מימונה

• פותח הנושא bfubv
  • פורסם בתאריך

UHUstick

New member
שמעון,

לרשל"צ אין ועדת אירועים? נדמה לי שבכיתה ד'3 בביה"ס מקיף ח' דווקא יש! פסח שמייייח!

בהצלחה שמעון

שמעון עשור בפתח-תקוה ? מה - יש לך ויזה ? ראשית עלי לציין שהפתעת אותי. שמעון עשור חוגג 'מימונה' בפתח-תקוה ועם זאת מבשר על חוג שבועי חדש. מאחל לך בהצלחה מכל הלב - אשתדל לבוא לשריקת הפתיחה. אגב שמעון - ההסבר המצורף למפת ההגעה לאולם שגוי לחלוטין. לטיפולך.

דובל'ה - תודה על הברכות

ואני בהחלט אשמח לראותך בערב הפתיחה. לגבי ההסבר המצורף למפת ההגעה: 1. לקחתי אותו מאתר האינטרנט (כולל את ההסבר). 2. בדקתי זאת עם ריכבי (פיזית בשטח) והוא מדוייק לחלוטין. בכל אופן אשמח לשמוע תיקון שיסייע לרוקדים להגיע.

דובלה - ובנוסף לכך ראוי לציין

כי האולם הוא פרקט, עם מיזוג אויר, חניה גדולה. תנאי האולם מצויינים.

ואני אשמח לבוא

ולגבי ההגעה : אני אציע את אותה הדרך אבל רשומה לפי ידיעתי והכרותי רבת השנים עם העיר וסימטאותיה: סע בציר 'גהה' ובצומת 'גהה-פ"ת' פנה ימינה לרח' ז'בוטינסקי (1600 מטר) לאחר תחנת הדלק (פז) פנה ימינה לדרך יצחק רבין (סע 650 מטר). פנה שמאלה לרח' דגניה (סע 400 מטר). פנה ימינה לרח' אמסטרדם (סע 650 בערך) עד הסוף. הגעת בשלום. יאללה.... תתחיל לחפש חניה.

v i v y a n 1

New member
שמעון ברוך הבא................

לעירנו אכן האולם נהדר ובעבר גם ידע עדנה בכל הקשור לריקודי עם ,חסכת מזוגתי שתחיה וממני להגיע כמנהגינו מידי שנה לראש"לצ מומלץ בחום חוויה אמיתית ,זוגתי ואני נהיה שם.

ויויאן 1 - לא חסכתי כלום

רק גרמתי לך להרויח פעמיים. לידיעתך, כל מי שיגיע למימונה ביום רביעי ב"גן נחום" ראשל"צ, יקבל הזמנה אישית לכניסה חינם למימונה בפתח תקווה ביום חמישי 20.4.06. כך שיכול להיות לכם רווח כפול באותו הכרטיס. תודה מקרב לב על הברכות ואינשאללה תהיה לנו הרקדה טובה בפתח תקווה בכל יום חמישי.

../images/Emo204.gif לשמעון עשור... ../images/Emo50.gif

בחוג החדש... מאחלת לך שיצליח כמו החוג שלך בראשון....
ומקווה להתארח בחגיגת המימונה שלך בראשון הידועה בייחודה....

ווי...ווי..

מומלץ להגיע בלי כאבי רגליים,(ועל בטן מלאה דווקא) כי העמידה בתור למופלטות אפילו לא מחסירה קלוריה...אך הרגליים מתחילות לכאוב...

הייתי שם לפני שנה!! איך שהזמן רץ

והיה אחלה... ועכשיו כשממש נזכרת..היה ממש אחלה.. מומלץ מאוד...:))) אבל עכשיו בדילמה?.. יום חמישי גדי? או יום רביעי שמעון?

metuta1990

New member
תרבחו ותסעדו ב-20.4 באליאנס ת"א

לפי מיטב המסורת ולפי כל הכללים עם כל המאכלים, אבי פרץ מזמין את ציבור הרוקדים להנות מערב שכולו מסורת והווי מוזיקה וריקודים. הערב יהיה מגוון ומיוחד עם תכנית אמנותית ועם המון כייף מומלץ ביותר

אליתמי

New member
../images/Emo48.gifמימונה באריאל../images/Emo211.gif../images/Emo214.gif|

יום חמישי 20/04/05 באולם הספורט באריאל מהשעה 20:30 בהנחית המרקיד אלי מימון:

מימונה בנווה מונוסון ונתניה

ביום רביעי 19.04.06 שעה 21.00 בבית התרבות - רח' הפנינים 2 , נווה מונוסון ביום חמישי - 20.04.06 שעה 21.00 בבית ישראל , יהודה הנשאי 19 נתניה ממשיכים במסורת באוירת המימונה ריקודים תלבושות כיבודים מיוחדים לחג זה . חג שמח ולהתראות במעגל ויקטור

למעלה