מים מתוקים

מים מתוקים

אני יושב על כסא מעץ. עירום כביום היוולדי. גבי מופנה אל החלון הגדול הפתוח. בידי האחת סיגריית מרלבורו אדום, בידי השנייה כוס יין לבן חצי יבש. רוח הלילה הקרירה מצננת את גופי. מלטפת אותו חרש, חודרת לבשרי, לדמי, לעצמותיי, מעוררת ומרגיעה אותי בו זמנית. מבטי מופנה אל המיטה הזוגית הניצבת במרכז החדר. על המיטה מונחים מצעים צחורים ורכים, מהמשובחים שיש. על המצעים מונחת נסיכה מהממת והיא ישנה כמו תינוקת בת יומה. גם הנסיכה לבושה בבגדיי ההולדת שלה. על גופה העירום מונח, מלטף, סדין לבן, דק כחוט השיערה. אני מביט בה מהופנט - כיצד הסדין מבליט את קימוריי גופה המלכותי. על הכיסא אני לוקח לגימה קלה מהיין מרגיש אותו שוקע בדמי לאט. שואף מהסיגריה מרוקן את הריאות מעשן ואוויר. הרוח הקרירה, השקיעה של היין וגופי המרוקן מאוויר יכולים להרגיע אותי גם בימים הקשים ביותר שלי. למרות זאת ליבי פועם בחוזקה כשאני מעביר את מבטי הבוחן לאט לאט על גופה הישן של הנסיכה שלי.

מים מתוקים2

מבטי מתחיל בשיערה השחור המלא עושר וברק והוא כמו צוחק לעליבותם של המצעים עליהם הוא נח גלים גלים. עיניה עצומות. לחייה סמוקות מעט. שפתייה מעוקלות במעיין חצי חיוך ישנוני. שאר גופה אמנם מוסתר מתחת לסדין אבל אני יכול להבחין בקימורי שדיה המלאים וחזה עולה ויורד עם נשימותיה הרכות. שיפוליי בטנה המתמלאת עם כל שאיפה ומתרוקנת עם הנשיפה. "אלוהים" אני חושב לעצמי, שואף מהסיגריה, דמי מתחיל לבעור אל מול יופייה עוצר הנשימה. מבטנה השטוחה הסדין עולה בשיפוע חלק וקטן אל אגנה. עיניי מבחינות בקו שחוצה ומבליט את שתי הלחמניות החמודות שיוצרות את עכוזה האגסי. אני שותה מהיין ומלקק את השפתיים עוד אני נזכר ברכות אותו עכוז, אליו חדרתי אך לפני כמה דקות. אני מחייך כשהזיכרון עולה בראשי. דמי הבוער, ליבי הפועם וגופה העירום של הנסיכה מביאים את איברי לזקפה מלאה. מבטי החוקר ממשיך. בשל גבה המופנה אליי איני רואה את ערוותה. אבל יודע שהיא שם, לא מודעת אבל מחכה לי.

מים מתוקים2

אני מסיים את מבטי בשוקייה הדקים וכפות רגליה הקטנות והעדינות. נראות בקושי מבעד לסדין. שאיפה אחרונה מהסיגריה ואני מועך אותה עד אפר במאפרה. בלגימה אחת, גדולה יחסית, אני מסיים את היין, מניח את הכוס ונעמד. מהר מדי. סחרחורת קלה תוקפת אותי ואני ממתין רגע קצר לפני שאני ניגש אל נסיכתי האהובה. בשקט ובעדינות, משתדל שלא להעיר אותה אני נכנס מתחת לסדין. נצמד אליה בתנוחת כפית האהובה עליה כל כך. ראשה בחייקי. ידיי עוטפות את גופה העירום בחיבוק. חזי ובטני צמודים לגבה. איברי הזקוף נח לו בערווה החמימה בין רגליה. ירך לירך. שוק לשוק. חום גופה העירום הצמוד כל כך לגופי מעורר את כל נימיי גופי מרגש ומחרמן אותי. אני מרגיש כמו כלב מיוחם. אני תופס באחד משדיה. מעסה ומלטף בעדינות את הפטמות שלה שכמו מתעוררות מתוך שינה. היא מחבקת את ידיי בידייה כמבקשת להתכסות בגופי. אני מחדיר את קצה איברי הזקוף אל תוך איברה. רק קצת, שלא תתעורר. "אחחח" היא נושכת את שפתיה וגונחת

מים מתוקים3

אני מלטף את רגלה. מהעקב, עולה לעיקול של כף רגלה העדינה מדגדג אותה קלות. היא מגיבה בצחוק ישנוני. אני מעביר את אצבעותיי בין אצבעות רגלה העדינות. לוחץ את גופי אל גופה. מחדיר את איברי מעט לתוכה. מלקק לה את תנוך האוזן. "אמממ" היא מיללת בפינוק. אני מלטף במעלה השוק, ומאחורי הברך בתנועות מעגליות. בקצות אצבעותיי אני מלטף את יריכיה. צמוד צמוד לאיברה המצפה. אני מרגיש את רגליה נעות, נפתחות מעט. "שוב?" היא שואלת בחיוך רדום. אני לא עונה. מנשק את צווארה נשיקות קטנות. שתי אצבעות מלטפות את קצה פותה. היא רטובה. אצבעותיי נחות בקצה העליון של איברה החם. אני מחדיר את איברי התפוח אל תוך הכוס הרטוב שלה שמקבל אותו בברכה חמה. "אהחמממ" היא גונחת, נושכת את שפתיה. בתנועות איטיות עד כאב אני מחדיר ומוציא ושוב מחדיר את איברי לתוכה. "אההחחח" "אהוווו" היא גונחת ומיללת. הדם בוער בעורקי. גופה מתעורר לחיים ואני יודע שהיא מרוגשת. אני חודר אליה. מלטף את כוסה הרטוב

בת מלכה

New member
מה שעשית לי פה...

נסיכות אוהבות נסיכות. זו עובדה ידועה, אגב.

למעלה