מימוניאדה ונכדי.

מימוניאדה ונכדי.

בוקר טוב! ברוך שובך, קפת, בשלום. איך אני תמיד מפספס חתיכת היסטוריה, מה אספר לנכדי בבוא היום, כאשר ישאל אותי אודות "המנמוניאדה", אשר היתה בכפר מימון? עד אשר יגדל, והוא בסך הכל בן שלושה ימים, אני כבר "אגלמן" לו משהו. כבר עכשיו, אני חוקר אודות אירועי "הממוניאדה". אני כבר אספר לו, כי שם נפרדתי מהסבתא שלו. היא בעד, המימוניאדה, ואני נגד. מי שמע ומי ידע על "כפר מימון" בטרם השבוע הזה? יש אומרים כי הכפר נקרא על שמו של: "הרב יהודה לייב פישמן" אשר שינה את שמו ליהודה מימון, והיה שר הדתות הראשון, הוא אף מחותמי מגילת העצמאות. (מה היינו עושים בלי "גוגל מוגל", להבדיל מקוגל??..). עוד פעם דפקו את הספרדים, אני לתומי, דמיתי כי כפר מימון, על שם "המימונא" אשר קבע "המיימוני" המפורסם. אני ממליץ, כי את כפר מימון, נהפוך לאתר היסטורי וערכי, כי היו שם חאפלות, אשר עוד ידובר בהן רבות...רובם, היו משועממים בחופשת הקיץ, כפי שרוב הדתיים, אכן משועממים, ואחד מצרכי הבילוי שלהם, "ההפגנות". טעות גדולה עשתה מנהלת ההנתקות, שנפלה לידי המתנגדים, ומספקת להם אתרי בילוי "לחופשת הקיץ". אם כבר מתנתקים, יפה שעה אחת קודם.

קפת

New member
מזל טוב, בן תרבות

אני מציעה לשהבא יארגנו המימונים (מסכנים, הם אומרים שיקח להם שנים לתקן את הנזים שהפוגרום הציוני הזה גרם לכפר שלהם) את פסטיבל החומוס. ידעתם שיש דבר כזה? 20-21 בפארק הירקון ויש גם הופעות של שירי - מימון, כן, ומאיה - פעמיים בוסקילה, טבעי מהבית. אם זה מה שחסר לדתיים בחיים, והם ממש משתוקקים לעשות חפלת קיץ, ולשלם 8 שקל על פחית קולה מעזה. איזה כתומטומים: חושבים קנינו את כל האידיאולוגיה בגרוש הזו? אנחנו יודעים שרק חיפשתם קצת אקשיין לילדים. אבל למה דווקא בדרום, בחום הזה? יערות הכרמל לא עדיף?

נץ666

New member
ממוש, אבל בכרמל אין כפר מימון

וזה לא קרוב לגוש של קטיף וכיסופים אין שם גם. ממש אבני דרך היסטוריות של הציונות הדתית המזדווגת בלהט אלילי בלתי נסבל עם האדמה ועם עצמה. והבת שלי הגיעה בריאה הביתה לאחר שבועיים בהם התעסקה עם הדוסאלאך והחילונאלאך שצעדו לשום מקום. רק תחשבי על ההגיון, ויקי "שדיים" כנפו צעדה מהדרום לירושולים, הדפוקים האלה צעדו מירושולים לדרום. בשני המקרים נתניהו לא היה זמין.

עצוב ביותר.

בעל הכפר המימוני, לבטח מתהפך בקברו, אחרי שראה מה תלמידיו עשו ועושים, ומי יודע מהם עוד יעשו. (דרך אגב, הוא אשר היה ממיסדי הפועל המזרחי, סבל רדיפות רבות מאחיו הדתיים). אני נדהם מחדש, מאיפה להם הכספים לארגן את כל ההתארגנויות האלו (גם החרדים דומים להם, תמיד אני נדהם מאיפה להם הכספים??). בכספים אשר המשטרה וכוחות הבטחון מבזבזים, יחד עם הכספים שלהם, ניתן להקים עוד "גוש קטיף" מוצלח וריווחי טוב ממנו בשטחי הנגב. שלא תבינו אותי לא נכון, אני כואב לא פחות מהם את "הנסיגה". אבל, זו גזרת הגורל ואלהימה גם יחד.

קפת

New member
פסטיבל ההתנקנקות

מאיפה מגיע הכסף? מצפון תיפתח הרעה: תורמים אמריקקים וקקנדיים. חסר במה להשקיע כסף, במקום לבזבז משאבים כל כך יקרים. מצעד האיוולת והאנטי-דמוקרטיה. מצידי שהמדינה תתנתק מכל הצועדים (הידד?)האלה באופן חד צדדי. שילכו לשתות את הים של עזה, אם כל כך ערב לחיכם.

למעלה