מימוש של הבטחה

מימוש של הבטחה

מוקדש לידידה טובה.... --------------------- ראיתי אותה בפעם הראשונה על חוף הים. בטן עגלגלה המעידה על ההריון המתפתח בקירבה. אך, מה שעושה לי ההריון.... היא היתה שם עם בעלה, שהסתכל לכל הכיוונים מפשיט בעיניו את כל הילדות הצעירות. ראיתי אותה מעסה לו את הגב, מחדירה את קרם השיזוף לכתפיים מזוית המבט ראיתי איך פטמותיה מתקשות ובולטות על בד המתוח של בגד הים... וגם כיצד היא משפשפת ללא משים את הפטמות כנגד הגב של בעלה.... עניין אותי לראות כיצד זה ישפיע עליו ואכן ראיתי התעוררות מה בין רגליו. הוא עדיין הסתכל על העוברות ושבות מרים רגל אחת שלא ישימו לב לזקפתו... ושולח יד מאחוריו...... ואני..... לא מאמין למראה עיני... כיצד היא מתחרמנת על היד שלו... איך היא משפשפת את עצמה .... והנה היד מעט מתרוממת ומגלה לשניה קו שיער ערוה כהה.... אני לא יודע איפה להחביא את עצמי ושאף אחד לא ישים לב כיצד זה משפיע עלי...... היו אלה חבורת ילדים שהגיעו לשחק בכדור וקטעו באחת את אותה חרמנות מגרה.... אפשר לקבל דיאט קולה אני שומע אותה אומרת..... בבקשה אני נותן לה את הפחית. ואם תצטרכי את החדר האחורי.... את מוזמנת תמיד לגמור את מה שהתחלתם. היא מסמיקה ואומרת ראית.... אכן ראיתי.... ראיתי ואהבתי.... ואם יש לך בעיה אני מוכן לסיים את המלאכה..... ועל כך בפרק הבא...

מימוש של הבטחה - המשך

אני עוד יחזור היא אמרה, והלכה עם הפחית. אחרי מספר דקות ראיתי אותה מדדה עם בן זוגה לכיוון המכונית. אוף חשבתי לעצמי עוד אחת שקיבלה רגליים קרות. אבל אז דיי נדהמתי לגלות את בן הזוג נוסע והיא.... כולה סמוקה הולכת לכיוון הביתן. בלי הרבה מילים כשנכנסה הפכתי את השלט... מייד אשוב אני עסוק ונעלתי את הדלת. נכנסנו לחדר האחורי. חדר מאובזר המתאים בדיוק למטרה אליה כיוונתי. מיטה, מערכת סטריאו ומקלחת צמודה... במערכת התנגן דיסק של שלמה ארצי... גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת... בלי מילים התקרבתי אליה.... ראיתי אותה רועדת מעט... התחלתי לאט לאט ללטף את כתפיה החשופות. יורד לכיוון ידיה.... בתנועות מסאג' מתעגלות, מרפרף בקצות האצבעות על שיפולי שדיה. מרגיש כיצד נשימתה נעצרת בכל פעם שאני נוגע בגבעת שדיה... היא נצמדת אלי, ואני מתקדם במורד בטנה.... עולה ויורד כשגבה מופנה אלי.... מלטף בתנועות מעגליות את שדה מועך את הפטמה הזקורה, מתענג על אנחותיה. משחרר את הקשר שמחזיק את חזיית בגד הים שלה ורואה במראה את הפטמה הכהה והבולטת הזאת כיאה לכל אישה בהריון. מסובב אותה אלי ומתחיל לנשק ולינוק את פטמותיה... ידי מלטפות את שיערה ויורדות לכיוון הישבן המוצק שלה. אני מציע לה, לעבור אל המיטה.... אתה יודע היא אומרת.. אני בהריון... זה בדיוק מה שאני אוהב אני עונה לה... אל תדאגי, אני לא יעשה מה שלא תבקשי.... היא מחייכת במבוכה... ומהדסת לכיוון המיטה... אני שואל אם זה בסדר שאשתחרר מבגד הים שעלי... היא לא עונה... אך פיה נפער בתדהמה כשאני מוריד אותו, ומתגלה הכלי אותו ניסיתי להסתיר כשראיתי אותה עם בעלה.... אני מתקרב אליה.... מפשיט את החוטיני שעוד נשאר עליה מגלה את שיערה, הקצר... אני מפסק את רגליה קלות, ונדחק עם הראש בין רגליה... מתחיל ללקק ולטעום את שפתיה המלוחות מהים ומעסיסה הנוטף לו בין רגליה פרח האהבה שלה מזדקף לו מולי ומבקש את תשומת ליבי.... נשימותיה נעשות כבדות, ואני עם האצבע מטייל בין שני החורים. בעוד היד השניה, מעסה את השד אני שומע אותה נאנחת.... היד שלה מועכת את היד שלי על שדה, והיד השניה שלה קוברת את ראשי בתוכה... ופתאום.... צעקה.... רגליה נסגרות עלי בעוצמה.... אני לא מפסיק ללקק את דגדגנה למרות שהיא מנסה להרחיק אותי ממנה.... עוד שניה, עוד מעט.... אני שומע אותה דיי תמשיך... אויי זה טוב... אני לא יכולה.... עוד........ וזהו.... עוד שתיים שלוש התקווצויות..... ודי.... תודה היא אומרת... העונג כולו שלי.... אני מבקש רק דבר אחד ממך אני אומר להביט בך שוכבת.... לראות את בטנך התופחת.... אמרתי ההריון שלך מטריף אותי......

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום מלאכוני

וברוך הבא.
כתיבה יפה.

למעלה