מילת המחץ - Good God, the Gaians!

Peace 0n Earth

New member
רשמתם*

סאמק..... הלך לי 10 נקודות מהבגרות באנגלית...... נראה אולי אני יצליח לגרד 5 מתוך זה...

snooPPiT

New member
Brain storming..

groom - חתן govern - למשול gonorrhea - זיבה בע =/ grind - לטחון grab - לאחוז glen - גיא glory - הדר gory = Bloody ..! GoRiLLa ..! Godzilla graph !Golly! = OMG gothic.... I can't believe I can't come up with more ..! knocking my brains out!! or as Jack said: Put a gun to my head and paint the walls with my brains.

Athaclena

New member
אם כבר, אז כבר

galadriel gollum שמישהו כתב (KOD אאל"ט) אבל עם L אחת בטעות gimli grimma wormtongue geyser - כזאת מזרקה טבעית של מים רותחים, לא זוכרת מה זה בעברית gosh - מילת פליאה/התלהבות gush - לגעוש, כמו מים גועשים, וגם אם מדברים הרבה בלי להפסיק. grim - רציני? לא בדיוק, אבל לא מצליחה לחשוב על מילה טובה יותר gorgonzola - סוג גבינה geiger - מונה גייגר לרדיואקטיביות gird - להקיף, girdle זה מין חגורה

Geyser - גייזר

Girdle זה אזור חלציים, יקירתי... Gnarly - מגניב? Gashes - מממ Strawberry?
ועכשיו למעט פנטזיה ומיתולוגיה Gimlad - בטח יהיה מוכר למי שזוכר את Warlords הראשון והטוב Goran - כנ"ל Gondor - need I add? Graver - בתרגום חופשי: קובר. זה מין מפלץ כזה שקובר את עצמות קורבנותיו Gnasher (AKA: Frenzied Gnasher) - נקרא לזה טורף כלבי ענקי שעבר מוטציה, סובל מכאב שיניים ובילה יום שלם עם מוזיקה מזרחית באוזניים... Ghast (במקומות מסויימים מזוהה עם Reaver או Revenant) - ובגלל קושי בתרגום הגדרת רובין הוב (בMadship) אז אני אצטט: Careful with ye wishes, lad. Ghast ain't like them normal ghosts you saw on the White Ship. A Ghast may be noncorporeal but when it bites ye, it's teeth appear to be corporeal enough.

Athaclena

New member
לא לא לא ולא

בדקתי בdictionary.com והוא מסכים קודם איתי (חגורה זו המשמעות הראשונה שהוא מביא) ורק בסוף איתך. הא! גייזר? חשבתי שיש מילה עברית תקנית. כנראה שלא... gelding - סוס או סוסה, אולי מסוג מסוים (או בקיצור: אין לי מושג)

טרודי

New member
geld - לסרס

ולכן gelding - סוס זכר מסורס (להבדיל מ-stallion - סוס לא מסורס, "מרביע").

Athaclena

New member
אה-הא!

תודה על פיסת המידע ההיא, נראה לי שהייתי אמורה לדעת את זה אבל שכחתי מזמן. אולי הפעם אני אזכור את זה. אין הקבלה אצל הסוסות? אני יודעת רק שיש mare.

../images/Emo70.gifgood evening everyone

יש לי עוד כמה יצורים לרשימה - grinch - ג'ים קארי בתור יצור ירוק שמנסה להרוס את חג המולד gallics - השבטים שהיו המקור לצרפתים guys - אממ... (don't get me started) gorgeous - נהדר gamophobia - פחד מפני נישואים gargle blaster AKA pan galactic gargle blaster - הסבר כאן

Athaclena

New member
אה כן, איך שכחתי את הgargle blaster

like having your brain thumped by a large gold brick wrapped with a slice of lemon לפחות בערך ככה, אין לי כח למצוא את זה ולדייק. יש גם מתכונים ברחבי האינטרנט... מפחיד מאוד

למעלה