מין אוראלי

שלכת25

New member
חמודות אני אסביר לכן את כוונתי

אני מאוד לא נהנת מזה שיורדים לי מעולם לא גמרתי מזה שיורדים לי אני שייכת לאותן בחורות שגומרות מחדירה בוא נאמר שגבר יכול שעות על גבי שעות ללקק אותי למטה ואני יכולה במקביל לקרוא עיתון ספר או אפילו לראות סרט אימה שמצריך ריכוז טוטלי בו בסרט..... אני יודעת שזה נדיר אבל לא עושה לי כלום מה עדיף לזייף???ממש לא.אני אוהבת סקס מאודדד כל התנוחות האפשריות שבהן יש חדירה או של אצבעות או של הזין עצמו זה מה שמביא אותי לצרורות של אורגזמה.... יצא לי כמה פעמים לשבת לגבר על הפנים וזה עוד איכשהו היה נחמד ולא מעבר

שלכת25

New member
כל אחד והעדפותיו

יש פה הרבה בחורות אחרות שעונות על הדרישה הזאת חחחחחחחחחחחח

חופ שיה

New member
והנה משהו שמישהו יקר

כתב פעם לפורום, בטוחה שתוכל לעשות בזה שימוש, מניסיון - זה א ל י פ ו ת !!!!!!

נועם גד

New member
תודה רבה!

לך ולכל מי שניסה לעזור!!!! יש פה כמה הצעות בהחלט מאוד מעניינות שאני לא יכול לחכות עד שאני אנסה, אז תודה!!! בנוסף נכנסתי לכמה מהמאמרים ול"מדריכים" שלכם, אני חייב לציין שזה בכלל לא מה שציפיתי כאשר נכנסתי לפורום הזה! בהחלט פורום איכותי, ראיתי כמה וכמה מאמרים עם כותרות מעניינות שאני סימנתי לעצמי לקרוא בעתיד הקרוב

seagate

New member
אם היא בקטע, קשירה יכולה להיות

מאוד מחרמנת, תשקור את הידיים שלה למשהו, שלא תוכל להשתמש בהם אם היא בקטע זה יכול להטריף אותה

nakedkafka

New member
פיספוס קל ?

להביא אישה לאורגזמה באמצעות מין אורלי, זו רק ההתחלה, נסה מס'ז, נסה אצבעות, עסה את כל גופה עד שהשרירים שלה רכים כמו חמאה ביום קיץ. רק ככה אפשר להגיע לאורגזמה עילאית . http://www.ideagasms.com/content.jsp?c=squirting_orgasms

אז ככה ../images/Emo26.gif

בתור אחד שחוש הליקוק שלו הוא עצום.... הממ תעשה ריצות בפנים תוך כדיי ירידה, ריצות עם האצבעות, תכניס 2 או 3 ותתחיל לרוץ בפנים למעלה לצדדים למטה- תלחץ לה בפנים כלפי פי הטבעת... תמצוץ לה קלות את הדגדגן ואת השפתיים (התחתונות כמובן), תגנח... תכניס את הלשון בפנים וגם לפי הטבעת , כשאתה יורד לה אז מידיי פעם תעשה רטט עם הראש ימינה ושמאלה בתנועות ממש ממש מהירות- כמו מכונה :) תיגע לה בירכיים תוך כדיי ירידה תלטף אותן.. את שניהן. תשלב מחמאות תוך כדיי - תגיד לה שהפות שלה יפה, תחמיא לה על הטעם, תגנח קלות תשלב מבטים..יש נשים שאוהבות שמביטים בהן תוך כדיי ירידה מענגת. ואל תשכח- ל נ ש ו ם ! אוחחח... הבאת לי חשק

למעלה