מימוש פנטזיה....

One Woman

New member
מימוש פנטזיה....

פנטזיה ארוכת שנים...להיות עם שני גברים...שיפנקו ויענגו אותי, שיביאו אותי לשיאים חדשים... ואתמול, סוף סוף, התממשה הפנטזיה...... אנחנו מדברים כבר שבועיים...הכרנו באודיגו... בחור מקסים איתו מצאתי שפה משותפת... מדברים הרבה על פנטזיות מיניות ועל סקס בכלל...שיחות של שעות אל תוך הלילה... הוא הציע להגשים לי את הפנטזיה.....ואני, חוששת אך מלאת סקרנות ותשוקה, הסכמתי. קבענו שיחכה לי בבית מלון יחד עם חבר שלו. הגעתי למקום,ועליתי לכיוון החדר. הדופק שלי היה כל כך חזק שלא יכולתי לנשום...רציתי לברוח...לבסוף לחצתי על כפתור המעלית...היא הגיעה מהר מידי לקומה הרצויה. הגעתי לחדר...ראיתי שהדלת פתוחה קמעה...נכנסתי פנימה... החדר היה חשוך כמעט לגמרי...שתי דמויות התקרבו לעברי, ללא מילים. חשבתי שאני מתעלפת מרוב התרגשות, לא זזתי... הרגשתי ידיים מתחילות ללטף את גופי...ושפתיים מנשקות את צוארי... תוך מספר דקות הופשטתי לחלוטין. הם השכיבו אותי בעדינות על המיטה והחלו מנשקים ומלטפים אותי...הרגשתי את ידיהם בכל גופי. הראשון התקרב אלי והכניס לפי, הפתוח מעונג, את איברו העבה...ליקקתי ומצצתי בהנאה...ואז הרגשתי את לשונו של השני נוברת באיברי הרטוב מתשוקה. התפתלתי מעונג... שתי אצבעות חדרו אלי לפתע...ואז אצבע שלישית...צרחתי מהנאה. בזמן שאיבר אחד בפי...חדר אלי בבת אחת איבר שני...רעדתי כולי מעונג...אורגזמה אחת ארוכה שאינה נגמרת... הם הפכו אותי על בטני וליקקו את כל גופי עם לשונותיהם החמות... אצבעותיהם חודרות לכל מקום אפשרי בגופי... האחד נשכב על גבו, מתחת לראשי מחדיר את איברו לפי... השני הרים מעט את ישבני.. הרגשתי את ראש האיבר בפתח.. ואז...חזק.. הוא חדר פנימה. איזה תענוג...עוד אורגזמה... מצצתי בהנאה איבר אחד כשהשני חודר אלי מאחורה חזק וללא הפסקה... לאורך שעתיים שלמות המשכנו והתענגנו בתנוחות שונות ומשונות... מעולם לא נהניתי כל כך בסקס.... מעולם לא חשבתי שלממש פנטזיה יהיה כל כך טוב... הם היו נפלאים ! עד עכשיו אני עדיין לא מאמינה שעשיתי את זה...צובטת את עצמי לראות שאני לא בחלום רטוב... לא מסוגלת לספר על זה לאף אחד... אבל חייבת לספר, להוציא החוצה... אז הנה לכם, סיפור אישי שלי...

אחרי אירוע כזה מה זה כבר להיות

עם גבר אחד קבוע, יום יום? הפנטזיה מאפילה על כל הפעילות העתידית....

One Woman

New member
חוזרים למציאות היומיומית...

ומבינים שאת הפנטזיות לא מממשים יום יום... והפתרון: לממש פנטזיות עם בן הזוג...

../images/Emo140.gifנהנים מהחוויה וממשיכים בחיים|4u

המימוש של הפנטזיה יוצר מצב שעכשיו תחשבי על פנטזיה אחרת ושונה לתענוג שלך כי בחיינו אנו צוברים חוויות כתבת נהדר כמו סרט עצמתי עיניים והרגשתי אותך שם תודה ששתפת אותי בחוויה

במשך השנים קשה ומשעמם

להמציא פנטזיות עם בן הזוג. הרי הכל כבר נעשה ומה שלא בוודאי לא מקובל על אחד הצדדים ואז חובה לממש עם בת זוג אחרת.

One Woman

New member
לממש פנטזיות במחיר פגיעה בבן הזוג??

פנטזיות הן אותן תשוקות נסתרות למשהו שבדרך כלל אין אנו יכולים להשיג בשגרת חיינו ה"אפורה". מי קבע שחובה עלינו לממש אותן? האם נעשה זאת במחיר פגיעה בבן הזוג? מימוש הפנטזיה שלי לא היה בגדר חובה ובודאי לא מטרה אליה שאפתי או פעלתי באובססיביות להשיגה. לעולם לא אממש פנטזיה במחיר של פגיעה או בגידה בבן הזוג! וכל שנותר לי הוא לאחל לעצמי בן זוג שיהיה שותף לפנטזיות שלי.....

אוסיף אמן לבקשתך

חושבת שההתאמה בין בני זוג צריכה להבדק לפני שנכנסים לרבנות שיקול כאילו עושים את עסקת חייך לא רק רגשות ,חברות ותקשורת הכי טובה והתאמה בצרכים נפשיים ומיניים הם המפתח לנשואים עם ספוק או פתח לחיים שתמיד יש משהו מפתה בחוץ

כל הכבוד

התיאור והתמונה פשוט מענגים אותי אני מקנא בך וגם בהם לא פחות איך שאת נהנת מכל הכיוונים בבת אחר וואו אני יכול להיתענג רק מלחשוב מה שקרה שם ומאיך שקרה מהקולות מהמעיינות שנבעו מכל הכיוונים נביעה אחר נביעה השחלה אחר השחלה וואו כמו לא היתי שם . טוב לפחות את היית שם אולי תתארי בשבילי יותר בפרוטרות או..... אני מקווה בשבילם שאת היית מספיק יפה וחרמנית . וואו אני לא נרגע טוב אני אנסה להגיע לזה . לא שלא דמיינתי את זה אלא שהצלחת להדליק אותי כל הכבוד

למעלה