מימוש פנטזיה

• פותח הנושא solo1
  • פורסם בתאריך

solo1

New member
מימוש פנטזיה

אז הנה אני כאן עבורך זו שמתהלכת כבר הרבה זמן עם המחשבה עם התשוקה עם הרצון לגעת אבל הפחד מקרר כל פעם מחדש את המימוש...אני הוא זה שיקח אותך שיקרב אותך שיגרום לך להבין שאין מקום לפחד רק לאהבה רק לתשוקה אני זה שיעזור לך להבין תובנות חיים, שכולנו בני אדם ונולדנו לחוות להרגיש ולא להפנים..אני זה שהיה שם ומכיר נפש אדם אקח אותך לגבהים אחרים ,למקום שבו את תחייכי,את תאהבי את תגעי בשיא ותרצי לחזור לשם,,אורק אז אחרי שניסית וטעם לסגור על בריח את הסוד האישי שלך...כי היית שם כי לא נכנעת כי התגברת על הדיסוננס את שבתוכך מפעמת תשוקה של אישה רצון לחוות חויה שונה לכי על זה,כי הדרך היחידה להיפטר מפנטזיה היא לממש אותה אני כאן עבורך לרשותך לשרותך לאט לאט בהבנה באהבה-אל תוותרי לעצמך,את תודי לעצמך דברי אלי[email protected]

niki love

New member
יש לי פנטזיה

יש לי פנטזיה עליך ועוד כמוך. פנטזיה על מתנשאים, על יהירים, על המתקנים, על המבטיחים, ועל המורחים במילים. אתה תמוסס את הפחד בגופי, תפתח אותי לחיים, תלמד אותי חוכמת חיים, תובנות חיים קוסמיות. אתה שמכיר את נפשי, וכבר פתרת את כל קשיי. את הדיסוננס שלי. יש לי פנטזיה. אתה עומד ערום, עיניך מכוסות. רגליך מפושקות. ואני בכל הכוח מעיפה לך בעיטה בביצים. מרימה אותך באוויר. אתה תרחף באויר, אתה תשכח מי אתה, חוויה קוסמית, אתה תודה לעצמך.

ניקיייייייייי חולה עליךךךךךךךךךךך

מעריצה אותך ואת הכתיבה היחודית שלך ובכלל בהקשר לכאן אני איתך בא לך אורגיה עליו???

Asaphy

New member
סימני פיסוק

קודם שילמד לכתוב עם סימני פיסוק לפני שהוא מבקש ממישהי לפשק רגליים בשבילו.

bugbuster

New member
גמ'ני גמ'ני גמ'ני, גם לי יש פנטזייה

לפתוח את דף הפורום יום אחד ולקבל הבטחה מפיה טובה [(בעירום, ועם שדיים גדולים, (כמובן,)] שלא יהיו יותר מפרסמי מודעות זיונים. כן, הקינאה שהם גורמים לי, במקוריות הזו, ביצירתיות, בחדשנות, איזו רמת הבעה גאונית! ואההההההההההההה! ממש דרגת אומן של הבעה ניסוח מסר ותכנים.

יא משבית שמחות בגי ../images/Emo8.gif

היה לי רגש שלא תמחק אותו רק בגלל הניסוח בכל זאת הבנ"א השקיע במלל לא רדוד דעתי לא השתנתה אני עדין עם ניקי בענין הבעיטה

אני מסכים איתך כמעט על הכל...

אתה מבין, פשוט לא כל כך חשוב לי הגודל של השדיים של הפיה, אני דווקא חובב שדיים קטנים ידוע...

tryme 2 m

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ניקי ניקי..

את ממש ענקית. וואלה אהבתי. חחחחחחחחחחחח שנונה חריפה מסרסת כהלכה. כל הכבוד על התגובה הנאותה מילים כדורבנות. (תוך כדי קריאה חשבתי בדיוק כמוך...החלטתי להמשיך לקרוא את התגובות, מתוך סקרנות איך תגבנה הנשים...ונתקלתי מיד בשלך...צל"ש...לך...בפשטות). אם כי אני בטוח שיהיה כאלה שיפלו בפח.

tryme 2 m

New member
לא כעס למידה....

כי תחושת קבס של אשה מפוכחת. נטולת אשליות. נטולת תמימות. ואפילו אני, גבר, מילותיו עוררו בי תרעומת. ובוז.

למעלה