מימרות הבתים.

לישקפה

New member
מימרות הבתים.

נכנסתי לאתר של וינטרפול בעקבות ההמלצה באחד השרשורים כאן, ונתקלתי ברשימה של מימרות הבתים. זה הזכיר לי שהתרשמתי מהמחשבה העודפת שהקדיש מרטין ליצירת הפרטים הקטנים בסדרה, כפי שהמימרות מיטיבות להראות; "החורף הולך וקרב" (סטארק), ""שמעו את שאגתי" (לאניסטר) המוכרים, וגם מימרות בתים שאינם מוכרות אך לא פחות מעניינות; "אנו זוכרים" (רויס), "בוא ונסה אותי" (פלאם), "הבחירה היא שלך" (לונמאות). איזו ססמא הייתם אתם מאמצים? הרשימה המלאה של מימרות הבתים.

דורני עד לשד עצמותי

"unbowed, unbent, unbrowken" המימרות הם משהו שממש אהבתי בסדרה,ניתן לראות שדמויות משתמשות במימרות כמו שמשתמשות בסמלי הבית.ואיך זה תואם את האופי של הדמויות מבית מסויים.

EverMan

New member
כמובן דורן.

אבל "צדיקים בשעת חימה" של הורנווד נורא מתאים לי. כך גם "מעל לשאר" :)

אלאנקה

New member
אמממ

אני אוהבת את "כאן אנו ניצבים", "שורשינו עמוקים", ו"גאים להיות נאמנים" הם די דומים שלושתם....

Moondust

New member
"הבחירה היא שלך"

או "רחף מעלה, רחף רחוק." אליהם הכי התחברתי.

אל תיגע בי!

זה תמיד משעשע אותי. "אמיצים ויפים" - זה מזכיר לי סדרה כלשהי. "גאווה ומטרה" - לא שייך לרנלי? אבל אחד הטובים הוא: "כבוד לא כיבודים"

T r i v i n

New member
אני אהבתי כמה:

"גאים וחופשיים"(לא במובן של רנלי) "תבונה וכוח" "רם ונישא ככבוד" "העתיקים, הנאמנים, האמיצים" "גאים להיות נאמנים"

Moondust

New member
זה לא הבית של אד הקוטר?

מתאים לאישיות האופטימית והחיננית שלו.

Elfking

New member
של גרייג'וי-

אני לא הכי מתחבר אליה, אבל היא מגניבה: "לא לנו הזריעה".

הזכרת לי

יש לי שיר קטן עליהם,הגרסה הראשונית שלו מופיעה בווינטרפל.איזו פרסומת לעצמי חח..

האבק

New member
../images/Emo32.gifהתייעצות בנוגע לוינטרפל

בקרוב האתר הולך לעבור המון המון שינויים. על חלקם את יודעים, על חלקם אתם עוד לא יודעים. אבל ההתיעצות הפעם היא דווקא בנוגע לשם האתר - האם אתם חושבים שכדאי למצוא שם אחר? או שכדאי להשאיר את השם "וינטרפל"? אשמח לשמוע את דעתכם
אודי

T r i v i n

New member
אני אוהב את השם...

ולא בא לי לראש כרגע שם אחר. אבל אם תמצאו שם אחר אז למה לא...

Elfking

New member
לדעתי תשאיר-

וינטרפל זה קליט וזה גם כבר יחסית מפורסם, אנשים גם עלולים להתבלבל ולחשוב שיש 2 אתרים שונים...

למעלה