מימשתי פנטזיה!

דני אחד

New member
מימשתי פנטזיה!

טוב, חג האהבה הגיע והיה צורך לעשות משהו...לצאת....הגעתי אליה הביתה, לחיפה, והתחלנו לנסוע לת"א...התגעגעתי, מזמן לא התראינו, דברנו, נוסעים ככה לת"א, מתח באוויר, נוסעים ועדיים לא ידוע לאן בדיוק..דברנו עליה, לימודים, מה חדש...הפרצוף לא נתן לי מנוח, הרגשתי שאני צריך לבדוק,לחוש,לגעת,לבדוק - אולי יש סיכוי בכלל לתחושות משותפות גם אצלה? הושטתי יד אל השוק החשופה מתחת לשמלה האופנתית שלבשה, והחלקתי את ידי ברכות, לשמע התגובה שלא איחרה לבוא, אזרתי אומץ והרחבתי את ה"רדיוס" של הנגיעות על שהגעתי ללב ליבה של הלבה. הנגיעות לא איחרו להותיר בה רושם עז, והיא הביאה את ידה אליי והחלה להזקיר לי ולהזכיר לי שגם אני פה. מכוניות חלפו, חגורות נפתחו, האצבע שלי כבר ממזמן בתוך תוכה ואני תוהה...לממש את הפנטזיה? עיניה נעצמו, היינו אבל לא היינו פה, אמרתי לה את רצוני במימוש הפנטזיה, והיא ניגשה במלוא העוצמה לביצועה...היה פנטסטי, מכוניות שעברו אולי עברו, אני כבר לא זוכר, הכביש היה פתאום רק הנתיב הימני שלי על מהירות 70-80, ואני לא אשכח בחיים את החוויה המסעירה הזו...עשינו פרסה שוב לחיפה אליה לדירה....

יאצפן

New member
מימשתי../images/Emo117.gif

הפנטזיה נהדרת, אבל למה לא בצד, למה לסכן אנשים בדרך???????? טוב שזה נגמר ללא תאונה.

*g99

New member
יפה יפה..

אין כמו להגשים פנטזיה ולהנות ממנה עד סופה. וכמו שחברי "יאצפן" אמר,היזהר לך בכביש ידידי. g99...

למעלה