מילת המחץ - Good God, the Gaians!

מילת המחץ - Good God, the Gaians!

מילת המחץ ליום חמישי השמיני לינואר (הוא יום "מרתון טבריה" שאותו, תודה לאל, יסקר מישהו אחר)... מאחר ול-L כבר אמרנו תודה אז נעבור אל G
וכמה מילים שאתם כבר לא תגנבו לי
God - Certainly had nothing to do with it Good God - Wouldn't have created the spiders Godlike - Alesha MC(
) Good Grief - בתרגום חופשי: אוי ואבוי. בתרגום מילולי: אֶבֶל טוב Gospel - מוזיקת כנסיות אאל"ט Gregorian - א: לוח השנה הלועזי המתוקן ב: סגנון מוזיקה שבו אין אקורדים טריטונליים או יותר מזה - היה נפוץ בעיקר בתקופת הבארוק ג: הנזירים המוזרים שעושים קאברים לכל מיני שירים (ובצורה מוצלחת Might I add) Grind - לכתוש Gala - נשף מפואר, אהובתו של סלבאדור דאלי, זמרת מוצלחת - Pick one, choose one Galaxy - לפני שרחל תשים אותה פה Grendel - נו באמת Gandalf the grey - הזקן עם החלודה בתאים האפורים Gadolinnium - יסוד מתכתי

Gaians - איזו כת שאתם רוצים

הGreen Gaians של Simcity 3000 הGaians של Sid Meier's Alpha Centauri או סתם כל הירוקים האלה

snooPPiT

New member
יש יששש אני שנייה האהא ..!!

Gravel - חצץ gasp - להתנשף או משו grasp - להאחז grandiose - נוו...גרנדיוזי =) glare, glamor - זוהר glimmer, glitter - נצנוץ אכן אני במצב רוח עילאי gloom - אפלה goofy - טיפשי gross - מגעיל בעעעע, וגם שם משפחה של מישו שאני מכירה =), תואם את האופי Goosberry - דומדמניות gallantly - באומץ לב, אני בטוחה שלא יהיה לכם מסובך לגזור את שם העצם gem - אבן חן germ - חיידק grovel - להתרפס וזהו בינתיים my mind's blank

Gallantry's a bitch

The coward lives shamefully The Gallant dies bravely Tyrion Lanister put it well: "I beg to differ, my dear brother. Death is so... Final"​

edlessme

New member
ובל נא נשכח את הgaia theory...

gospel-הצהובון הנוצרי... gilmore- גיטריסט אחלה בחלה... grasshoper- חרק קטן ומטופש... grasshopper unit- אחד מהשירים האהובים עליי של הביסטי בויייייייייז... giggle- ציחקוק... gore- הדעה הרווחת בקרב כל מי שקרא\ראה את הגשרים של מחוז מדיסון gipsy- סתם חברה לא נקיים במיוחד... graves- אפשר לתאר ככה את הנעליים שאיתם אני עובד.... gandalf-קוסם חביב... לא התחום שלי... סתם רציתי להיות הראשון שיזכיר אותו... google- אתר חיפוש שגם, בקרוב, יהפוך לחלק מהאיפריה הגייטסאית... good sumaritans- אין דבר כזה... goo- ראה גם:פלאבר. ראה גם: הבטן של ראש הממשלה... gauntlet-מה שאני אצטרך בשביל לכתוב עוד שורה...

אני הזכרתי את גנדלף לפניך ../images/Emo3.gif

וGood Samarthons קיימים - לא סתם העיפו את סופי צדקה מהשומרונים

edlessme

New member
oh stick a gag in it...preferably:

this:
הgood sumaritans זאת לא כת בארה"ב? כאילו.. אני יודע שיש שומרונים בארץ... (ואני לא ממש יודע מי זאת סופי צדקה...) אבל.. אני כיוותי אל האלה שיש להם good בהתחלה...

snooPPiT

New member
אני מבינ-ה, אכן,

אבל זאת סתם דרך מעודנת להתחמק מהעובדה שעשית שגיאת כתיב...=)

גיל14

New member
לא כותבים את זה Gilmour?

והוא אכן גיטריסט גדול. General - כללי, או גנרל (בצבא) Germania - גרמאניה, שם ישן יותר מGermany Gaulle - גליה, שם עתיק של צרפת (ועוד כמה מקומות) Gesture - מחווה Golden Calf - עגל הזהב... Genesis - בראשית (הספר) Gala - חגיגה Grout - חומר דייסתי Gemini - מזל תאומים Gil - עבדכם הנאמן זהו זה בשבילי.

Gaulle - גאליה

לא מדויק שזה שם עתיק לצרפת.. גאליה הייתה מדינה שהורכבה משבטים גרמאניים (הברברים) ונכבשה על ידי הרומאים.... גרמאניה (Germania) לא הייתה גרמניה כפי שאנחנו חושבים עליה אלא השתרעה על מרבית צפון אירופה והייתה (כמובן) מקורם של השבטים הגרמאניים שהביאו את נפילתה של רומא

הא!

*gauntlet- מה שאדלסמי יצטרך כדי לכתוב שורה נוספת, נקרא בעברית...איך זה נקרא בעברית? *goliath- הפלשתי שדוד שלנו הרג... *gandi- סלבריטי...מת. *gag- שימושי מאוד אם רוצים להשתיק מישהו. *giggle- ציחקוק. *grocery- המקום שאנחנו הולכים עליו כל שני וחמישי, המכולת כמובן. *gargantuan- מאוד מאוד מאוד גדול. *garlic- מאוד שימושי נגד ערפדים, הלא הוא השום. *gypsy- צועני. *grin- חיוך רחב. *ghast- משב רוח... *ginger- זנגוויל, תבלין שאומרים שהוא טעים. *glare- אור חזק מאוד ומסנוור...או הדרך בה אני מביט על אחותי הקטנה לעתים קרובות. *glove- הדרך הטובה ביותר לתאר זאת כדי שתבינו את השני, ותכף תבינו, זוהי ה-gauntlet לא מצופה בפלדה. *glockenspiel- פעמוניה. *genitalia- לא שד ולא מנורה...טוב, יש כאלו שמחשיבים את זה כשד... *gondola- ויוה ונציה, נהרותיה וסירותיה המיוחדות. *genesis- ראשית הכל והלא כלום...מוהאהאהא...חיחיחיחיחי...*בוכה*. *gorge- תהום, גיא. *genocide- רצח עם. וקצת מיתולוגיה ופנטזיה: *griffon- יצור מיתולוגי, חצי נשר, חצי אריה. *golum- ההוא משרה"ט, המכוער, הסמאגול, הזה שהוא הדבר במעניין היחידי בספר. *golem- גולם...מממ...יש מן מיתולוגיה על כך שכזה יצור שנבנה ונשלט ע"י איזושהי מגילה שבורכה בידי ה' או משהו כזה והגן על שכונות(=רבעים) יהודיות הימי הביניים... *goblin- עכשיו, זה קטן ומכוער. *gnoll- יצור כזה...צבוע שעומד על שתיים בעקרון. *gnom- גנום, נום אם לדייק. יצור קטן ומכוער...טוב, אולי לא מכוער כ"כ. *genie- השד מן המנורה! *gargoyle- לא מישהו נחמד בוודאי. יש לי אחד כזה בבית בתור חיית מחמד...מאבן כמובן(שיש ליתר דיוק). יש הרבה כאלו על הנוטרה-דם. *ghoul- שד אוכל גוויות, וכינוי לאנשים לא נחמדים. *ghost- רוח רפאים. *gorgon- בא אלינו כל הדרך מהמיתולוגיה היוונית, הלא הוא השוער הזועם של איזשהו מלך שאותו הרג <הכנס שם שאני לא זוכר> במסע הארגונאוטים אחר גיזת הזהב. מצד שני, בדקתי במילון ליתר בטחון, ושם זו אישה מפחידה...נו, שיהיה.

כמה טעויות, אוי לי |אייקון מקונן|

Gauntlet - כפפת שריון Ghandi Ghast - לא משב רוח (Gust) אלא משהו מגעיל ו\או זדוני Griffon - לעיתים מופיע כך ולעיתים דווקא כGriffin Gnom - בושה וחרפה ידידי, Gnome Gorgons - הגורגונות היו שלוש אחיות שאין תיאור מפורט שלהן. רק אחת מהן, מדוזה תוארה כאישה ששערה עשוי מנחשים. מבטן של הגורגונות הופך אנשים לאבן. מדוזה ושתי הגורגונות האחרות מתו מידיו של פרסאוס (הוא ערף את ראשה של מדוזה ואיבן בעזרתו את שתי אחיותיה) Gragon - שקרוי לעיתים Gyrion הוא הדרקון ששמר על גיזת הזהב. יאסון היה זה שהרג את המלך ההוא וחטף את בתו, מדיאה.

אתה מנסה להביך אותי בפומבי?

בקשר ל-GORGONS באמת אני לא מבין איך יכלתי לשכוח, אבל אני לא התכוונתי לדרקון ששמר על גיזת הזהב, אלא למשהו אחר.

Peace 0n Earth

New member
כבר די רשמת את כל המילים.....

אבל היחיד שעולה לי לראש זה gig - כרכרה... או ג'וב

למעלה