מים שקטים

EnדברKaze

New member
מים שקטים

אתה בא וקורא לי לשבת איתך, אומר שאתה רוצה לשאול אותי משהו. אבא שלי מזהיר אותך שלא תתחיל איתי, מזכיר לך שאני נשואה.. אנחנו עוברים לאגף שלך על המרפסת ומתיישבים. אני לא מפסיקה לסדר את השיער ולנסות להראות במיטבי מולך.. 'מה רצית לשאול?' אני נזכרת לבסוף.. אתה שואל למה קמתי כשהתחלת לדבר על בנות עם שני החברים שהיו אצלך קודם לכן אני בוהה בריצפה במבוכה, בחריצי המרצפות.. 'סתם' אני זורקת לעברך 'כי..' אני מתחילה וזה לא יוצא. אתה מקריב בהפגנתיות את כסאך לשלי ושם יד על הירך שלי 'כי מה?' אתה שואל בהתעניינות רבתי.. 'סתם, נו' אני מנסה להתחמק 'את מקנאה?' אתה שואל ישיר.. 'ואם כן, מה זה אומר עליי?' אני שואלת עדיין לא מעזה להרים מבטי מהריצפה אל עינייך 'מה זה אומר עלייך?' אתה שואל ומרים את סנטרי כך שעיניי נפגשות בעינייך וטובעות.. 'אתה יודע?' אני נזכרת 'כששאלתי איך מאייתים טובעת באנגלית, זה היה כי רציתי לכתוב ש.. המ.. אני טובעת בעיניים שלך' אני אומרת ואני כבר אדומה כל כך. 'באמת?' אתה שואל, סוג של מופתע.. 'כן' אני עונה בהיסוס. פתאום אתה מעביר אצבע בריפרוף מהמרפק שלי ועד לכתף ואני מסתכלת בך בעיניים שואלות למעשייך. אתה נראה לי דיי מהורהר ואני שואלת על מה אתה חושב, הקול שלי כמעט חנוק נוכח העובדה שאתה עדיין מלטף אותי. אתה לפתע מרחיק גבך ממשענת הכסא ומקריב את חזך אליי.. אני מביטה בך מתקרב ולא רואה איך פתאום שפתייך מונחות על צווארי.. אתה מנשק בלהט ואני כבר משתוקקת לטעום אותך, בשיניה ששפתייך נצמדות לשלי ולשונך בתוכי אתה לוקח את היד שלי ומראה לה את הדרך אל האיבר הנוקשה מאוד שלך. אני נוגעת והלב שלי מפרפר לי בחזה. 'קומי!' אתה פוקד עליי פתאום ואני נרגשת וקמה נכנסים לחדר שלך, אתה סוגר את הדלת על בריח ומוריד את הוילונות. אתה בא אליי בריקוד, אני כל כך נרטבת כשרוקדים מולי ריקוד אירוטי איטי, נשי אפילו.. ואין שום מוזיקה.. העיניים שלך בוערות, אני רואה את האש ומרגישה אותה בלי שום ספק. אתה נצמד אליי חזק ובתנופה אתה מפיל אותי על מיטה כשאתה למעליי. מנשק אותי והנשימות שלך והחום שלך משתקים אותי כל כך. אני מרגישה שאני מתעלפת כמעט עם התחושה של הזין שלך עומד לפרוץ מבעד למכנסיים ולהסתער עליי לתוכי. אתה פותח את הכפתור של הג'ינס והריצ'רץ' נפתח מאליו. אני עוזרת לך להפשיל את המכנסיים ואתה זורק אותם על הריצפה אתה מוריד את התחתונים ומוודא שהעיניים שלי מביטות בזה הולך ונגלה. אני עוצמת עיניים ומרפה את הראש מרב ההתרגשות ודפיקות הלב מתעצמות. אתה מוריד ממני את חולצה והחזייה גם היא נזרקת על הג'ינס החם שלך. עודך שוכב מעליי, מרגישה את כל כובדך בקלילות בלתי נתפסת ובא לי לאגור את כולך בין זרועותיי. אתה פתאום גורר את עצמך מעליי ומעביר את הזין היפייפה שלך על הבטן שלי והחזה שלי, מלטף את הפיטמה שמיד מזדקרת. אני קמה ממתחתייך ומשכיבה אותך על הגב. מפסקת לך את הרגליים ומלקקת את השפתיים בתאווה. מביטה בך מביט בי ומשתוקק. אני מנשקת ומלקקת את פנים ירכייך, קרוב קרוב לפי הטבעת שלך. אתה נראה לי מודאג אני מעבירה יד חמה ומרגיעה על בטנך. אתה מסיט את ראשך לאחור ותענג אך מהר חוזר ומביט, בוחן את מה שאני עושה. כשאתה מבין מה הולך לקרות אתה כבר מעדיף שלא להסתכל. בעיניים עצומות, שלי ושלך, אני מטיילת עם לשוני החמה בין הרגליים שלך איברי מתכווץ מעונג, לשוני מתענגת על אשכייך, אני עוזבת מגע לשנייה כדי שתתקרר קצת ואז מלקקת בריפרוף וכולך מתמלא אתה מרים את הזין מהבטן שלך ומכוון אותי למצוץ. אני לא רוצה שתגמור ומסרבת. אני מורידה את הג'ינס והתחתונים שלי, אתה כזה יפה, כל כך כל כך יפה. אני נשכבת על גבי ואתה בא למעליי עירומים לגמרי, זה קצת מפחיד אותי. אני מנסה לבקש שלא תכאיב לי. אתה מלטף נורא נורא בעדינות ונטרף מהרטיבות שלי. אתה מתנשם בכבדות שמדליקה אותי עוד יותר.. אני חייבת את המגע של הלשון שלך על הפטמות שלי ואני מבקשת את ראשך על השדיים שלי אתה נענה ומוצץ לי מוצץ מוצץ לי את הפטמה, ביד השנייה אתה משפשף את הפטמה השנייה, זה הורג אותי אתה מקריב את הזין שלך לכוס שלי, אני נושכת שפתיים כשאתה משפשף אותו, לוהט כזה, משפשף את הזין שלך על הכוס שלי אני חושבת שאני מוכנה להכיל אותך. אתה לא מחדיר, רק משפשף להט ונע בקצב הלוך ושוב מעליי ואז שולח יד שלך למטה, משפשף במעגלים את הזין שלך ממש בפתח הנרתיק שלי, אני מרגישה בשמיים היד שלי מגששת ומחפשת את גבך, להצמידך אליי, צמוד, עמוק. אתה חודר לתוכי, שבריר של כאב, המון המון חום אתה נע הולך ושוב ואני מצליחה לפקוח עיניים, רואה אותך מסתכל עליי, העיניים שלך כל כך יפות. אני טובעת בעינייך ואתה טובע בתוכי. מחבקת אותי חזק חזק ומניע רק את אגנך קדימה ואחורה עד שאני מרגישה אותך נשפך בתוכי. אתה ממשיך לנוע עד שאתה מרגיש את הכיווצים שלי חונקת את הזין שלך עם הכוס שלי, אתה לא יוצא מחבק אותי עודך ומחייך.

../images/Emo190.gifחודרים גם חודרים עמוק../images/Emo190.gif

מדהים

למעלה