מימונה

מימונה

כשאתמול בערב הייתה מסיבת מימונה של המרוקאים ומה לי ולמרוקאים , אני לא מרוקאית ועשיתי מימונה יותר טוב מהמרוקאים היה טוב ונחמד באו הרבה אורחים ואנשים מכל הקצוות, כולם נהנו ולמרות שעבדתי קשה נהניתי מכל רגע, לא האמנתי למה שאני יכולה ליצור במו ידיי, קיבלתי המון קומפלימנטים וים של שיבוחים מכולם בסוף הערב איש איש לביתו וברכה בפיו עם תשבוחות ואיחולים: שתי מילים שיסכמו את הערב: "תסעדו ותברחו..."

יונינה42

New member
שולמית ברוך בואך

לפורום המהמם הזה יש פה אחווה ואהבה פירגון ונתינה בין הבנות

הד'י מוש מופליטא קונבנציונאלית

ובשעה זו ממש החלה המלחמה על המופליטה ואין הפסקת אש ברעום מנויי המופליטות. שלומיטא, תבואי הינא:
שלומית עושה סוכה מוארת ויפה
כל ים שיבוחינו לך שלומית אף חוף הקומפלימנטים, לך נכונו עוד תכנים משכנתי סימה תבורכי מנשים שלומית, תברחי ורחקי כמטחווי סכינא השכילי וחסכי מילות רהב במימונא הבאה, אף אם לא בטחת בכושרך העלום ותפוקתו, נודה על האמת, כולנו כאן לא האמנו, יא' מ'זגובא יא' מפברקת הילולא די מופליטא ד'יאלנא אילעזיזא. היש לך מושג קט מה על מופליטא? יען כי הבאת את הקריזה לסימה, אשר קראה המחמאות והפלאברוט, ונחושה לקרוע את פברקר האשכנזייה למרות היותך בת מנשה-קר, לסימה לא משנה, סימה קורעת בכל מצב חם ו קר. בשם ועד בלוק רכבת 70 על יושביו כולל הנמצאים בעבודה כעת וכמובן הפוקדים בשווקים והנוהגים בזהירות בעגלות יוחננוף כולנו פה אחד מוחים נגד כל הנסיון לקחת לנו את החג ולקצור את השיבוחויוט, ונוסיף עוד כי אפחד לא אמר לך לעבוד קשה... וממשיכים ומוחים ועד הבלוק והמסתובבים ומתרים בך: אל תעתיקי את יום השימחה המרוקאית, לכי תעתיקי לך חג אחר, ומציעים ומאתגרים: ההיית מעתיקה את יום הגרוזינים למשל? גם הם יביאו הרבה אורחים שיהנו ותקבלי המון המון קומפלימנטים מכל מיני צבעים. כאן באנו לסוף של הדרך והכרזת מילחמה על הכבוד ד'יאלנא, ומש'י כפרא עלינא. נאום כבוד ועד בלוק 70.

dardara

New member
הי שולמייייתתתת ,לא יפה ../images/Emo151.gif לאן

שלחת את המסכן ההוא ? כולה נתן לך הרצאה מענינת חחחחחחחחחח נחמד לפגוש אחת כמון כאן ,בורכה הבאה

כולה מופליטא קטנה אחת? וזהו?

ולתומינו סברנו כי מדובר בייצור המוני של מופליטות ומשם באו הטושבאחות, אם כן איתך הסליחה, לא קרה מאום, הכל שב למקומו בשלום, לא כדאי לשיר ולהתקווד בטבולא ראסק בשל אחת מופיליטא, והרעש זה מהפח של הפחחיה שפתחנו מתי באנו ארצה

תודה לך אשה נפלאה ../images/Emo140.gif

ויקרה לי ולפחחייתי
אשר מעולם לא גבית את דמי אהבת החינם...

שכר אהבת חינם

צליל קולך \ דן דיין לא ידעתי אם אפשר, לאהוב להיות קרוב. לא שאלתי אם אפשר, לבנות, בלי, אותך לשנות. אבל הרגשתי את רטט לבך והבנתי את תנועת ידך. את הקליק הזה בעיניים ואת הצליל המיוחד בקולך. לא ידעתי אם אפשר, לצייר, האהבה לתאר. לא שאלתי אם אפשר, לכוון, מבטך כמו מצפן. אבל שמעתי את הלמות לבך והבנתי את זווית ראשך. את הקליק הזה בעיניים ואת הצליל המיוחד בקולך. בתנועה ונשימה, באמרה או דממה, בלחישה או כוונה, בצליל קולך שהשתנה. לא ידעתי אם אפשר, להסביר במצב שביר. לא שאלתי אם אפשר, לחנות, בצילך להינות. אבל קראתי את שפת גופך והבנתי את משאת נפשך. את הקליק הזה בעיניים ואת הצליל המיוחד בקולך. לא ידעתי אם אפשר, למהר הבדידות לפטר. לא שאלתי אם אפשר, לטרוף הקלפים ולשאוף אבל נשמתי את סערת רוחך והבנתי שאני בשבילך. את הקליק הזה בעיניים ואת הצליל המיוחד בקולך. דן

המותר לשיר בפורום???../images/Emo5.gif

היה כאן פעם לא מזמן אחד עכשיו הוא איננו, לא היה מרשה לשגר שירים או לקרא שירים ובכלל לשיר, לא מבין זאת, וטוב שאיננו כאן... זוכרני כי הייתי בביתי ופיזמתי לי בשקט והוא התקשר והחל לצרוח כי הפרתי את כללי הפורום ועקב כך הנני מוזמן לבירור עם נטע

or1

New member
אלברט ברוך הבא

אכן שינוי ... מותרים השירים ומותר תיפוף קל על פחים והאחד ... התגעגענו אליו הוא כנראה מפזם היום להנאתו כשהנט[ל]ע לא מוטל על כתפו.

flower45

New member
אסור לאהוב בפורום הזה אלברט

את האהבה שלנו כיבתה אש רעה אני אתנחם בשיר של דן דיין כפרה עלייך

star43

New member
אשכרה אדם לגמרי לא שפוי מאחורי הניק

לא אתפלא אם יצא מאיזה מוסד טרם זמנו אדם לא שפוי לחלוטין... שאלוהים ישמור

אש קרה, אש זרה...

אל תתמהי במופלא ממך, רחקי מניקים שהמוסדות להם בית ראשון, ומשוחררים טרם זמנם, בכל זאת יש בך משהו... ותגידי ה
זה בשביל הביטוח? ובכלל אין זה יאה למכור שמירה לאלוהים ועוד במוצא"ש, מעט התחשבות לא תזיק. תקשיב אלוהים היקר, אינך חייב לשמור עליה, היא יודעת להסתדר, בחייאת ראבאק שמעת איך היא חוצבת? הכי טוב תשלח לה SMS ותתנצל על כי נמסרה לך רשימת השמירה בשל קילקול הפקס' וחוסר דפי מימורי וכמו כן כאב לך הראש, אל תהיה פראייר ניצחי, שתקח לה חברת אבטחה במחיר מבצע. שבוע טוב לדורשי טוב.

princess lis

New member
../images/Emo124.gif אלברט הפחח...

מה דעתך על תרגום סימולטני לשפת הקוריצות
ברוך הנמצא, שלום לבוא שבת

תגידו לי

אני מבולבל כי יש פה המון כותבים בפורום שלנו אף אחד לא ברך את אלברט לבואו לכאן ברוך הבא אלברט אלינו

ערב טוב אלברט

מאד יפה התמונה לפי "תסעדו ותרבחו" אני נוטה לחשוב שיש לך נצר לעדה המרוקאית נכון? אני חצי מרוקאי אימי וחצי פולני אבל אימי כבר לא הכינה השנה מופלטה ואני ניסיתי להכין בעצמי לילדי שהיו איתי בחג יצא טעים ערב טוב ושוב ברוך הבא למרות שלדאבוני אולי לא כל כך שמחות איתך ואני מצר על כך

למעלה