מימון לימודים, help!

מימון לימודים, help!

אז ככה- אני מסיימת שנה ראשונה של התואר, מתוך שלוש. את השנה הראשונה מימנו מכסף שהורים שלי שמו לי בצד מהבת מצווה. נשאר לנו עוד בערך 2000 ש"ח לשנה הבאה. יש לנו בבנק 3000 ש"ח ששמנו בצד בשביל הלימודים של שנה הבאה. אנחנו חנוקים ממש. בעלי עובד משרה מלאה, ואני עבדתי במשרת סטודנטים עד עכשיו. זה היה אמור להיות במטרה לחסוך את הכסף שהרווחנו, אבל השכירות עלתה, ולכן זה היה יותר השלמת הכנסה מאשר כל דבר אחר. עכשיו אני בחופש ארבעה חודשים בערך. (עד סמסטר חורף) העבודה שאני עובדת בה היא דיי עלובה, לא נותנים לי הרבה משמרות, והיא ממש לא נחשבת תעסוקה. אני ממש מחפשת עבודה בנירות, שולחת קורות חיים לכל כיוון, אבל אף אחד לא חוזר אלי. אין לנו מושג איך נממן את שנת הלימודים הבאה (וכמובן שאין לנו שמץ לגבי השנה שאחרי..) שלחתי בקשות לכל מה שהיה אפילו קצת רלוונטי אלי מתוך החוברת מלגות שבאתר של אגודת הסטודנטים הארצית. אני ממש אשמח לקבל עצות איך אפשר למצוא עבודה, עוד מלגות, משו.. מתחיל לקנן בי הפחד שבגלל כסף אני אצטרך לפרוש מהלימודים שכ"כ חשובים לנו. אגב, לבקש מההורים זה לא אופציה. אין ביכלתם כרגע.. ואני לא אעיז לבקש עזרה כשאני יודעת שהם בקושי סוגרים את החודש.. עצות? תובנות? הצעות עבודה? משו?... תודה מראש!

למואל א

New member
אם את לומדת מקצוע נורמלי שתוכלי

לעבוד בו אח"כ אז את יכולה לקחת הלוואת סטודנט ולהחזיר אח"כ במשך כמה שנים

למעלה