מימונה

• פותח הנושא bfubv
  • פורסם בתאריך

bfubv

New member
מימונה../images/Emo197.gif

מישהו פה יודע משהו לגבי מסיבות מימונה ?

danielia1

New member
נראה שאתה שונא את האות סמך.....

או שיש לך בעיה בזרת השמאלית.....

union39

New member
ב20 לאפריל

באוניברסיטה ברמת אביב עים גדי ביטון תרבחו ותסעדו גדי ביטון, מזמין אתכם למימונה 20.4.06 החל מהשעה 20:00 באוניברסיטת ת"א

משהא

New member
ביום רביעי 19 באפריל בגן נחום שעשור

ביום רביעי 19 באפריל מוצאי פסח שני תתקיים חגיגת המימונה אצל שמעון עשור בגן נחום. לא צריך להביא אטמי אוזניים ואופטלגין לכאבי ראש. רצוי לבוא עם מצב רוח טוב מלא וקיבה ריקה שיהיה מקום למופלטות. ריקודים שמחים אורי גבעוני

hadas74

New member
מומלץ בחום לכולם ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

מניסיון

union39

New member
באיזה שעה מתחילה שם ההרקדה

בגן נחום יש לך פלייר?

משהא

New member
גן נחום=שכונה בראשל"צ=אולם שפורט

ממוקם ביציאה הדרומית בראשון לציון ליד דיור מוגן "עד-120". לבאים מצפון- עוברים את העיר ראשל"צ. ביציאה הדרומית יש גשר עלי להולכי רגל מעל הכביש. ברמזור הראשון אחריו פונים שמאלה נועים כמאה מטרים ומשמאל מגרש ענק שסופו אולם הספורט. לבאים מהדרום או מכביש מספר-4 מגיעים לצומת גן הורדים(תחנת הרכבת) נוסעים צפונה, עוברים רמזור אחד ובשני פונים ימינה, נוסעים מאה מטרים ומשמאל......... לאלו שלא באים תקבלו דיוו"ח......בדיחה : אחד פוגש חבר ברחוב. מאיפה אתה בא? הוא שואל. הייתי עכיו שעתיים אצל רופא! מה קרה? הלכתי אליו ואמרתי לו שיש לי שלוש ביצים. הוא מיד אמר שאני טועה אבל התעקשתי והוא בדק ובדק....וכל הזמן טענתי שיש לי שלוש והוא אמר שתיים עד שהוא גירש אותי. וכמה ביצים יש לך באמת? שתיים !! אז למה הלכת אל הרופא?? האמת - הייתה לי שעתיים הפסקה ולא היה לי מה לעשות אז הלכתי לרופא שיבלבל לי קצת את הביצים. ריקודים שמחים אורי גבעוני

בהמשך לסיפורי הביצים של משהא

אותו אחד (מהסיפור הקודם) חזר לבדיקה נוספת. הרופא בודק, מפשפש ואומר לו: "שמע יש לך באמת שלוש ביצים". הלה נרגש מאד, מוכרח לספר למישהו, מתיישב באוטובוס ליד אחד ואומר לו: "אתה יודע, לשנינו יש חמש ביצים". האחר מסתובב אליו ואומר לו בקול דקיק ומצפצף: "מה באמת, יש לך אשכול??" ושיהיה בכיף לכולנו סש"י

bfubv

New member
בדיחה לסבא של יאיר

שילגיה סופר מן ופינוקיו מטילים בלונה פארק.. לפתע הם רואים תחרות האישה היפה , שילגיה נכנסת ויוצאת אחרי שעה ואומרת "אני האישה הכי יפה " ממשיכים ללכת ורואים שיש תחרות האיש החזק ביותר סופר מן נכנס ויוצא כעבור שעה ואור "אני האיש הכי חזק" ממשיכים ללכת ורואים תחרות האיש הכי שקרן, פינוקיו נכנס ויוצא כעבור שעה ואומר "מי זה הבבי נתניהו הזה"

משהא

New member
bfubv- בגלל שנאם חינם חרב העולם!!

bfubv - הפעם "לכלכת". זה לא נאה לכתוב בכלל! ובאתר שקהל משתתפיו מעורב בפרט ולהשמיץ. איני שיך לאוהבי בנימין נתניהו, אך אני יודע מי הוא, אני יודע שהוא ציוני ואוהב ישראל, אני יודע שהוא עשה ופעל רבות למען מדינת ישראל, ואגלה סוד שהוא גם היה ראש הממשלה שלנו. כבוד האדם הוא נר לרגלינו ולא חסרים לנו נבחרים שפעלו ועשו דברים שאינם לרוחינו. בכל מקום יש דעות וחשוב להביע אותם אבל באופן ענייני ונקי. נראה לי שהגזמת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

bfubv

New member
וי וי אורי

אתה האחרון שהייתי רוצה להרגיז..אני מצתער זה היה מתמימות .. סתם בדיחה ששמעתי היום , ללא שום רצון להעביר מסר פולטי

ספיקטו

New member
ממש "נעים" לקרוא את מה שאתה כותב

בכלל, כל ההתיחסויות שלך בפורום, מעידות על "רוחב לב", "עודף נחמדות" ובכלל מישהו ש"כיף" להכיר אותו.

משהא - אני עושה 2 מימונה

המימונה המסורתית ביום רביעי 19.4.06 בהיכל הספורט העירוני "גן נחום" ראשל"צ. ביום חמישי 20.4.06 בהיכל הספורט העירוני בעיר פתח תקווה (ברחוב אמסטרדם 20). לנוחיות הרוקדים והקוראים מצ"ב המינשרים לשתי המימונות.

למעלה