מימדים

rastotman

New member
מימדים

הייתה לי בת דודה אנורקסית, ומטומטמת ואישפזו אותה בבית פסיכים ותיקנו אותה והיא בסדר. ענת בדקה בספר ביולוגיה ולפי הספר הזה היא נורמלית, אחות של לילך אנורקסית וכולנו דבות. למה אני מספרת לכם? בגלל שלי יש מעמד של אחת שאין לה בעיות נפשיות בקשר למישקל, באמת. כשכולן אומרות שהן שמנות או שוקלות הרבה וצועקות שאת רזה ואת אנורקסית אני בשקט עד שנימאס לי כי אני יודעת שאני שוקלת יותר וגלשתי, זה הנושא הבא. למה להגיד למישהי שהיא אנורקסית, ולהאשים אותה בזה ולגרום לה להגיד איכס אני יכולה להקיף את היד שלי ליד המרפק זה בסדר אבל לא בסדר להגיד שמישהו [דגש] דב בפניו? אח שלי לא אוכל. הוא קטן בשנה מהבת דודה האנורקסית והיא ממני בשנה שניראית כמו הרבה יותר. אז היינו אצלם, והילדים נעלמו לחדר ואני התאווררתי בסלון והייתי חלק חלק משיחה בין ההורים שלנו לשלה. ההורים שלה אמרו שהיא לא אוכלת כמו שצריך, ואבא שלי היתבדח שאח שלי אותו דבר, והם דיברו על הילדים האנורקסים שלהם, ואני שם. אני חושבת שיש אפשרות לקחת את זה בתור עלבון- למרות שדודה שאומרת שהמכנסיים אומנם יפות, אבל לא עלייך זה ממש גס [למרות שזה מצד היותר פרחי במישפחה שלא אוהב את האקס בויים ורוצה שאני אחשוף יותר מגיזרתי הענוגה]- אבל אני ראיתי בזה עוד משהו לספר לחברות שלי, מסיפורי מישפחת אבא שיליה. חזרה לנושא הקודם, אני אשמח אם כולם יפסיקו להשגיח על כולם שלא יהיו אנורקסים- ושאנשים ימנעו מהמוזרות שבלהיות אנורקסים כי למה ואיך ולמה?

למעלה