מין אנאלי.... Help

מין אנאלי.... Help

שלום לכולם
חדשה כאן... אז ככה. הבן זוג רוצה לנסות אנאלי. אני גם די מוכנה להתנסות, חוץ מבעיה אחת קטנה. שהוא די גדול.... היו מקרים שבאמצע אקטים אחרים זה בטעות החליק לשם, וזה כאב מאוד מאוד אפילו שלא נכנס ממש אלא רק טיפה (ובטעות). דווקא נשמע מעניין אני רק מפחדת, שזה יכאב, ייקרע משהו (
), או כל מיני דברים מביכים (זה אזור מועד לפורענות). יש לכם/לכן עצות? ובכלל ספרו לי "סיפורי אנאלי מעודדים" שאני אתפוס קצת אומץ!

תעשי חיפוש בפורום...

הוראות ניתנו אלפי פעמים פה. (טוב, טיפה הגזמתי). בכל מקרה, אין פלא שכאב לך בטירוף חדירה אנלית ללא הכנה. קודם אצבע, אח"כ שתיים, והכל עם סיכוך, ברוגע וללא שום לחץ זמן. את צריכה ללמוד להרפות את השריר, שביוםיום הוא מכווץ ובטח כשמפחדים הוא מכווץ שבעתיים. לא חייבים להתחיל ישר במטרה לחדירה, אפשר להתחיל עם אצבעות תוך כדי שאת מאוננת לעצמך בדגדגן, ולראות אם את בכלל מגורה (פסיכולוגית ופיסית) מהרעיון שהוא בתחת שלך (אצבעות או פין). סליחה על השפה הבוטה, להגנתי יאמר שאני מתה על אנאלי.

תודה ושאלה נוספת

דיברו כאן לגבי חוקן, לנקות את העניינים.. השאלה כמה זמן לפני צריך לעשות? אפשר נגיד כמה שעות לפני? או צריך להיות ממש לפני האקט במיידי?

וזה בסדר?

כאילו... אין הפתעות באמצע?? מצטערת שזה נשמע מגעיל פשוט אני ממש מפחדת

אבל תראי

החתלתולה צודקת לדעתי כי בהתחלה תרגעי ואז תתחילי בקטנה תעסי תשמני תשתחררי אך שימי לב אל תשחררי!!!
בהצלחה!!

לעולם אל תחששי לשאול..

בשביל זה יש פורומים.. ועדיף לשאול מאשר לא לדעת. אבל בהמשך למה שכתבו לך: את צריכה לרצות בזה ולא לעשות את זה כי "הוא" רוצה. אם את משוחררת ועושים את זה בהנאה וכיף את עלולה להנות מאוד, אם את לא שלמה עם זה, את לא רק שלא תהני, אלא גם תשאר לך טראומה, וזה אגב נכון לכל דבר בסקס. אני לא מבצעת חוקנים, נראה לי מיותר. אבל תמיד שאני מתקלחת במיוחד אם אני זוממת משהו לזמן שאחרי המקלחת, אני מתקופפת לישיבה מרפה את שרירי פי הטבעת ומנקה עם זרם המים, כמו ששוטפים את הנרתיק. לא נתקלתי בעצמי בפשלות. חשוב להזכיר: שלאחר סקס אנלי לא מבצעים סקס וגינלי אלא אם שוטפים טוב טוב את האיבר, בכדי למנוע דלקות. וצריך להיזהר שגם בטעות זה לא יגלוש לעבר הנרתיק. אני בפעם הראשונה הייתי רק משחקת באיזור ללא חדירה.. רק גישושים עם אצבעות וחומר סיכוך, ושוב.. רק שאת מאוד מאוד מגורה ומוכנה לכך.

חופ שיה

New member
זמן התמלאות הקיבה

אינו יכול להיות מדוד שכן זה תלוי בכמה את אוכלת ומה את אוכלת ובמערכת העיכול שלך ושלך בלבד. את לא חייבת לעשות חוקן , אפשר להתרוקן בשירותים כמה זמן לפני כן , לשטוף את האיזור טוב עם סבון ומים , אפשר להחדיר אצבע מסובנת ולהוציא, בצעי זאת כמה פעמים זה גם ינקה את המקום וגם תוכלי ללמוד על פי הטבעת שלך איך זה מרגיש ואיך זה בנוי ואיזה תחושות מתקבלות אצלך כאשר מתבצעת חדירה , שיטה טובה לתרגול של הרפיית פי הטבעת.

אחלה שאלה ואל תעלבי מאף אחד כאן...

אין לי מושג כמה זמן לוקח לאיזור להתמלא, אני עושה סקס אנאלי רק כשאני מרגישה "ריקה". זה על סמך היכרות אישית שלי עם המערכת...אולי הבדיקה עם האצבע יכולה לעזור לך. יש כאלה שפשוט מתיישבים עם עיתון על האסלה לכמה דקות...לא יודעת... החשוב ביותר בסיפור הוא האם את בכלל מתגרה פסיכולוגית ופיסית מחדירה אנאלית, ואת זה תבדקו קודם כל עם דברים קטנים ולא הזיין שלו. אל תעשי משהו מתוך לחץ, זה הדבר האחרון שהטוסיק שלך צריך. (אפשר גם להנזק מחדירה אנאלית ללא סיכוך וללא הרפיית שרירי פי הטבעת, אם זה כואב להפסיק מיד!!)

למעלה