מילק מישורים

salingre

New member
מילק מישורים

איזה נחש זה מילק מישורים? מה שמו הלטיני\לועזי\מדעי? מה האורך הסופי שלו? הוא נדיר בארץ? מה המחיר האידיאלי שלו? מי שיכול להוסיף תמונה אני יודה לו מאוד

Liron Samuels

New member
למה שלא תשאל את המוכר?

ראית את מודעת המכירה שלו והתלהבת מהנחש. רוצה לדעת עוד על הנחש? סבבה, זה טוב. אבל למה לא לשאול את המוכר? הרי הוא מגדל אותם, הוא יוכל להראות לך תמונות (אולי גם את הנחשים עצמם), יש לו ניסיון איתם ובאותה הזדמנות תוכל לשאול כל מה שיצוץ לך פתאום.

salingre

New member
לירון לא שאלתי את

זה בשבילי! שאלתי את זה בגלל שמישהוא ביקש מימני הוא בטח קורא עכשיו את מה שכתבת ומפנים

Liron Samuels

New member
זה לא רק לך

יותר מדי אנשים חושבים שהפורום זה מקום שבו אנשים פשוט מחכים שישאלו אותם שאלות. לפני שאתם באים ושואלים כל מיני שאלות בפורום, תנסו לחפש קצת בעצמכם! נראה לי שאנשים שכחו שיש מנועי חיפוש וספרים בזמן האחרון... אז נכון שיותר קל לשאול בפורום, אבל לא יזיק לבקר בספרייה מדי פעם או לחפש בכל מיני אתרים לבד. שם לועזי או מדעי כמעט תמיד מספיק בכדי למצוא פרטים כגון: גודל, מופעים, מחיר (אם נחש יקר בחו"ל סביר להניח שאין כאלה בארץ ואם יש כאלו בארץ שהם יהיו יותר יקרים), שכיחות (נחש נדיר בחו"ל לרוב לא יהיה פה), מזון מומלץ, גודל טרריום, טמפרטורה אידיאלית וכו'. יש יותר באתרים מחו"ל מאשר רק תמונות יפות.

o r i 6 6 6

New member
נו באמת

רע לא יכל להיעזר בטיפת סבלנות עד להחזרתו לפורום? אני במקומך לא הייתי עושה את זה אורי..גם אם רע היה מבקש ממני. זה לא עובד ככה! חוץ מזה, קורן מהנחשיה במצובה מבין מספיק, ואני בטוח שהוא יוכל להסביר לרע(ד"א מזל טוב לרע שקנה נחש חדש)

salingre

New member
יפה אורי!

"ניחוש" טוב!! אבל ככה ללא נגרם נזק נכון? ככה שאני לא מבין למה זה מפריע... אבל אם יש בעיה אם זה אז אני לא ישאל עוד שאלות...בשביל אף אחד שהורחק מהפורום כמובן... ולירון, זה שאנשים חושבים "שרק מחכים פה לענות על תשובות"... אחרי הכול זה פורום לא?...ובפורום זוחלים שואלים שאלות ונעזרים באנשים בקשר לזוחלים... אני לא ישאל יותר שאלות בשביל אף אחד שהורחק מהפורום. תודה וערב טוב

o r i 6 6 6

New member
זה מפריע

כי זה מביע זלזול. אםפ יונתן החליט להרחיק את רע זמנית, רע צריך להיעזר בסבלנות ולכבד את ההחלטה. ונכון, זה פורום, אבל אין סיבה שאנשים יענו על שאלות כ"כ פשוטות שאפשר למצוא להן מענה ע"י חיפוש קליל בגוגל. אורי למיטב ידיעתי אתה גר בישראל כך שהזמן אצלך הוא כמו הזמן אצלי ותסכים איתי שהשמש עדיין זורחת...

salingre

New member
אני לא ישלח הודעות

של משתמשים חסומים אוקי! אני מכבד את יונתן מאוד וכך גם את שאר גולשי הפורום אז אם זה רצונכם, בבקשה (נהייתי סופר) ולא הבנתי מה אתה אומר על זה שהשמש זורחת? (גם אתה משורר..)

Liron Samuels

New member
אורי סלינגרה, לא הבנת...

אין לי או לאף אחד אחר פה בעיה לענות על שאלות, אנחנו פה כדי לחלוק ידע וניסיון אחד עם השני. מצד שני, שאלות כל כך פשוטות שעולות כל פעם מחדש ע"י אנשים שלא חדשים לעולם הנחשים מביעות זלזול. כשמישהו רוצה לדעת לאיזה גודל מגיע פיתון צ'ילדרן (סתם לדוגמא) אז הרבה יותר מהיר להריץ חיפוש באינטרנט. במקום זה הרבה אנשים כותבים פה את השאלה, מחכים עד שמישהו יקרא את השאלה, יכתוב תשובה ואז עד שהשואל נכנס ורואה את התשובה... הרבה יותר קל לכתוב "פיתון צ'ילדרן" בגוגל ולקבל שם הרבה יותר מידע מגודל הנחש. למה לבזבז את הזמן של אנשים על דברים שכל כך קל למצוא לבד. אני לא אומר שצריך להפסיק לשאול שאלות, אבל פורומים מיועדים בעיקר כמקום לשאול שאלות שלא נמצאו להן תשובות בחיפושים באינטרנט, שיתוף חוויות בגידול, שאלות על בסיס אישי (נחש מועדף, מצע מועדף...), הכרת עוד מגדלים וכו'. אי אפשר להאשים אנשים חדשים בתחום ששואלים שאלות כאלו, אלא אם כן יש להם ידע במחשבים ואז יידעו שיש מקורות מידע כמו דפי גידול. אבל אתה ורע לא חדשים בתחום (לא וותיקים, אבל לא חדשים). שניכם פה מספיק זמן לדעת שיש ברשת המון אתרים המכילים מידע רב על כל הקשור לנחשים. הפורומים מבחינתי הם מקום לקבל עזרה ב"שיעורי הבית" (=למידה ומציאת מידע על זוחלים), אז לפני שאתם הולכים לקבל עזרה בשיעורים - קודם תנסו לעשות אותם לבד!

salingre

New member
נוו באמת?!

מתי העלו נושא על מילק מישורים??? וביקשתי את השם הלועזי שלו כדי לתת למישו "לעשות שיעורי בית לבד".

Liron Samuels

New member
כן, באמת

אמנם לא זכור לי שהעלו שאלה בקשר למילק מישורים, אבל לא ביקשת "את השם הלועזי שלו כדי לתת למישו "לעשות שיעורי בית לבד". " שאלת איזה נחש זה (לא לגמרי הבנתי את זה עדיין...) שאלת את שמו המדעי/לטיני (מקובל עלי לגמרי). שאלת מה גודלו הסופי (מצויין בכל דף טיפול) שאלת אם הוא נדיר וגם שאלת מהו מחיר אידיאלי (חינם זה אידיאלי). ההודעה שכתבתי למעלה לא מתייחסת רק לשאלה הנוכחית שלך, אלא לשאלות רבות שנשאלו בעבר על ידך וע"י אחרים, ולדעתי הגיע הזמן שזה יפסק. כמו שאמרתי, זה לא מיועד רק אלייך, אבל גם.

למעלה