מים שחורים.

מים שחורים.

נסענו יחד נסיעה ארוכה. השארנו חיים משעמים מאחור והלכנו למכור מוצרים משעמים בצפון הרחוק. לך יש ילדים וגרוש מעצבן. לי יש ילדים ואשה בקבר. לשנינו יש הרבה לבד.
דיברנו על מין, בלי לדבר על מין.
סיפרת לי על איך את אוהבת לרוץ ואיך הדבר שאת הכי אוהבת זה מקלחת טובה, ארוכה, אחרי ריצה של 10 ק"מ. דמיינתי אותך ערומה, הרי זה מה שרצית. את העור החיוור שלך, מנוקד בבטן ובגב ובישבן באותן נקודות חן שאני מכיר היטב מהפנים הצוחקות שלך. השיער שלך שם למטה שחור כמו פחם, כמו השיער שעל הראש שלך, מסתיר לא מסתיר דגדגן ביישן. החזה שלך קטן. נשיות מרומזת. טיפות נופלות על פטמות כתומות ונוזלות במורד הבטן. ואת לוקחת את הסילון ומענגת את עצמך, כי מה עוד יש לעשות במקלחת חצי שעה. וגומרת. ושוב.
ואני סיפרתי לך על סרט. "קן פארק" של לארי קלארק. פנטזיית נעורים משובשת בפרבר אמריקאי עבש. יש שם סיפור על בחור חתיך עם חברה יפהפיה, ששוכב צהריים אחד עם אמא של חברתו. ובחור אחר שאוהב לחנוק את עצמו כשהוא מאונן, עד שבסוף הוא מת. ובחורה אחת, מוסלמית, שהשמרנות של אביה גורמת לה לשכב עם כל מי שזז ובסוף סצינת אורגיה מעודנת ועשויה היטב. האם ראית את זה? האם דמיינת אותי כפי שהייתי כשראיתי את הסרט הזה ערב לפני? עם היד בתוך התחתונים, עולה ויורדת, מחזיק את עצמי שלא להתפוצץ שעה וחצי של סרט - ובסוף נאלץ לנקות את התקרה?
*
הפרזנטציה אצל הקונים עברה בלי תקלות ובלי הצלחות. את הלילה נבלה בחדרים צמודים במלון מעופש עם מלונות במקום חדרים. אבל דבר אחד המלון הזה לא יצליח להרוס: את חוף הכינרת שנפרס מטרים בודדים מדלתות החדרים של שנינו.
הכינרת שחורה בלילה, והגלים סוערים. החוף שאחר הצהריים המה משפחות ריק עכשיו. מאז חוויתי חוויית נעורים מסוג מאוד מסוים בכינרת, תמיד הכינרת מזכירה לי סקס. איך שאני נכנס, הדגל מונף אוטומטית. כשאני עם הילדים זה מביך. עכשיו אני לבד. התקדמתי במים החמימים עד לקו המצופים. המים מגיעים עד הכתפיים. הורדתי את בגד הים וקשרתי אותו לחבל של המצופים. עצמתי עיניים, וראיתי אותך שוב מתקלחת. שוב שעונה על הקיר כשראש המקלחת תחוב לך עמוק בין הרגליים. ושפשפתי במרץ.
עברו אולי 20 דקות ושמעתי את הקול שלך, הפעם באמת. הייתי מרוכז מדי בלדמיין אותך, שלא ראיתי אותך באה. עמדת שני מטר ממני. קראת בשמי. ראית בדיוק מה עשיתי, אבל לא אמרת כלום. הייתי נבוך. רציתי לקבור את עצמי. אבל היה מקום לספק במים השחורים, והחלטתי להיתלות בו. אני אמנם עירום וזקוף, אבל את לא אמורה לראות את זה. ואולי התנועות שראית, אולי סתם גירדתי בקרסול...
התקרבת.
ועוד קצת.
"מה פתאום אתה הולך לשחות בלילה?", שאלת.
"עוד 5 שעות צריך לחזור ולא יכולתי בלי להיכנס לשחות קצת".
שיחת החולין נמשכה עוד כמה דקות. המתח ירד, הדגל הורד לחצי התורן. צחקנו. נגעת בי. סתם נגיעה תמימה כדי להדגים משהו. הבנת, או נזכרת, שאני עירום.
השארת את יד שמאל שלך על העכוז הימני שלי. חיוך גנוב, מבט שובב שמנסה לעכל את המצב ולחשב את הצעד הבא.
עמדתי בלי לזוז. אני לא יכול ליזום כלום. את קולגה, אם אני אגע בך אני עלול לחטוף תיק פלילי. בלי לזוז, חוץ מזה שהדגל שוב הונף רק מהמחשב של מה שעשוי לקרות.
היד שלך חלפה באיטיות על הישבן שלי, בזמן שקירבת את הגוף עוד שני צעדים אליי. מצמידה את הגוף הקטן שלך למותן ימין שלי. יד שמאל שלך מלטפת את הבטן שלי. אני עדיין חושש. עדיין נטוע במקומי. ואולי לא חושש. אולי מפנים את הטוב שנחת עליי.
את מורידה את היד לאט, פוגשת איבר זקוף וקישח. "לשחות, אה?", שאלת במבט זנותי, והתחלת לעסות לי את האשכים, להחזיק את האיבר חזק, לפתת אותו, שיחררת, שפשפת, ושוב לחצת את הביצים.
זה היה האור הירוק שאני הייתי צריך. שלחתי יד רועדת מאחורי גבך. ליטפתי לאט. בתחילה למעלה, בפעם הראשונה מחוץ לחזיה, בפעם השניה בפנים. משתהה קצת כדי לוודא שאת לא מתנגדת. שלחתי את היד למטה, לישבן החטוב שלך. מרקם סילקוני מהודק, מפוסל ביד אמן. בהתחלה מעל הביקיני, ושוב השתהתי קצת בשביל הביטחון.
ואת משפשפת אבל לאט. מקדישה לזה תשומת לב רבה, בוהה בפנים שלי בסקרנות. מחפשת עיגולים של עונג, סדקים של פורקן. לא מוצאת בינתיים. אני זהיר.
השחלתי את היד בעדינות לתוך הביקיני מכיוון ירך שמאל שלך. הישבן המעוצב שלך גרם לי להרגיש טוב יותר את מה שאת עושה לי ביד. תפסתי אומץ. השחלתי שתי אצבעות לאורך החריץ שלך, כופפתי קצת ברכיים והגעתי מאחור אל פתח הפות. המרקם החלבי שלך התערבב עם מימיות הכינרת. החום שלך העלים את חמימות המים. זהו. האצבעות בתוכך, ואני מסיר את כל המחסומים.
הצמדתי את גופי אלייך. האשכים שלי סרוחים על הדגדגן שלך, שעדיין כלוא בתוך ביקיני שחור. האיבר המתוח שלי נמעך בין הבטן שלי לבטן שלך. התחלתי לנשק באזנייך. ראיתי אותך נצרבת. הרגשתי אותך נמסת קצת בתוך הידיים שלי, שלפתו את שני עכוזייך חזק עד שהשאירו סימנים.
את יד שמאל לקחתי קדימה. בינינו. ליטפתי את הפות. הרגשתי דרך הביקיני את הגוף שלך. פה הפתח. פה השפתיים. פה הדגדגן כמעט מתפוצץ.
עקפתי את הביקיני והכנסתי אצבע אחת מהצד. בעדינות. עמוק. למדתי את השטח: ליטפתי כל דופן, ביקרתי בכל חריץ בתוכך. התחלת לגנוח. נשכת לי קצת את הכתף. זה היה נעים. הושטת יד ואחזת שוב חזק במה שהיה בינינו. כל נגיעה שלי בתוך, כל התפתלות שלך, גרמה לך ללפות אותי יותר חזק. וכל לפיתה כזו שלך, גרמה לי לרטט לא רצוני, שבוודאי הורגש היטב גם באצבעות שלי שבתוכך.
הטבעת את פנייך בתוך הצוואר שלי. ביד הפנויה שלך חיבקת אותי חזק. הצמדת אותי אלייך עד כאב. את הפטמות הקטנות שלך הרגשתי היטב דרך החזיה. אני חייב לראות אותן. לטעום אותן.
גררתי אותך, ככה כשהאצבעות שלי בתוכך והיד שלך לופתת אותי, למים קצת יותר רדודים. קצת מעל המותניים, אבל כאן הגלים נשברים וחובטים. קצת קשה לעמוד. גל אחד חובט לי באשכים. את מאבדת את שיווי המשקל, ובשניה האחרונה אוחזת בדבר היחיד שהיה לך לאחוז בו, ואני כמעט גומר מעוצמת האחיזה שלך. אבל לא. הרגע נמשך עוד קצת.
אני משתמש ביד הפנויה כדי להסית את משולשי החזיה השחורה שלך, כמו וילון, הצידה. שדיים קטנים. נשיות מרומזת. עניינית ומרוכזת בעצמה. פטמות מושלמות, כאילו יצאו מפס ייצור. קשות. את ממשיכה לשפשף, אני ממשיך לערבב, ותופס פטמה אחת שלך בשיניים, נושך בעדינות. את משמיעה צלילים של עונג, שיחד עם רעשי הגלים הופכים לצליל שלעולם לא אשכח, שלעולם יעורר אותי כשאזכר בו. אני מרגיש את הברכיים שלך מתכופפות באופן לא רצוני. כל משקלך שעון על הדגדגן, שמקופל בקימור כף היד שלי. את רועדת כמו פטיש אוויר. קרובה לגמור. אני מוציא את האצבעות ונותן לך להירגע. את חובטת בי באגרוף על הכתף. "בן זונה", את מפליטה, מרימה את רגל ימין ובמיומנות מפתיעה מכניסה אותי אל תוכך. מרימה את רגל שמאל, מחבקת את העכוז עם רגלייך, תלויה באוויר, נתלית לי על הצוואר. כבד לי, אבל כיף לי. אני מביט בפנים שלך בזמן שאת רוקדת עליי כמו טווס מחזר. הפנים שלך הם תשובה מושלמת לירח למעלה. לבנות כסופות. עיניים עצומות, מבט הצידה. מרוכז בעונג. מדי פעם, בין עלייה לירידה, מתגנב חיוך קטן.
זה לא נמשך יותר משתי דקות. האורגזמה היכתה בך בבת אחת. הרגליים חיזקו אחיזה, הידיים חיבקו והצמידו את הגופים. הדגדגן שלך התחכך באגרסיביות בחיבור בין הבטן לאיבר. מצד לצד ופתאום בכוח למטה. אני חי בשביל הרגעים האלה.
ואז נרגעת. נישקת חזק, כמו שמנשקים רק אחרי אורגזמה.
ירדת. הסתובבת ונתת לי להיכנס מאחור. התכופפת קצת קדימה ושמת יד אחת שלי על החזה שלך, השנייה על הדגדגן. אני מסתכל על הגב שלך, מתקרב ומתרחק בקצב קבוע, וברקע האורות של טבריה. ואז הכל מתערבב. המים עולים, השמים נופלים, הברכיים כושלות. הגוף שלי מתמלא אש וקרח וצמר גפן מתוק. אני יודע שצעקתי, אני לא יודע כמה חזק. יריתי לתוכך את מה שחיכה לצאת מהבוקר.
נשארנו ככה עוד כמה שניות. מחבקים את הרגע שלא ייגמר. כמה רטיטות לא רצוניות שלי בתוכך, גרמו לך לעוד עוויתי עונג קלים של הגוף שלך בין ידיי.
*
חזרנו למלון. הלכנו לישון ביחד.

סקס במים

זה טוב, נהנתי מכל מילה , התיאורים הייתי שם איתך
יש משהו בים/בכנרת שמסעיר יותר ,פנטזיה שלי כבר שנים ארוכות

giligil55

Member
חוויה עוצמתית ..

מודה , קראתי כל מילה בשקיקה ואהבתי...

למעלה