מים במחשב

חריקת

New member
מים במחשב

נשפך לי מיים למחשב אבל אני לא מדבר על טיפה על כמת לא קטנה מייד לאחרי זה יבשתי את המחב הפכתי אותו שלא יחלחל פנימה עשיתי פאן הכל יום למחרת הדלקתי אותו הוא עלה התמונה הראשונה והמחשב התחיל לצרוח ולעשות רעשים הופה קרה משו\\ הדלקתי וכיביתי כמה פעמים עלה לי והגיע לדף של היוזרים וכתיבתי את הסיסמא והמקלדת התחילהה לשחק האות בי כתב ולא השתחרר חלק מהאותיות לא כתבו המספרים לא עבדו רק הסימן שלהם עבד קיצר בללאגן התקשרתי לאחריות הם אמרו לי לעשות אף 10 שהמחשב נדלק וככה בעצם פירמטו לי את המחשב דרך המחשב וזה פתר לי את הרעש ושזה העלה לי את המחשב שזה מאוד מוזר לי עם התחלחל מיים אז מה הפירמוט עשה מחק גם אותו? בקשר לבעיעה עם המספרים והאותיות הוא אמר לי לכבות ושאני מגליק לעשות אף 2 ואז אסקייפ שמור שינויים ושהמחב נדלק כמו קסם עבד איך זה הגיוני הרי מה הקשר בין התוכנה למיים? או שזה הגיוני?? או שהסיכוי שבערך הוא 1 ל12 אלף שבעצם המחשב שלי עבר אירוע בחומרה בדיוק שנשפך אבל בלי קשר למים והם לא התחלחלו תודה

RoyBO

New member
תקשיב טוב. כל הסיפור הזה זה מקדם אותנו

לשום מקום שורה תחתונה המחשב כרגע תקין מה שיכול לקרות זה שלאורך זמן עלול להיווצר קורוזיה שזה כמו חלודה על ברזל רק לא על ברזל דווקא. ואז המחשב לא יעבוד יותר כנראה ותאלץ לפנות למעבדה שם יגידו לך שזה לא כלול באחריות ככל הנראה כרגע אין לך מה לעשות בכל אופן.

RoyBO

New member
מה לא הבנת?

רשמתי שאין מה לעשות או שהמחשב יעבוד או שהוא לא יעבוד זה לא בשליטתך יותר

חריקת

New member
למה אתה מדבר בהתנשאות

אז אתה מבין במחשבים חוץ מזה אתה נאחס גדול אז תשנה את הגישה שלך לא הבנת תגיד לאחד החברים שלך מפורום מחשבים ניידים פעם קראתי שזה קרה למישו והוא לקח את זה למעבדה והם פתחו לו את המחשב יבשו אותו ניגבו אותו ושמו לו איזה חומר כזה ששמר אותו יש משו כזה?

RoyBO

New member
לא מדבר בהתנשאות

עניתי לך לעניין פעם הבאה תקרא פעמיים ושלוש הודעות שעונים לך כי הכל כתוב בתגובה הראשונה אין דבר כזה לשים חומר שמונע קורוזיה למיטב ידיעתי מחליפים לוח אם, אם יש קורוזיה.

חריקת

New member
עזוב אותך שטויות

כמה עולה לוח אם ותוך כמה זמן נהיה הקורוזיה הזאת עם בכלל היא בטוח נהיית

RoyBO

New member
אממ...

לוח אם זה סיפור יקר סביב 2000 ש"ח אף יותר. לא רוצה לומר לך סתם דברים לגבי קורוזיה וזה בנתיים תתעלם מזה ותקווה לטוב.

kobi 23

New member
בסביבות ה +1000 ש"ח תלוי בדגם ובחנות

קורוזיה תיווצר קרוב לוודאי ,לא יודע כמה זמן אבל היא תיווצר

חריקת

New member
מה הטוווח של הזמן

שבוע שבועיים חודש שנה בכלל לא מה סדר הזמן

prizman

New member
שים אותו במקום יבש וחם

ליום יומיים, לא בתנור, עדיף יומיים שלושה ואל תנסה לקצר בזמנים, זה עשוי להאט את תהליך הקורוזיה. הדרך השניה והעדיפה, לגשת למעבדה שיפתחו וייבשו ויסירו את מה שכבר הצטבר, זה עולה כסף עכשיו אבל חוסך הוצאה גדולה יותר בעתיד.

עדימ

New member
אז מסתבר שגם במחשב שלי נוצרה קורוזיה

אצלי לא נשפכו מיים אני חושדת שזה מהחומרי ניקוי שהשתמשתי בהם. כי אני באמת נזהרת ומשתדלת. עלות התיקון אצלי הגיעה ל2000 ש"ח במצב זה הוחלט להוסיף עוד 1000 ש"ח ולקנות חדש.... המחירים ממש ירדו! המחשב שלי בן שנתיים ועלה 8 אלף. היום מחשב עם מפרט חזק יותר עולה 3 אלף. פשוט מדהים!

חריקת

New member
הבעיה היא

שאני עוד 5 חודש מתגייס ככה שאני צריך את המחשב ל5 חודש ואז הוא גם ככה ידלק פעם בחודש למשך שעה השאלההיא תוך כמה זמן מתווצרת קורוזיה? מיום שנשפך מים זה עינין של כמה ימים או של כמה חודשים תודה

T710BH

New member
תלוי

כמה מים.. איזה חלקים נרטבו.. אין תשובה חד משמעית.

למעלה