מין אוראלי

נועם גד

New member
מין אוראלי

שלום,יש לי חחברה חדשה יחסית, והכל בינינו זורם ומעולה והיא גומרת כמה פעמים כשאני יורד לה, אך במשך החודש הזה אני כמעט ולא מגוון בשיטה בה אני יורד לה - ואולי תגידו שלאן אני ממהר ולמה אני מחפש גיוון אם היא גומרת, אז זהו - אני רוצה יותר. אני רוצה שהיא תגיע לאורגזמה מטורפת ואני מוכן לנסות דברים חדשים ומעניינים. השאלה היא, מה עושה לכן את זה - איך הכי טוב לרדת לבחורה- ולפרט-קצב,מיקום,חומרים נוספים,תהליך וכו' כל מה שעולה לכן לראש שעשה לכן טוב(מעולה) ולגברים איזה משהו שאתם עשיתם הטריף את הבחורה... כל מידע יתקבל בברכה - עצות,קישורים,נסיון אישי,מאמרים,ספרים וכו' אני הייתי רוצה להיות האחד הבלתי נשכח ולא רק זה שעושה את זה בצורה טובה "כיפית" אני יודע שזה קשור גם הרבה ברגשות ואותן יש, כמו כן אני יודע שזה משתנה מבחורה לבחורה -פשוט תציפו אותי במידע- משם אני כבר אסנן... תודה מראש!

נועם גד

New member
יש, צריך יותר.

בוצע כבר, כלומר לא להכל, היו לה סייגים לגבי הרקטום... באמת שאני רוצה יותר - זה לא שאני לא יודע מה לעשות שם, אני פשוט רוצה בסופו של תהליך תגובה *וואוו* הידיים פעילות, והיא גומרת (כמה פעמים, פעם אחרונה היא איבדה ספירה) אבל אני רוצה שהיא תגיע למין אורגזמה של 10 דקות (גם 5 טוב) ולהיות מסוגל לחזור על זה לא במקרה! דברים מיוחדים, את הסטנדרט (ואני מאמין שאפילו יותר) אני עושה.

10 דקות? יקירי האמבציוזי...!!!

יש דברים שלא תלויים רק בך. לא כל בחורה מסוגלת לקבל אוגזמה של 10 דקות, וכפי שנאמר לא פעם, יש דברים שלא תלויים רק בך. לדעתי עם הזמן היא תפתח יותר תיקשורתית ותגיד לך מה מגרה אותה, ואז אולי יהיה שיפור. שמח במה שיש לכם, יש הרבה!

אולי בהוליווד.

בחיים האמיתיים, אורגזמה של יותר מ30 שניות יכולה לעלף אנשים. תפסיק לראות סרטים כחולים ופשוט תהנו ביחד בלי לשבת עם סטופר ורשימת TODO.

mistero

New member
כן , זה מעולה בשביל

לכבות את רוב הבחורות...תזהר עם זה שלא תקבל איזה כאפה יפיפיה לפנים...כדאי שתשאל אותה לפני שאתה דוחף אצבעות.

בחור יקר...

תפסיק להתלהב יתר על המידה. אני חותמת לך, פה ועכשיו!! שרוב הגמירות שלה מזוייפות. היה לי חבר שהיה לו חשוב בטירוף שאני אגמור תמיד... והרבה... והכי חזק... והכי גדול... הייתי קטנה ומפגרת וכל כך רציתי שיהיה מבסוט מעצמו ש"גמרתי" 30 פעמים במפגש.. נו, באמת! וה"אורגזמות" שלי היו פשוט "לא להאמין". תצא מהקטע!!!! היא לא חייבת שיהיו לה גמירות אנסופיות ומרובות והשד יודע עוד מה ראית בסרטים. רק אל תגיד לי שאתה מצפה לגמירות רועדות עם השפרצות.. תן לבחורה להנות בכיף וברגוע ואם אתה אוהב אותה ונחמד אליה ומכבד אותה, היא לא תשכח אותך.

נועם גד

New member
איך אתם מביאים

נושא נחמד כמו סקס לעצבים?? (או מרמור או whatever שיש לך בהודעה הזו) אני מניח שהיא כתבה את זה בהגזמה קצת בכוונה, כמו שאני הגזמתי כדי להבהיר את הנקודה שלי, אך מה שקרה שבמקום שיענו לי על השאלה התיחסו לתפל...:\ אני לא מצפה לסרטי סקס, אך אני הייתי רוצה לעשות לה משהו מיוחד, אם למישהו יש איזו הצעה אני אשמח לקבל(ואל תדאגי, היחסים בינינו מספיק פתוחים כדי שנדבר על זה קודם) באופן העקרוני יש בינינו שיח והיא אומרת לי איך היא מעדיפה, מתי זה יותר טוב ומתי פחות, אנחנו מאוד פתוחים - אך פשוט הייתי רוצה לעשות משהו מיוחד, אז אם יש לך חוויה מיוחדת שקשורה למין אוראלי אשמח אם תשתפי(את או כל אחד שקורא את ההודעה) משחקים עם קרח, או כל דבר אחר שעושה נעים... או אפילו אם יש מאמרים בנושא שאתם מכירים אשמח לקבל קישור.

דרדקן

New member
מצטרף חדש (אני)

נסה סוכריות מתפצפצות. ת'אמת אני כבר לא יודע היכן ניתן להשיג אבל לקחת חופן מלא של אלה לשים בפה ולבצע מין אוראלי, זו חוויה בלתי נשכחת.

seagate

New member
וואי זה נשמע מטורף לגמרי :]]]]

במובן הכי טוב, איפה באמת מוצאים סוכריות מתפוצצות? :)

The Chicken

New member
אני והאקס ניסינו את זה

כלומר, אני ניסיתי את זה עליו
היה פיצוץ... חוץ מאחת גדולה שהכאיבה לו בביצה
נחמד בסך הכל.

שלכת25

New member
אני אישית לא סובלת שיורדים לי

לדגדגן ואיזורו אבל יש לי אחלה המלצה: זה מאוד נעים שמלקקים את החור של התחת ודוחפים אצבעות לכל החורים תוך כדי.... ואם אתה מחפש לענג אותה רק בירידות אז לפני שאתה יורד לה תדאג לאכול משהו קר לפני כשהלשון הקרה נפגשת עם הדגדגן רק טוב יוצא מזה היא אוהבת לשבת לך על הפנים????????זה הדבר בסקס אוראלי אם כבר

daniella1980

New member
מעניין,

זה מדגדג לך או כואב? או שהאיזור רגיש מידי? נדמה לי שזה נדיר שזה לא יהיה נעים. מעניין ממה נובע הסבל, יש לך הסבר? ואיך\האם את גומרת בצורה אחרת? אולי מגע עקיף יוכל לעזור לך, במידה שמגע ישיר הוא לא נעים לך.

חופ שיה

New member
היא לא סובלת .....

נשמע כמו לא אוהבת ולא כמו "אני סובלת"-לפחות כך אני מבינה.

daniella1980

New member
חח התייחסתי לכותרת "לא סובלת

שיורדים לי". נשמע כאילו זה ממש מציק לה. וזה מאוד מסקרן כי זה נדיר לא? בדרך כלל כשמישהי אומרת שלא נעים לה, אז אני מניחה שהיא פשוט מתביישת או לא פתוחה לזה ולא נותנת לעצמה להנות או להיות פסיבית ונתונה לעינוג טוטלי מהצד השני, או נגעלת מעצמה ולא נעים לה שירדו לה מחמת הבושה וכו' (היו כאן כאלו בעבר), אבל היא אולי מתכוונת לתחושה ממש פיזית לא נעימה ולכן שאלתי.

למעלה