מים

מים ../images/Emo182.gif

היי אסתר נעם בן כמעט 8 חודשים. יונק ואוכל בינתיים רק ארוחת פירות ביום. ירקות לא מוכן בכלל. רוב הזמן אני איתו בבית ואז אחרי ארוחת פירות מתי שהוא מבקש לינוק הוא יונק. אבל - פעמיים בשבוע אני משאירה אותו ויוצאת ללימודים. אני יוצאת לחצי יום ומשאירה לו רק ארוחת פירות בד"כ. האם כשאני לא נמצאת איתו יש צורך בתוספת של מים אחרי ארוחת פירות? ובכלל - האם כדאי להתחיל לתת לו לשתות גם מים בנוסף להנקות? תודה

A bottle of pumped breast milk?

water has zero calories, zero fats, and zero anything, so it is not really a good food choice for babies who are doing the most growing that they will do in their whole life. It will always be instead of something else. If you don't want to leave a bottle of pumped milk, then how about a bottle of almond milk.​

דיאנה1

New member
תרגום: בקבוק של חלב שאוב?

במים יש אפס קלוריות, אפס שומן, אפס מכל דבר, אז זו לא בחירה טובה של מזון לתינוקות שגודלים יותר משיגדלו במשך כל חייהם. זה תמיד במקום משהו אחר. אם את לא רוצה להשאיר בקבוק חלב שאוב, מה בדבר בקבוק חלב שקדים?

תודה על התשובה והבהרה ...

נעם תינוק גדול ושמנמן (8 חודשים 74 ס"מ, 11 ק"ג) - האם בכל זאת כדאי לתת לו חלב שאוב או חלב שקדים במקום מים? האם הוא זקוק לדעתך לתוספת הקלורית הזו? ובכלל - האם "עודף" קלוריות בגיל הזה יגרום לו להיות שמן בעתיד? שוב תודה רבה על התשובה ועל התרגום

breastfed babies do not suffer from

overweight later in life!!every baby is born with a genetic map of how he is supposed to be in terms of body build. YOur milk fills the fat cells that exist in his body, while artificial milk adds fat cells. You will se that by age 2 he will have lost all the excess. In the meantime, of course he needs calories, preferable of your milk, but if not, then one meal of shkedia is fine. Brain cells need fat in order to keep developing!!​

דיאנה1

New member
תרגום: תינוקות יונקים לא סובלים

מעודף משקל מאוחר יותר בחיים!! כל תינוק נולד עם מפה גנטית של איך הוא אמור להיות מבחינת מבנה הגוף. החלב שלך ממלא את תאי השומן שקיימים בגוף שלו, בעוד תמ"ל מוסיף תאי שומן. כפי שתראי בגיל שנתיים הוא יאבד את כל העודפים. בינתים, כמובן שהוא צריך קלוריות, עדיף החלב שלך, אבל אם לא, אז מנה אחת של שקדיה זה בסדר. תאי המוח זקוקים לשומן כדי להמשיך להתפתח!

למעלה