מילתא דבדיחותא

מילתא דבדיחותא

הטרו מצפה לגאולה, הומו מצפה ל...גואל. בי למי מצפה? יש למישהו רעיון (אם כן עלי לשנות את הניק שלי...חחחחחחח) ואם בגאולה עסקינן, הרי שבחב"ד החודש הבא עלינו לטובה השבוע, חודש כסלו הוא חודש הגאולה. וכאןהמגוםלהזכיר לטובה את mendy770‎ ‎ ואת יוסף 770, התגעגעתי אליכם!!! שובו אלינו כתבו והגיבו.

Nחמן

New member
אין לי רעיונות

אני מחפש רעיון כיצד לרדת ולעלות 5 מדרגות ללא כאבים. תשובות מעשיות יתקבלו רק ע"י ירושלמים. אפרופו חג הגאולה אני מזכר בימים, שמ נדי היה תושב כפר חב"ד ומקנאע בו, שלמרות נטייתו הצליח להקים משפחה לתפארת ולשמור על עצמו. אפרופו כפר חב"ד אני נזכר בימים, שזלמן שז"ר היה נשיא המדינה ואוהד גדול של חסידי חב"ד. בחג הגאולה היה מתארח בבית הכנסת המרכזי, שבו נערכה העצרת, והיה זוכה לכבוד גדול. 2 שומרי ראש בלבד היו מלווים אותו ואילו הכניסה הראשית הייתה חופשית ללא שום בדיקות בטחוניות. מישהו מבין הבכירים חשש לחייו אז?... אני מצטרף לקריאתך להשיב את השניים וקורא מכאן לכל הגולשים לשמור על כבודו של כל אחד בין אם הומו ובין אם סטרייט

מסכים עם הסייפא של דבריך

ובכלל נהניתי מכל מילה שכתבת, חוזרים לנחמן האמיתי והאהוב עלינו. בלי להיות ירושלמי, מציע לך לחפש דירת חדר בקומת קרקע... (אוייי המחירים המחירים בירושלים...) מנדי ויוסף וכל השאר אתהנקראים לשוב הבייתה, מתגעגעים לכם כאן ומצפים לשמוע מכולכם...מקומכם איתנו.

Nחמן

New member
תודה רבה על הרעיון

עוד מוקדם עדיין. ראה תגובתי לאסף זהבי בעניין הביורורקטיה. היא מסוגלת להרוג אנשים חיים. המחירים כרגע מטרידים אותי פחותץ מאשר הבריאות, כי יש מי שאמור לשלם את החשבון לבסוף (כבר הוגשה בקשה לתשלום "על חשבון" לרגל מלאות 3 חודשים לתאונה בעוד כעשרה ימים). בדרך אגב מצפה גם לתגובות חיות ולא רק וירטואליות. בעניין זה חוששני, שהפורום חלש מדי...

אכן...

מנדי איש יקר, חבר נהדר ובעל משפחה מסודר. זוכר את הבלוג שלו מהעבר, שאותי הוא הביא לכאן זה מכבר, עת אליי במסרים חבר, וכשנעלם את לבבי שבר... (חחחחחח - זה היה בשביל החרוז, אבל הוא באמת לנו חסר ויחסר)

לכאורה הפשוטה די פשוטה...

...‏ הביסקסואל למעשה מצפה לשניהם: גם לגאולה וגם לגואל (פינטו...) - אלא אם יש למישהו רעיון יותר מחודד...חחחחח

מצפה לערב גאלה רב משתתפים

אתה, ועוד משתתפת ועוד משתתף. ראה תמונות בקישור ל"ערב גאלה" ותבחר לך בן/בת זוג... אבל תגיד לי מצל"ג1 יקר, אתה באמת שוב רוצה להכנס למיטה איתה? לא מעדיף איתו?

היו לי דווקא ימים יפים ומאושרים

עם בת המין השני, אבל הםעברו חלפו מן העולם שלא באשמתי והיום יותר מתמיד יש לי תשוקה עזה לגבר, שיהיה האחד הומיוחד בשבילי. אני כן עם עצמי כי המשיכה שלי לגברים הולכת ומתחזקת ואני הולך ומזקין... חחחחחח

אין לי ספק

שנהנית מהקמת משפחה ואהבה בתוכה. אמר קוהלת: לכל זמן, ועת לכל חפץ תחת השמיים. אל תדאג בקשר לזיקנה. צעירים רבים אוהבים "אבאל'ה" מבוגר. יש אפילו אתר שידוכים בין צעירים ומבוגרים שנקרא SILVER DADDIES www.siverdaddies.com

למעלה