?

אה? ואם הייתי כותב ברוח הזו, כמוך מכשפונת, הרי הייתי נעקץ מיד כשוביניסט, כמפלה לרעה בין המינים וכוליי, אה?
כשהסיבה היא אולי שלמשל אני לא הגבתי כדי שלא יראה זועק כל כך שוב'פם החרמן הזקן הזה מנסה להחמיא, כי, אה? מה?

חיוך של אושר

אש בלבי נצתה משדמיינתי בראשי את המאורע. זרמים חמים בכל הגוף... האם אני עטוף בכה הרבה חום ואהבה, או שמא לא אליי הייתה הכוונה? אכן סיפור מעורר השראה!!! עונג היה בקריאתו ועונג גדול יותר ביישומו.

הוטאנטוטי..... אהבתי את שמך

ביכולתך לבחור האם זה אתה במושא פינטוזיי.... ואם זה אתה, אכן עטוף אתה בחום ואהבה, רוך וערגה.... שנמשכים עוד הרבה מאחורי מילותיי.... והעונג.... מממ.. העונג כולו שלי הוא...

למעלה