מין אוראלי

• פותח הנושא sun25
  • פורסם בתאריך

sun25

New member
מין אוראלי

שלום לכולם, הגברים שביננו תסלחו לי מראש, אני זקוקה לעצת הנשים... אז ככה, אני ממש אבל ממש רוצה לגרום לבחור שלי הנאה ולתת לו מין אוראלי טוב. העניין הוא שמסתבר שהפה שלי קטן כי אני מצליחה להכניס את הכיפה וממש עוד מעט מהפין ואם אני מכניסה יותר מזה אז זה מפעיל את רפלקס ההקאה ואני ממש שניות לפני הקאה. מה אני לא נכון? מה צריך לעשות? יום מקסים לכולםםםםם

זה לא בהכרח שאת עושה לא נכון,

אם את על סף הקאה כנראה שהפה שלך באמת קטן. את לא חייבת לרדת כדי לגרום לו הנאה. אם את בכ"ז מתעקשת, אז.. -עיקר הרגישות היא בכיפה עצמה. -את יכולה להתגרות בו ע"י ליקוק הזין מהבסיס ולמעלה, וככה גם תרטיבי אותו -אח"כ פשוט תשתמשי גם ביד וגם בפה, ואז זה נותן תחושה שאת מכניסה חלק גדול יותר לפה.. אבל תדאגי שהיד והפה יפעלו ביחד, שהיד לא תהיה בבסיס והפה בלמעלה, שהיד תמשיך את הפה.. אחח, אני גרועה בהסברים, אה? מקווה שהבנת.

חופ שיה

New member
כמו שהטיפות אמרה

מרכז הגירוי אצל רוב הגברים הוא בכיפת הזין ולכן כדאי לפנק אותה , לא יותר מידי כי אז הם נעשים רגישים מידי ולכן רצוי לבדוק כל הזמן מה מצבו של בן זוגך ומה נעים לו ומה לא. השילוב של היד המאוננת והפה שלך על הכיפה שלו בד"כ מתקבלים באהבה רבה מצד הגברים, תשאלי אותו לגבי חוזק השיפשוף על מנת שתדעי איזה סוג של מגע הוא אוהב, אל תשכחי להרטיד את האיבר כל זמן כשאת מאוננת/מוצצת לו, אצל רוב הגברים לרטיבות יש ערך מוסף לאוננות/מציצה. תלטפי לו את הביצים תוך כדי , אם את לא נגעלת -אפשר גם ללקק לו את האזור הזה , זה לרוב מטריף אותם (תמיד יש יוצאי דופן), גם ליקוק בין הביצים לפי הטבעת יכול להטריף אותם. לא פגשתי הרבה גברים שיכולים לגמור מיניקה בלבד , רובם צריכים יד מאוננת במקביל לפה המוצץ, אז את יכולה להיות רגועה , ותמשיכי במה שאת עושה , מיצאי לך את הטכניקה שלך למצוץ לגבר עם התאמה לבן זוגך כמובן.

daniella1980

New member
רטיבות זה לא רק ערך מסוף, בלי

זה - על יבש - זה יכול לכאוב ולשרוף למסכן וממש לא רצוי. אחרי הכל מדובר בשיפשוף וחיכוך על בשר אדם, ברור שחובה לסכך.

חופ שיה

New member
וואלה , תתפלאי לשמוע

שיש גברים שמאוננים על יבש. במציצות נתקלתי בגברים מכל הסוגים , כאלה שאוהבים הרבה הרבה רוק וכאלה שלא אוהבים בכלל (כמה שפחות) וכמובן את כל שאר האופציות שבאמצע. יש הרבה צורות של אוננות , היו כאלה שהשאירו אותי בשוק.:)

daniella1980

New member
ממש לא מתפלאת

לא על זה דיברתי. כשאתה מאונן לעצמך זה לגמרי משהו אחר, אתה יודע איך לא להכאיב לעצמך ואני מנחשת שהרוב עושים את זה ככה. כמו שאי אפשר לדגדג את עצמך, אי אפשר להכאיב לעצמך. זה שונה מאוד כשאדם אחר עושה את זה, ולא כדאי לקחת צ'אנס לדעתי במקרה הזה. לא יצא לי להיות עם מישהו שרצה "שפשוף יבש", להפך קיבלתי רק זעקות כאב.

חופ שיה

New member
לי יצא.

אם קשובים לבן זוג ומתקשרים איתו און ליין :) בזמן שאני מאוננת לו, ניתן לאונן על יבש מבלי להכאיב לו, את לא מבינה איזה זין חלק היה (יש) לו כזה שהיד מחליקה בקלות למעלה למטה ולא צריך אחיזה חזקה, איך אומרים - היו תנאים טובים.
< סתם התחשק לי להוסיף>

daniella1980

New member
חח אז זה מישהו מיוחד חלק זין במיוחד

בדרך כלל זה לא ככה לא?:) או שאני לא מספיק מנוסה במנעד האפשרויות.

cfnm boy

New member
אני מאז ומתמיד מאונן רק על יבש

ולא כואב ולא שורף לי בכלל, למעט מקרים חריגים מעטים מאוד של הסחפות קלה
אני לא מגיב טוב לרטיבות באוננות, משהו בין דגדוג וצמרמורת תמידית לא נעימה שכזו שרק גורמת לי לרצות להפסיק את הפעולה. בשבילי רק שפשוף וחיכוך וכמה שיותר, אחרת זה לא זה. אה סליחה זה שרשור לנשים בלבד. תמשיכו, אני לא פה

daniella1980

New member
טוב! אז תגיד להן לא להרטיב

אני מנחשת שאתה לא נהנה באוראלי? ומה לגבי חדירה? קצת קשה להשיג חדירה על יבש :)

cfnm boy

New member
../images/Emo128.gif

חס וחלילה מאוד נהנה באוראלי ובחדירה. מהרטיבות ומהכל. באוננות זה אחרת. אצלי בכל אופן.

sun25

New member
עזרתם המון

אני לוקחת לתשומת ליבי את עניין הרטיבות, פי הטבעת, והיד. תודה רבה רבה :)

sun25

New member
ומה שנשאר כעת...

זה לבדוק את העניין ולחזור עם דיווחים

petelt

New member
סליחה שאני מתערב אבל...

נראה לי שדווקא גבר יכול לעזור לך יותר הרי בסופו של דבר כבודכן במקומכן מונח אבל אף אחת לא באמת יודעת איך זה מרגיש אז מה שאני מציע כמובן במידה ואין לך בעיה עם שום דבר מזה זה הפעולה המשולשת... קודם כל, לפחות אצלי, חובה רטיבות, על יבש זה לא נעים עכשיו... יד אחת עולה ויורדת אם אפשר בניגוד לתנועה של הפה אז עדיף, אם אין לך קואורינציה אז לא קריטי... מבחינה המציצה עצמה, כמובן שכל גבר היה מעדיף לראות אותך יורדת עד הסוף אבל יש בחורות כנראה כמוך שזה מעורר אצלן רפלקס הקאה ובמקרה כזה לא יקרה כלום גם אם תרדי עד איפה שאת יכולה... וכמו שאמרו קודם , לא להיות אגרסיבים עם הכיפה כי זה איזור רגיש... אמרתי פעולה משולשת וכאן מגיעה היד השנייה שמשחקת עם הביצים , שימי לב... לא חזק מידי , כל אחד אוהב את זה אחרת.. אם זה לא מגעיל אותך , אני מניח שהוא יהיה יותר ממבסוט אם מידי פעם תשחקי לו עם פי הטבעת או תמצאי את הנקודה הקסומה שבין פי הטבעת לביצים... אם תעשי ככה, אין לך מה להפסיד , אין גבר שלא יחשוב שאת אלופת הארץ רק תוודאי שהוא שווה את זה ולא ישאיר אותך אחרי זה לאונן לבד... שיהיה בהצלחה....

למעלה