מים מים בששון??

מים מים בששון??

בילי בת שלושה חודשים וחצי. אני חושבת להתחיל לתת לה לטעום ולשתות מים. מה דעתכן? המחשבה הגיעה בגלל שראיתי שכל פעם שבילי קמה משינה היא רוצה לשתות (מצמא ולא מרעב), וחשבתי אולי כשהיא צמאה החלב סמיך מידי בשביל להרוות את הצמאון? ואולי זה באמת הזמן לקראת הימים החמים שתתרגל כבר למים? האם מוקדם לדעתכן?

אפשר בהחלט - לא הכרח

אלא שממילא החלב הראשוני/הקדמי הוא 90% מים כך שהיא מקבלת בהתחלה מים ממך. אני בכל אופן נותנת מים בעיקר בימים חמים,אבל גם כתוספת, בעיקר עכשיו שהתחלנו מוצקים - בן קצת יותר "בוגר"..

עד כמה שידוע לי אין שום צורך ../images/Emo173.gif

כל עוד את מניקה על פי דרישה היא מקבלת את כל הנוזלים שהיא צריכה. החלב מכיל 90% מים ובכלל הוא מתשנה בהתאם לתינוק ויש גם השפעה של מזג אוויר, כך שלמשל בימים חמים החלב דליל יותר... אז לא נראה לי שבגיל צעיר כזה יש צורך. איתמר (5 חודשים) רק יונק ובימים כאלו (וגם הוא תמיד קם "צמא") אני מניקה יותר

zimes

New member
אין צרך

החלב, רובו מים. לפי אסתר - - נמצא שבאיזורים חמים, החלב דליל יותר - מכיל יותר מים. - יש מקרים בהם בגלל שתינוק מקבל מים במקום חלב אם, הוא לא מעלה די במשקל. בגיל 3 חודשים, גם צמא וגם רעב אמורים להיות מסופקים ע"י חלב אם, ובהתאם המאזן הקלורי של היונקים. בגדול, יש צורך במים עם המעבר למזון מוצק - בארוחה שכולה מוצקים, כבר הוספנו מים.

Shellylove

New member
אין שום צורך

כל עוד היא יונקת לפי דרישה, החלב שלך זה כל מה שהיא צריכה. יכול להיות שבימים חמים היא באמת תרצה לינוק יותר. מים יכולים סתם למלא לה את הקיבה ולתת לה תחושה של שובע. אם את רוצה, תשאלי גם את אסתר, שתהיה כאן היום בערב.

למעלה