מילת בטחון קוד ביטחון

arz48

New member
מילת בטחון קוד ביטחון

מהי תפקידה של מילת הביטחון קוד הביטחון?
היתכן ושולט ת לא יקשיבו למילת הביטחון שהם בשיא האקסטזה?

A לוןA

New member
הסבר ותשובה-

את ההסבר על מהי מילת ביטחון אתה יכול למצוא כאן, במילון המונחים של הפורום.
אין הבדל בין מילת ביטחון לקוד ביטחון- אלו שני ייצוגים של אותו דבר- אם כי השימוש במונח מילת ביטחון נפוץ יותר.
מאחר ומילת ביטחון היא רכיב בסיסי במוטיב ההסכמה עליו מבוסס הבדסמ*, ואמירת מילת הביטחון מסמנת את סיום/משיכת ההסכמה- הרי ששולט שלא מפסיק את פעילותו מיידית עם אמירת מילת הביטחון- כבר אינו מבצע בדסמ אלא עובר לתחומי ההתעללות/כפיה/אונס. עניין האקסטזה שלו אינו רלוונטי- אם נאמרה מילת ביטחון יש לעצור את הפעילות באופן מיידי, חד ומוחלט.

*במידה וזוג המבצע בדסמ לא קבע מילת ביטחון, הרי שיש להתייחס להבעת התנגדות להמשך הסשן (ואפילו תוך כדי משחק) כאילו נאמרה מילת הביטחון, ולהפסיק. לצורך העניין- אם לא נקבעה מילת ביטחון, תשמשנה המילים ה"רגילות" כגון "לא", "די", "מספיק", "עצור" וכו' כמילות הביטחון.
מומלץ בחום- אם נשלט שנקבעה איתו מילת ביטחון עדיין מגלה התנגדות/חוסר הסכמה למהלך הסשן- יש להתייחס גם לכך- האם זה חלק מהמשחק או שמילת הביטחון נשתכחה ממנו.

אייבורי

New member
תגיד

&nbsp
אם הכיף שלה, זה להתנגד ושמכריחים אותה?
&nbsp
או שהיא נדלקת מהכפייה
&nbsp
מאז?

A לוןA

New member
אז קובעים מילת ביטחון

ושתתנגד כמה שתרצה
ותכפה עליה כמה שיבוא לך
וכל עוד לא נאמרה מילת הביטחון- זה בסדר.
&nbsp
ההסתייגות היחידה- צריך לקחת בחשבון שלפעמים מילת הביטחון נשכחת, או שנשים שעברו טראומות כאלו ואחרות יכולות להגיב בקפיאה וכיוב', ואכן אין תחליף להיכרות שהצעת, ולהקשבה שלך בתור שולט לגבי מה ב א מ ת קורה בסשן. מילת ביטחון היא רק אמצעי אחד- הוא לא היחיד, ואסור לו שיהיה חזות הכל.
&nbsp
ואם אני אבין אותה לא נכון ואעצור סשן באמצע כי חשבתי שהיא רוצה לעצור והיא לא רצתה- אני עדיין מעדיף את זה בהרבה על האופציה ההפוכה. וגם אתה.

UltraL

New member
זה חלק מהתפקיד של שולט

לדאוג לשלומה של נשלטת ולהיות קשוב לכל תנועה/ביטוי/מצוקה
ולכן ממליצים שלא לעשות בדסמ אחרי ששתיתה אלקוהול
ולכן את רוב הדברים היותר מורכבים/מסוכנים בסשן עושים בראש נקי, ובריכוז מלא.

אייבורי

New member
הדים

&nbsp
לכן כלל ביטחות מספר 15 אומרים
&nbsp
"כל דום ישא באוזנו הימנית, מכשיר שמיעה יעודי"
&nbsp
ואני בעד מילת ביטחון מצחיקה ואידיוטית להחריד, תמיד אפשר להוריד לה סטירה
על התחצפות בזמן סשן.
&nbsp
אבל לרגע ברצינות, אני יודע שאוהבים פה מאד את מילת הבטחון, אבל במקום מילת ביטחון
אני מציע כוס קפה והכרות קצת יותר מעמיקה. היו מספיק דומים שלא שמעו, או חשבו שהיא מגזימה
או שלל תרוצים כאלו ואחרים.

למעלה