מין אנאלי

s h a r007

New member
מין אנאלי

כשבן זוגי מחדיר לי אצבע לפי הטבעת.... אני מרגישה כאילו יש לי יציאה.... האם זאת ההרגשה שאמורה להיות? את האיבר שלו הוא לא הצליח להחדיר לי אולי בגלל שהוא גדול מידי... אולי בגלל שלא הייתי מספיק משוחררת (דוקא השתמשנו בחומר סיכה) מעניין אותי לשמוע מנשים שעושות מין אנאלי אם ההרגשה הזאת עוברת (של צורך ביציאה) עם ה"נסיון".... ואם בכדי להגיע לאורגזמה מספיקה החדירה עצמה או שזה בא רק בשילוב עם גירוי הדגדגן..... תודה לעונות...

grz1

New member
זה משהו שאני לא מצליח להבין ....../images/Emo4.gif

מין אנאלי כרוך בכל כך הרבה בעיות כאבים סיכוניים פיזיולוגים הגיינה למה לנסות להדחף לחור הזה בכלל ?? יש כל כך הרבה איזורי תשוקה ועינוג בגוף, נקיים יותר ונעימים יותר... ויש "חור" אחר הרבה יותר מתאים ונעים לחדירה (שנוצר למטרה זו בהתאמה מושלמת ) למה אנשים מתעקשים להדחף דוקא איפה שכואב בעייתי ומאוד לא נקי ????

Zoharrr

New member
למה?

כי יש שם נקודת גירוי אחרת, כי זה אחרי מעט זמן לא כואב, ועם הכנה טובה זה לא כואה בכלל, ואפשר לשמור על היגיינה גם שם :)

../images/Emo127.gif מסכימה 100%

זהו חור שנועד אך ורק ליציאה ובני אדם עשו ממני שעשוע מיני. אין לי בעיה עם זה, זאת סטיה ולכל אחד יש את הסטיות הקטנות שלו. כמו סאדו וכו',אני לא רואה בזה משהוא מהנה בכלל, אבל יש כאלו שזה כל ההנאה שלהם.זה משהוא שאי אפשר ממש להבין, כי אני לא מבינה את זה, ויש כאלו שממש כן.

Zoharrr

New member
זאת ממש לא סטייה...

סאדו זה סטיה, K9 זאת סטיה, אנאלי זה סוג של מין. כמו מין אוראלי ומין ווגינאלי. את לא רואה בזה משהו מהנה,האם ניסית? פעם הייתי בידיוק כמוך. מה אני אגיד לך,עם הפרטנר הנכון זה פשוט עבר לי. ואם החור הזה היה מיועד רק ואך ליציאה זה לא היה כל כך מהנה להתעסק איתו...

Zoharrr

New member
גם אותי זה לא משך

היה לי בנזוג שהחדיר לי את הרצון הזה לנסות...

צודקת

גם אני נרתעתי בתחילה מהמחשבה שהוא הולך להחדיר לי את אצבעותיו/איבר מינו אל פי הטבעת אבל כשזה קרה תוך כדי החדרת אצבעות לנרתיק זה היה מטריף.. עכשיו כל פעם שהוא רק מתקרב לאיזור אני מתחילה לגמור רק מהמחשבה.... זה מדהים כמה שזה מענג... תנסי חמוסה בהפרעה ובדוק שלא תרצי להפסיק...

למעלה