מין בבית חרדי

מין בבית חרדי

קשה לך בתקופה האחרונה - את רומזת לי שאני שקוע מדאי בלימודים - שעשיתי את המדרש עיקר ואת המעשה לטפל , בין הדפים הישנים של סיפרי הקודש - מציץ ראשי הטבול במעיינות החכמה העתיקה . עומדת לצידי אשת נעוריי צופה בי במבט ממתינה , אפי` המוזיקה הנעימה שהדליקה , הנרות שכבר דולקים בריחניות , לא הסיטו את ריכוזי מאותיות ספוגות טוהר . ידעת שאת צריכה לנקוט במעשה - שלפת את נשק יום הדין > הורדת את כיסוי הראש הגלותי , לבש את מיטב מחצלותייך - ויצאת אל הצייד . הופעת למולי בלבוש מינימלי - עם איפור מקסימלי , וחיוך זנותי שמזכיר אותך בתקופת נערותך , הפשטת אותי מסביבת הספרים הלבשת אותי בריח משכר , בגופך המטריף - הלילה הזה ``ליל שימורים`` , זכרונות נערות עולים למולי , תמונות מהעבר בו היינו משתוללים כמה חיות פצועות , קולות מהעבר , היינו נשמעים כנחנקים מעמל המין , אני נזכר בכל זה ... דמעה חמה נופלת ממקורה את מנגבת אותה . ונושקת לי נשיקת אם ואחות ולוחשת לי גם שאתה לומד אתה מחרמן אותי . זה גרם לי לצחוק צחוק של גבר מתבגר . חיוך כל הדרך אל הספר בחזרה ...

חבריה

תגידו לי האם גם אתם רואים את זה בצורה מבולבלת , מילה אחת לפני חברתה וכו וכו .. מוזר מאד אולי בגלל שאני כותב מפון

למעלה