מימוש פנטזיה

Tam Tam 21

New member
מימוש פנטזיה

לחברה שלי יש פנטזיה והיא רוצה לזיין אותי אבל ממש לזיין עם סטרפאון ואצבעות וכו´ אני אוהב אותה זה מסקרן אותי אבל אני לא יודע מה לעשות זה מפחיד אותי

blackwedding

New member
לפחד?

מה יש לפחד? תשמן טוב תן לה לזיין אותך, תן לה לענג אותך, תן לה לענג את עצמה, תן לה להרגיש אותך; יכאב, תפסיקו; יענג, תמשיכו.... בהצלחה

LrZt1986

New member
האמת...

לי יש את הבעיה ההפוכה... זה משהו שאני נורא רוצה לנסות אבל בנתיים בכל מערכת יחסים שהייתה לי עד עכשיו בת הזוג די נגעלה מזה...
אמנם אני די צעיר אבל יצא לי כבר לצאת עם בנות טיפ טיפה יותר מבוגרות, וגם הן לא התלהבו מהקטע...

האמת.....

כאישה שלא נרתעת מכלום בסקס, ממגע אנאלי בגבר אני חשה רתיעה / דחיה. משיחות עם חברותי ועם נשים בכלל, מסתבר שרבות הנשים אשר נרתעות בקטע הזה. הסיבות יכולות להיות פסיכולוגיות או מסיבות של אסטתיקה. ואולי..אולי נדרשת לזה קרבה עמוקה ואהבה ?

Tam Tam 21

New member
אני מניח...

אני מניח מתוך הדברים שלך שאתה סטרייט. תנסה להסביר לי מאיפה זה בא אולי גם אני אצליח להרגיש ככה

LrZt1986

New member
אני אכן סטרייט...

אפילו המחשבה על גבר אחר מעבירה בי חלחלה...
אבל זה מגיע, לעניות דעתי, ממקום שבו הגבר סומך על האישה ובעצם מפקיע אותו בידיה ונותן לה כמעט שליטה מוחלטת עליו... זה נותן לאישה סמכות מסויימת ומראה על אמון וקרבה אמיתית ועמוקה בין גבר לאישה, חוץ מזה שממה שהבנתי (לא מניסיון אישי) זה אמור להיות גם די מהנה לגבר אם זה נעשה נכון, אבל מבחינת האישה זה בעיקר פסיכולוגי, לדעתי, למרות שגם כגבר לא הייתי מממש את זה עם כל אחת, אלא רק עם מישהי שאני איתה במערכת יחסים המבוססת על אמון... דבר על זה עם חברה שלך אבל בכל מקרה, כי אני מאמין שבסקס כמו בסקס, כל מקרה לגופו...

Tam Tam 21

New member
הבנתי אותך

אני באמת אחשוב על זה ואדבר איתה על כך מקווה בשבילך שתמצא את המישהי הנכונה לעשות איתה את זה!

LrZt1986

New member
אני לא עוצר את נשמתי לקראת זה ../images/Emo8.gif

בוא רק נגיד את זה ככה...

מה קרה?מלחמה?

כאן זה לא פורום להתייעצות מינית לגיל העשרה. פנטזיות. סיפורים. זה מה שאני רוצה לראות כאן. תחרמנו אותי. תדביקו אותי לכיסא. שכל הגברים כאן ילכו עם גב תפוס מזיקפה איומה. נו? קדימה!

LrZt1986

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

כוחה של האירוניה הוא ראה אותה בבר, שיער ארוך שחור כמו הלילה רק מדגיש את לובן ויופי פניה שמסנוור יותר מאלפי שמשות. עיניים עמוקות כמו שתי להבות שחורות של אש נצחית. גוף שנראה כאילו גולף באבן וזוג רגליים שפשוט לא נגמרות... הוא ניגש אליה, מזמין אותה למשקה, שואל לשמה ומתחיל בשיחת חולין כאילו זה היה סתם עוד ערב; הוא, עם גופו המסוקס, כתפיו הרחבות וכריזמה שמקורו בלתי נדלה היה בטוח כי יוכל לכבוש כל אחת, ועשה רושם כי הוא בדרך לעוד כיבוש מוצלח. אחרי שעה קלה של שיחה קצרה עלו לחדר המלון שלה... חופש... חום הלילה המעורר של אילת פעם בלב שניהם כשהיו בחופשה האחרונה שלהם לפני הגיוס... שני צעירים בלי שום דאגה בעולם... אחרי שהייה מסויימת, מבט ארוך בעיניים, מתח מיני שהיה אפשר לחתוך בסכין ואנרגיה מדהימה שהסתובבה בחדר נשק אותה קלות על שפתיה, מה שבקצב אקספוננציאלי הפך לנשיקה סוערת שכל האנרגיות שהיו בין שניהם התמזגו דרכה. הוא ירד קלות ותר את גופה – נשף באוזנה, נשק את צווארה קלות, העביר את לשונו על שדייה וסובב אותה בעדינות סביב פטמותיה הלוהטות. הוא ירד עוד ועוד תוך כדי שהוא מפשיט אותה, עד שהגיע למבושיה – העביר את אותה לשון שלפני דקות ספורות נישקה את שפתיה בעדינות על שפתי ערוותה הבוערת ועם זאת רטובה כטל בבוקר קיץ. הוא התמקד באזור העליון והגביר את הקצב לאט לאט; ינק אותו כאילו תפקידו היחיד על פני העולם הוא לספק אותה, מחדיר אט אט ולפרקים את לשונו לעיתים בעדינות, לעיתים בחוזקה. והיא, גונחת בכוח, מביעה את התענוג הגדול שהיא חשה, צועקת: "עוד! יא אפס! כן עוד!!". הוא לא מבין מה קורה, אבל מחליט לזרום ולהמשיך... ובעוד שהיא משפילה אותו בצעקותיה היא גומרת בחוזקה... חושב שעכשיו הגיע תורו (ובמובן מסויים זה באמת נכון), הוא מתרומם לנשקה, אך היא רק תופסת אותו בחוזקה, מטילה את גופו הלוהט על המיטה, משתלטת עליו וסוטרת לו, קורעת ממנו את בגדיו והוא – עדיין המום. לרגע היא קמה, פונה למגירה שנמצאת ליד מיטתה ומוציאה זוג אזיקים, ובדקה קלה אותו גבר ששלט בכל תנועה של גופה מצא את עצמו קשור למיטתה חסר אונים, עם עיניו מכוסות והוא נותר על ארבע... הוא חשב כי זאת עוד התנסות ולא גילה כל התנגדות... אך תוך דקה שמע אותה אומרת: "אז זה מה שתיכננת לעשות? לעלות איתי לפה ולזיין אותי? זה מה שאתה עושה בד"כ, תופס בנות שמוצאות חן בעינייך, ולוקח מהן את תמימותן? זה גורם לך להרגיש כמו גבר, הא?"... והוא מצידו רק משחק ואומר: "כן... הא... זה לא מה שרצית?", "לא, כלב קטן שלי... עכשיו תרגיש בידיוק כמו אחת מהן", היא סיימה להגיד בקול ערמומי... כל מה שנשמע לאחר מכן היה קולות צעדיה בדרך למקלחת וחזרה ממנה, הוא לא ידע מה מתרחש מסביבו, איפה היא, לאן הלכה, מתי תחזור, מה יקרה... אחרי כמה דקות שנמשכו נצח, היא חזרה, לוחשת לאוזניו: "עכשיו תראה איך זה כשמזיינים אותך...". באותו הרגע הוא הרגיש חפץ עבה וקשיח חודר את התחת הבתול שלו, מתחיל לאט אך מגביר את הקצב בביטחון, בכאב עצום מבתק את החור הקטן והמרחב הצפוף שהיה שם... כאב עצום שרק הלך והתעצם, והוא עדיין לא יודע מה קורה... רק מתחנן: "די... בבקשה די...", אך היא מצידה מחייכת ואומרת: "הרגשה לא משהו, הא?" ... והוא לא עונה, רק גונח מכאבים... "תענה לי אפס!!!", "לא, לא... בכלל לא" פלט באפס כוחות... מתוך מחווה היא הורידה תוך כדי עינויו את כיסוי עיניו, והוא ראה דרך המראה בצד את גבירתו מזיינת אותו עם סטראפ און, דבר שמעולם לא שמע עליו ובקושי מבין מה קורה... לאט לאט הכאב הפך לתענוג והוא לא ידע מה לעזאזל קורה לו... הוא התחנן וביקש עוד, יותר בכוח... הוא רצה את זה יותר ויותר... אותן גניחות של כאב הפכו לגניחות של: "כן! כן! עוד! בבקשה!", והיא מבחינתה שולטת דרך אגנה בכל גופו עם כל תנועה שהיא עושה, גורמת לו לגנוח עד אשר הוא גמר כמו שלא גמר מעולם... "מקווה שנהנית זבל... בעצם לא ח..ח..ח.." אמרה לו... הוא הסתובב ובשפלות רוח והשפלת עיניו נשק לה... רק שהוא לא ידע מה עתיד להתרחש... פעם ראשונה שניסיתי לכתוב סיפור... פשוט ביקשת נורא יפה...
תנו ביקורת, טענות, מענות... בבקשה
ליאור

../images/Emo103.gif וואלה שיחקת אותה ../images/Emo127.gif

ועכשיו, הכי חשוב זה הלאה תמשיך לכתוב זה היה יאמי כזה טוב

LrZt1986

New member
או קיי... אני מוכן לנסות ../images/Emo13.gif

היא קמה מעליו, השאירה אותו קשור וחסר אונים ליד המיטה ועינטזה לפניו עם גופה הערום בכל הודו ותפארתו. אט אט אותו זין פועם שגמר בעוצמה אדירה לפני דקות מעטות החל להתעורר שוב, אך כל זה היה כלום לעומת מה שקרה... *דפיקה בדלת* אותה אישה שהוא כבר לא היה בטוח במי היא או מה היא, עטיה עליה חלוק והשאירה אותו במבושיו, וניגשה לדלת. בדלת היא ניצבה – 168 ס"מ של גוף לוהט, שיער אדומני עם תלתלים שלא ניתן לרסן, עיניים כחולות בוהקות ומהפנטות שיופיה גרם ליופי של גבירתו להתחוור כפניו של אשכנזי מפוחד. מבטה היה בטוח, כאילו הכל חלק מסרט שהיא וגבירתו הגיבורות בו והוא סתם עוד חלק מהתפאורה. היא הסתכלה עם אותן עיניים מדהימות לכיוונו קלות, ואמרה לחברתה: "אני רואה שמצאת לך כלבלב חמוד... הוא משחק יפה?". "אי אפשר להגיד שהוא לא משתדל ח..ח..ח..", הגיבה השחרחורת עם עיניים מגולגלות לעיל... "טוב, אז את נותנת לי להיכנס או שאנחנו אמורות להתעלל בו ביחד מכאן?". חיש קל נכנסו שתיהן לחדר ועמדו לפניו ולפני הגוף הבוער בקרבו, ליבו פעם בקצב שנראה כ-200 פעימות בדקה וזיעה ניגרה מכל מקום אפשרי בגופו, מכסה את החזה המסוקס שלו, החל מכתפיו רחבות ובטן הפלדה עליה עמל שעות על גבי שעות. שתיהן מעבירות את ידיהן על גופו הקשיח ומנשקות את שפתיו לסירוגין, מביאות את 19 הס"מ של הזין המפעפע שלו למצב של זיקפה שלא הרגיש כדוגמתה. ואז, בידיוק באותו הרגע שחשב כי הוא יבוא על סיפוקו, קמו שתיהן מעליו כשהוא עדיין קשור ובלי כל אפשרות לספק את עצמו והחלו לשחק זו עם זו מולו. נשיקה חושנית ומלאת תאווה בין שני זוגות השפתיים הללו הרעידה את השמיים תוך כדי הפצת אנרגיה מדהימה בכל החדר. האלה האדמונית החלה לחקור את חברתה תוך שימוש גופה כצעצוע המין הפרטי שלה והעברת ידיה בו באין מפרע. היא החלה לרדת אט אט עם שפתיה החושניות וללקק בעדינות את גופה של בת זוגתה תוך שהיא מעסה בספק עדינות ספק כוחניות את שפתי הכוס הלוהט שלה, גורמת לו להיות יותר ויותר לח, מחזיקה אותה בידיה כאילו היא כלום מלבד כלי הפולט גניחות של אושר ותענוג עילאי, ובאופן מחזורי כמעט מדוייק ומדוד חוזרת ומנשקת אותה על שפתיה לפרקים. החום שניגר מגופה של הגבירה בהירת העור ושחורת השיער שנראתה כרגע כילדה קטנה בידיה של חברתה בעיניו של הנשלט היה מדהים בעוד שהאדמונית החלה סוף סוף ללקק את מבושיה של חברתה, כמו מלמדת אותו כיצד לבצע כיאות את מה שעשה קודם; והוא, מסתכל על כל הנעשה, רואה תמונה ממש מקרוב שלעולם לא חשב שיראה אבל למרבה האירוניה לא יכול לעשות כלום... עמוד של עוצמה נמצא בין רגליו אך לא יכול לבוא על סיפוקו... מה שמתחיל להכאיב לו אף יותר מאותו גוף קשיח שחדר את התחת הבתול שלו קודם לכן. הלשון הפתלתלה שלה לא הפסיקה לרגע ללקק את הכוס המגרה של בת זוגתה בעוד היא מחדירה אצבע... שתיים... שלוש... בהדרגתיות לתוך החור האנאלי הלוהט שלה שרק מבקש עוד - מביאה אותה לגמירה אדירה, כמו שלא ידעה קודם לכן. בידיוק כשהתכוונה לעבור ל-69, השכיבה אותה האדמונית על הרצפה, "זה לא בידיוק מה שתכננתי" אמרה במבט מחוייך כשפנתה לחדר האמבטיה. "אני רואה שהתעסקתם עם קפטן קראנץ' שלי!", אמרה כשחיוך ערמומי עטה לפתע את פניה והיא חוזרת לחברתה עם הסטראפ און בידיה. "תלבישי אותו עליי!", אמרה עם טון אימתני בפיה. השחרחורת מצידה העבירה את ידיה על רגליה המדהימות של חברתה ואט אט ציידה אותה באותו כלי מדהים... האדמונית ניגשה לתיק שלה, הוציאה קונדום ואמרה: "את יודעת מה לעשות, לא?" . חיש קל פתחה האלה הברונטית את החפיסה והלבישה בחושניות באמצעות פיה את הקונדום על הזין הלוהט. בתנועות גבריות שקצבן מתגבר לאט לאט זיינה האדמונית את הכוס הלח, תוך שהיא מלטפת את חברתה ובתנועות סיבוביות מגרה את הפטמות הלוהטות שלה ולסירוגין מנשקת אותה עמוקות על שפתיה, ושתיהן גונחות מתענוג בעוד ברקע נשמעות גנחות הכאב של הנשלט חסר האונים שרק רוצה לגמור או להביא לגאולה את הכלי הבוער שלו... ברגע אחד כעבור דקות אחדות גמרה השחרחורת בעוצמה שאין כדוגמתה בפעם השלישית באותו הערב, וקינחה בנשיקה חושנית לחברתה שהפנתה את מבטה עם חיוך זדוני לנשלט, או ליתר דיוק לכלי הבוער שלו... איך זה? לכתוב עוד?

Kטלנית

New member
שח-מט!! הבאת אותה!!!!

שלא תעיז להפסיק אוךךך היה מ-ד-ה-י-ם!! תן לנו לראות אותך לעיתים תקופות נעים איתך ובפנטזיותך משאיר בפה טעם של עוד......

LrZt1986

New member
רק בשבילך... ../images/Emo13.gif

שקט מדהים הציף את החדר... רק מבטים... הוא במבטים מפוחדים המלווים בחוסר ודאות ואף חרדה לחייו, והן במבטים זדוניים מלאים בבטחון, יודעות כי הן יכולות לעשות בו כרצונן באין מפרע... יודעות כי יש בידיהן גוף מסוקס, חטוב ומעוצב של גבר חסון אך חסר אונים שאפילו לא יכול לשלוט בזקפתו... אחרי שזיינה אותה חזק, נשקה האדמונית לחברתה על השפתיים נשיקה חושנית וארוכה ואמרה לה בטון מצוחק: "עכשיו בואי נהנה באמת", תוך קריצה שובבה. שתיהן ניגשו אל הגוף הלוהט של הבחור המסכן (טוב, אז לא ממש מסכן
); אחת עם כוס בוער שאף על פי שגמר שלוש פעמים באותו הלילה רצה עוד ועוד, והשניה עם סטראפ און לוהט שכבר זכה להכיר את חריצו הבתול של הנשלט. "נראה לי שהוא סבל מספיק...", אמרה הברונטית כשהיא מושיטה יד ללטוף את הכלי הבוער שלו שמחפש את הגאולה הרחוקה, "את חושבת?", הגיבה לה חברתה תוך הרמת גבה משועשעת... בלי לשים לב בכלל הברונטית החזיקה בחמש אצבעותיה את הכלי הרוטט, וכמו ששלטה בו קודם דרך האגן שלה כשאותו כלי אימתני היה עמוק בחור האנאלי שלו שלטה בו כעת... בלחיצה אחת שלה יכל להרגיש כאבים איומים ובתנועה פשוטה יכל להגיע לעילוי נפש. היא החלה להצמיד את שפתיה הצרות לתחתית הכלי שלו ולענג אותו קלות... מלטפת את הכיפה הפועמת שלו בשפתיה, מעבירה את לשונה אט אט על האורך האדיר של הכלי שלו; תענוג מרוסן שנראה כמעט כמו עינוי מתוק, אך ללא ספק היה שינוי מרענן מצפייה חסרת אונים בשתי אלות משתעשעות זו עם זו. אך אם חשב כי ההשפלה נגמרה – טעה לחלוטין; החיוך שעטה את פניו של הצעצוע היקר שלה לא מצא חן בעיני האלה האדמונית שהחלה לגעת בעצמה דרך תחתוני העור שהחזיקו את הדילדו הצמוד אליהן בכוח, משוועת אל הגמירה שכ"כ ציפתה לה. היא קמה עם רגליה על המיטה, בסטירה כואבת מחקה את אותו חיוך טורדני. "באת לפה להנות, הא? לא העבירו לך כבר בשביל מה אתה פה, זבל?!", "תספק אותי, אפס! תמצוץ לי!", אמרה עם מנה חריגה של אסרטיביות בקול שלה בעוד העבד המאולתר שלהן ניסה דרך תחתוני העור להגיע אל הכוס הלוהט שלה. "אמרתי תמצוץ לי!!!", הדגישה כשהיא דוחפת את זין הסיליקון לתוך הפה שלו. הוא החל למצוץ, לא יודע אם לגשת אל הכלי בעדינות או בחוזקה, זהו בהחלט לא משהו שעשה בעבר; אבל היה משהו בכניעה המוחלטת שלו כלפי גבירתו שחרמן אותו עוד ועוד... הוא מצץ את זין הסיליקון עטוף הגומי של גבירתו האחת, עטיר בנוזלי הגמירה של גבירתו האחרת, בעוד האחרונה מוצצת לו והראשונה נוגעת בעצמה ומגיעה להתעלות נפש פיזית ומנטלית. אחרי שהרגילה אותו לטוב, הוא הרגיש משהו יציב חודר לחור התחת הכואב והאדום שלו – לא היה זה חפץ כלשהוא, אלא זוג אצבעות שהברונטית החלה להקיף באמצעותן בתנועה סיבובית וחודרנית את חור התחת שלו תוך כדי מציצת הזין שלו... היא החלה לעשות זאת יותר ויותר ומהר והכאב החל להשתלט על אחוריו, כאב שהשתלב עם התענוג וההשפלה מלהיות מוצץ ונמצץ ויצר תחושה שלא הרגיש בעבר. כאב שהפך בעצמו לתענוג... כשהתחת שלו חדור, הפה שלו מלא, והזין שלו מלוטף בקצב הולך וגובר, הגיע סוף לגניחות שלו - הוא גמר; גמר בעוצמה מדהימה שלא חווה מעולם כדוגמתה – מיציו והזרע שלו התפרצו כמעט בלי שליטה... חלק אף על פניה של גבירתו האצילה, שהיא מיד גרמה לו לנקות ע"י לשונו העייפה. האדמונית מצידה, עדיין בוערת מתשוקה, התירה אותו מאזיקיו, הפנתה מבטה ללבן שכרגע עטה את המיטה, ומיד לאחר מכן הסתכלה לו ישר בעיניים; "אתה יודע מה לעשות, זבל! נשאר עוד... נקה את המיטה שלי! אני רוצה שתבלע כל טיפה... ", היא צחקקה. "ושלא תחשוב לרגע שאתה אצלי גמרת..."

Kטלנית

New member
../images/Emo25.gif

"ושלא תחשוב לרגע שאתה אצלי גמרת..." שהמשפט יהיה בר ביצועי תמשיך לכתוב את אגדי!!!

tryme 2 m

New member
וווואאאאאאווווווו

וחצי....והחזה שלי מאיים להפקע!!!!!!!!!!! איז תיאור!!!!

למעלה