מילפיורי- צמידים
F forestdevil New member 4/10/04 #8 או הו... יפה יפה. רואים שעבדת קשה! זה המון חרוזים שונים, וזה לדעתי שעות של עבודה. איך הם יצאו לך כאלה מבריקים, לכה?
או הו... יפה יפה. רואים שעבדת קשה! זה המון חרוזים שונים, וזה לדעתי שעות של עבודה. איך הם יצאו לך כאלה מבריקים, לכה?
Z zebrra New member 4/10/04 #9 חלק עם לכה וחלק לא בהתאם לאיך שנראה לי עם הסיגנון והדוגמא. אכן עבדתי שעות רבות, אבל הרוב מגלילים מוכנים כבר שהחלטתי להתחיל לחסל.
חלק עם לכה וחלק לא בהתאם לאיך שנראה לי עם הסיגנון והדוגמא. אכן עבדתי שעות רבות, אבל הרוב מגלילים מוכנים כבר שהחלטתי להתחיל לחסל.
ס סמאילי New member 4/10/04 #10 איזה יופי! אני למדתי מילפיורי בקורס - בתשלום - כמובן... ואני אפילו לא מתקרבת לרמה הזאת... כל הכבוד לך!!! תמונות של העבודות שלי - בקרוב...
איזה יופי! אני למדתי מילפיורי בקורס - בתשלום - כמובן... ואני אפילו לא מתקרבת לרמה הזאת... כל הכבוד לך!!! תמונות של העבודות שלי - בקרוב...
Y y u l i 24 New member 4/10/04 #14 שאלה |HELP| האם ניתן לשמר איך שהוא גלילים שהכנו ולהשתמש בהם כעבור זמן ? אם כן איך , ואם לא .. אז חבל
K KOMY New member 4/10/04 #15 לשים אותם בתוך קופסא ולמקרר... נגיד של מרגרינה או של קוטג', עם מכסה, ויש גם כאלה שבקופסאות פלסטיק שעולות כסף... . רק להיזהר שלא יהיו יותר מדי צמודים הגלילים אלה לאלה, שלא יידבקו זה לזה.
לשים אותם בתוך קופסא ולמקרר... נגיד של מרגרינה או של קוטג', עם מכסה, ויש גם כאלה שבקופסאות פלסטיק שעולות כסף... . רק להיזהר שלא יהיו יותר מדי צמודים הגלילים אלה לאלה, שלא יידבקו זה לזה.
Z zebrra New member 4/10/04 #16 בטח אני שומרת חודשים ארוכים בתוך קופסת פלסטיק של טאפר-וו'ר, והבנתי שניתן לשמור גם בקופסאות מתכת (של בונבונירות כאלה), ולא במקרר, סתם בארון.
בטח אני שומרת חודשים ארוכים בתוך קופסת פלסטיק של טאפר-וו'ר, והבנתי שניתן לשמור גם בקופסאות מתכת (של בונבונירות כאלה), ולא במקרר, סתם בארון.
E elali1 New member 4/10/04 #24 ../images/Emo20.gifמ../images/Emo20.gifק../images/Emo20.gifס../images/Emo20.gifי../images/Emo20.gifם../images/Emo20.gif
../images/Emo20.gifמ../images/Emo20.gifק../images/Emo20.gifס../images/Emo20.gifי../images/Emo20.gifם../images/Emo20.gif
מ מ ש כ י ת New member 4/10/04 #13 עבודות יפות מאד../images/Emo70.gif אהבתי את הדוגמאות ואת בחירת הצבעים.