מילת המחץ - A change of rules

מילת המחץ - A change of rules

כן כן... החוקים משתנים... עקב העובדה שמיצינו פחות עו יותר כל אות אפשרית אז אנחנו מתחילים סבב חדש (בלי להעתיק מסשנז קודמים) ובו הרכב המילם שאתם נותנים צריך להיות כך: Verb Noun Adj Adverb כך שזה יוצא "סט" של ארבע מילים... לדוגמא Verb=Fall Noun=Fang Adj=Fallen Adv=Faster ואל תדאגו... לא מתחילים מF words
האות של היום היא A כראוי להתחלה חדשה

נראה אם אני עושה את זה נכון...

פועל- activate- להפעיל. שם תואר- active- פעיל. שם עצם- activity- פעילות. תואר הפועל- actively- באופן פעיל, א.ק.א מהר יותר, יעיל יותר וכו'.

edlessme

New member
ושלי:

adore - מה שכולם עושים לי... archbishop- אחד שהטריד מספיק ילדים בשביל לעלות שלב archaic - עוד תנאי בשביל להיות השם עצם הנ"ל abruptly- בפתאומיות...

snooPPiT

New member
archibishop....

כל פעם שאני שומעת את המילה הזאת אני נזכרת ב"פחד ראשוני". אדוארד נורטון רולז ..!

snooPPiT

New member
MeMeMeMeMeMe

Self-Centered Me anywho: פועל - alienate - להרחיק, לנכר שם עצם - agony - סבל שם תואר - albino - לבקן תואר הפועל - לא מצאתי משהו מגניב ועל כן על הקטגוריה להתבטל לאלתר ..! חחחח ביאוס.

חחחח כדי לבטל אותה

כל תלונה צריכה להיות מופנה אל חמוטל, היא אלת הירח, שהציעה את הרעיון מלכתחילה

גיל14

New member
My Turn...

Align - ליישר Alien - חייזר Abstract - מופשט Advertently - בזהירות

It would only be fair if I

participated too: I think it's a harder but cooler game if all the words are related to each other (it's also very good for those of you still studying English at school). You get extra points for finding more than one work for each category. What do you think? In the meantime, here are mine: NOUN: Aggression - אגרסיביות; Aggressor - בריון, תוקפן ADJECTIVE: Aggressive - אגרסיבי VERB: Aggravate - להחמיר מצב, להרגיז ADVERB: Aggressively - באגרסיביות And another set: Appreciation - הערכה Appreciate - להעריך Appreciative, - מלא הערכה; appreciable - ניכר Appreciatively - באופן מלא הערכה; appreciably - באופן ניכר​

למעלה