מין אוראלי

איללל

New member
מין אוראלי

כל כך אוהב מין אוראלי להרגיש את השפתים נוגעות, מלטפות מתהדקות את הלשון נוגעת לא נוגעת את היד שעוברת מלמעלה ועד למטה מחליקה ומרעידה לשכב על המיטה ברגלים פשוקות להשתחרר מהכל להרגיש , לא להרגיש ואז הר הגעש מתפרץ ההרגשה הכל כך נפלאה הלא מוסברת אבל המאד אמיתית כן,אוהב כל כך מין אוראלי

איללל

New member
פגישה

הגבתי על אחד מהבלוגים שכתבה. תיאור כל כך אמיתי ומחרמן. עברנו לדבר במסנג`ר, הרבה .... ריח הפגישה עמד באוויר, היה חייב להיות. שלחנו תמונות אחד לשנייה כך שידענו את מי אנחנו הולכים לראות. השכרנו חדר, למספר שעות, להיות אחד עם השנייה. היא חיכתה לי בחדר, מתחת לשמיכה, ערומה, ממתינה .... התפשטתי, הצטרפתי אליה ... התחבקנו, נצמדנו אחד לשנייה. הרגשתי אותה, את שדיה, הגדולים, המגרים כל כך, את הכוס החם, הרטוב, המתחכך בגופי. לא יכולתי להחזיק מעמד יותר חדרתי אליה, אל הכוס הנוטף חום, שכל כך רצה לקבל אותי. הרגשתי אותה רועדת, מתענגת. מחכה לפגישה הבאה ...

../images/Emo2.gif

יאללה תחרות סיפורים מחרמנים!

אני נכנסת לחדר המלון, רואה אותך עומד ליד החלון ומוזג שתיה. מחייכת אליך. אתה מסתובב אליי, מחייך, בוחן את הגזרה הדקה שלי, ניגש אליי, היד שלך נכרככת סביב המותניים שלי, אתה מצמיד אותי אליך בעדינות. מחייך אליי, מסתכל בעיניים שלי. הידיים שלי נכרככות סביב צווארך, אנחנו מתחילים להתנשק. בהתחלה בעדינות. נשיקות רכות ואוהבות, לאט לאט הנשיקה הופכת לוהטת יותר. אני מתחילה להפשיט אותך מהבגדים שלך. דוחפת אותך על המיטה. אתה נשכב על המיטה, ואני מעליך. מנשקת, מלטפת. ואז מפסיקה לרגע. מוציאה מהתיק אזיקי פרווה. "לא בא לי על השטויות האלה" אתה אומר לי בחוסר רצון. "אני לא שואלת אותך..." מחייכת אליך חיוך ערמומי. "אני רוצה!" שמה את האזיקים על הידיים שלך. ואז קמה מעליך ומתחילה בריקוד סטריפטיז.אתה שוכב ואני נעמדת מעליך, עם הגב אליך. מתחילה להניע את האגן שלי, מנענעת מצד לצד את הטוסיק כאילו לצלילי מוזיקה חושנית. עולה ויורדת, הישבן שלי מתקרב אליך ומתרחק ממך. מורידה לאט את הגופיה, אבל אתה לא ממש שם לב לזה, ממוקד בחוטיני הקטן מתחת לחצאית שלי. הגוף שלי מתנועע בחושניות, תנועות חתוליות, אני נוגעת בעצמי, וממשיכה להתפשט. החצאית והחזיה נוחתות לידך על המיטה, עכשיו אני רק בחוטיני, יורדת אליך עם הפנים אליך, מנשקת את שפתיך ומתחילה לנשק וללטף את גופך. צוואר... כתפיים... חזה... אתה מרגיש את השדיים שלי מתחככות בך. הזין שלך כבר עומד, אבל אני לא נוגעת בו. יורדת ומלקקת את כל האיזור שמסביבו. את החלק הפנימי של הרגל, את האשכים, ובו לא נוגעת... ממשיכה ומלטפת ומנשקת בכל חלקי גופך, פרט לזין.... ואתה רוצה שאני אגע בו.. אני מעבירה אצבע ברכות..אבל מיד ממשיכה במעלי הגוף, אתה הופך להיות יותר אובססיבי " תגעי בו... הוא מת שתגעי בו..." אני שוב מחייכת אליך חיוך ערמומי וממשיכה "להתעלל בך" דקות ארוכות ואתה משתגע.... ואז אני מסתובבת עם הטוסיק לפנים שלך. אתה רואה את הישבן החמוד מול הפנים ואני מזיזה את האגן ומרטיטה את הירכיים בנידנוד כל כך מגרה ... הזין שלך כבר מת להתפוצץ מרוב שהוא נפוח... אתה מת להושיט יד ולמחוץ אותו, אבל האזיקים לא נותנים לך... אתה רואה את האגן המפושק שלי מתקרב אל פניך לאט. וממש מול האף שלך מורידה לאט את החוטיני וחושפת את הכוס החלק והורוד שלי. אתה מסתכל על הכוס הנפוח המחורץ. אתה כבר כל כך מגורה, אתה מרים את ראשך להריח אותי, מה שמגרה אותך עוד יותר. אתה כל כך אוהב להריח את הכוס שלי.... והזין שלך מת למגע שלי, אתה כבר לא יכול יותר... ואז הוא מגיע... הלשון שלי נוגעת בכיפה של הזין, ואז מגיעות השפתיים. אני מנשקת ומלקקת ומוצצת את הכיפה הזאת ואת האיזור העדין שמתחתיה. ואז הפה שלי מתלבש על כל הזין שלך. אתה מרגיש את החום והרטיבות של הפה שלי.אתה נאנח. השפתיים הדוקות על הזין עולות ויורדות והיד עוזרת ומעסה. אתה גונח מהנאה, ומול עינייך אתה רואה את הטוסיק שלי זז. אתה מת להיכנס לתוכו, אבל זה כבר בסיבוב הבא, כי עכשיו אתה מתפוצץ לי בפה בהנאה גדולה...

לאור התגובות

השליליות משהו, אני מבינה שכתיבה מסוג כזה לא מקובלת בפורום הזה... חבל... דווקא היה נראה לי שזה יכול להיות נחמד...

זיגזג

New member
../images/Emo201.gif

בלי להפגע... כולם ציניים בפורום הזה... זרמי איתנו

דני חייל, אתה חצוף!

מה זה: "אל תבכי" ??? אתה שופט על פי עצמך? אני, לעומתך, כבר ילדה גדולה ולא בוכה... ודרך אגב, אם אשה אומרת לך שהיא בחופשת לידה, אז סביר להניח שהיא גם נשואה....

אל תתבאסי.....

כמו שאמר זיגזג, כולם כאן ציניים. הסיפור באמת נחמד (מאוד), אבל רווחים היו עושים נעים ונוח לקריאה...

למעלה