מימתקשר ?

מיכל66

New member
מימתקשר ?

אני מבולבלת האם בגלל שאני חשה ו"יודעת "דברים אני מתקשרת ? אך יודעים אם יש לך את זה ?

arlot

New member
יש המון סוגים של תיקשור וברמות שונו

ת , יש תיקשור של ישויות שונות בקוסמוס , יש תיקשור של האני העליון , ויש תיקשור של הידע מהספריה הקוסמית , יש תיקשור בין אנשים גם שזה הדבר הנפוץ ביותר , ולפי מה שאת מקבלת אני חושב שאת מתחילה לתקשר ברמה הנישמתית - האני העליון שלך , יש שלב בהיתפתחות הרוחנית שמתחילים לקבל תובנות מהקוסמוס לגבי החיים , ישנם אנשים שמקבלים תובנות מקריאת ספר דבר שמזמן להם תובנות בנושא , או אנשים שמקבלים מסרים לגבי מצבים שונים שהם חווים , או תוך כדי טיפול באדם אחר למשל ,הטלפתיה שלנו עם אנשים קרובים היא גם תקשור למרות שהרוב מבטלים את הדבר על הסף כצרוף מקרים למרות שאנחנו יודעים שאין צרוף מקרים אלה סיבה ומסובב. יש אנשים שמספיק להם מבט קצר בפנים של אדם אחר בכדי לדעת מי הוא ומה הוא (הפנים הם הפנים של האדם) זה גם סוג של תקשור. מזל טוב את מתעוררת ליכולות שלך , בהצלחה והמון מזל טוב

babymmm

New member
פעם ראשונה פה - ויש לי שאלה../images/Emo140.gif

הייתי אצל מתקשרת שקיבלה ממני יומיים לפני הפגישה שם פרטי בלבד ותאריך לידה (שלי ושל עוד מישהו). היא פתחה בקלפים ואמרה לי שמות של בני משפחה שלי ושל זה שנתתי לה את הפרטים שלו.לחברות היא גם אמרה שמות שאינם קשורים למשפחה. בהתחלה מאוד התרגשתי אבל לאחר מכן , התחלתי לחשוש שאולי היא מחוברת למאגר נתונים... ולכן ההצלחה הגדולה. מה דעתכם? אני רוצה לציין שיתר הדברים שאמרה , היו נכונים.

Tal_Ya_Tal

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifbabymmm../images/Emo24.gif

OK, אז הדברים שאמרה לך המתקשרת היו נכונים. SO WHAT
מה זה בכלל משנה, אם היא קבלה את הפרטים בדרך 'ישירה' או עקיפה? השאלה הגדולה היא, מה זה תרם לך
האם באת על מנת לשמוע דברים שכבר ידעת? או שמא באת לראות איזשהו 'פלא'
? או האם באת על מנת לקבל יעוץ, נקודת מבט שונה מעט על חייך? והאם 'סופקה לך הסחורה' שבעבורה שילמת?????????? ישנם מתקשרים רבים כיום. וזאת לא החכמה לדעת את השמות או את העובדות של סיפור חייך. אלא לעזור לך להבין את הדפוסים ואת הנתיבים שאת בוחרת ולהראות לך איך את יכולה לקבלם, לשנותם או לקחת אחריות עליהם. אם המתקשרת הזאת א-כ-ן עשתה זאת או לאו, לפי זה תעריכי מה שקבלת
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
כולנו מתקשרים../images/Emo124.gifברמה זו או אחרת

לכל אחד מאתנו ישנה היכולת הזאת והיא עולה בהתאם להתפתחות של התודעה האנושית הקיבוצית. ככלל, איני בעד שאנשים יתקשרו עבור מישהו אחר. אני מעדיפה ללמד אנשים לתקשר, על מנת שיתקשרו עבור עצמם. היות שלכל אחד הסימבוליקה הפנימית שלו וכל אחד מפרש סמלים אחרת, צריך להזהר עם זה. זוהי אחריות גדולה. אנשים כיום נוהים אחרי הדברים המסתוריים הללו, שהפכו פופולריים מאד, מבלי לבדוק עד כמה הם יכולים להיות ``נקיים``. כלומר, כל אחד מתחבר למקור ידע, המתדר באותה רמת תודעה שלו. אך אם ישנו אובך רגשי, או מנטלי, זה גורם לכך שהמידע המתקבל, לא יהיה נקי. היות שהוא מועבר דרך ``המסננת`` של ההגיון/ או הרגש שלו. כוונתי היא, שמי שאינו יכול להגיע לביטול מוחלט של האגו (ומי מאתנו יכול?!?!), אין הוא יכול לתקשר באופן מוחלט מבלי לערב את המיינד שלו. כך שהתקשור לעולם לא יהיה נקי. אז אני ממליצה בחום, לכל אחד, לפתח את יכולת האבחנה הפנימית שלו ולתקשר ישירות עם הפנימיות שלו, |עצמי עליון שלו, הנשמה שלו וכו') L&L TALYA

babymmm

New member
תודה - זה באמת נכון

כשאני מתחברת לאינטואיציות שלי אני מגיעה לתשובות הכי אמיתיות. הלוואי שאוכל ליישם מה שניסחת בצורה כה יפה ושוב תודה

arlot

New member
ההע , הם אחד מ - ע"ב שמות ה'

כל צרוף כזה של שלוש אותיות מסמל מפתח אנרגטי מסוים אחר , זה מהקבלה , ההע מסמל אהבה טהורה למשל , ייי למשל מסמל חיבור לעליונים וכך כל צרוף מסמל כח בריאה או אנרגיה אחר.אני עושה מדיטציות עם הצרופים האלה וזה מדהים כמה שזה עוזר. אומרים שאלו מפתחות לחומר , כלומר שבצרופים מסויימים אפשר לשנות סידרי בריאה (משה השתמש בצרופים אלו כדי לפתוח את ים סוף למשל).

למעלה